Underbar dag!

Hej alla! Denna dagen har varit kanon, på min tyska är det flera från olika skolor och jag har lärt känna dom väldigt bra och en utav dom heter Emelie och efter skolan idag gick på vi torget, snackade, åt, shoppade oså! Det var iaf skiiit kul så det blir en haul :)
Ni är otroligt grymma på skicka brev, it’s not a joke! Idag behövde brevbäraren köra fram till dörren för att det var så mycket post Haha. Varnar er för en lång post video på fredag för har redan två stora Ica kassar fulla, ni är för Goa Haha!

20131204-180746.jpg

10 kommentarer
 • xandra004

  *gillar blogginlägg*

 • Edla

  Älskar dig Lisa! <3

 • Märta

  Oj, två Ica kassar, det var ganska mycket, haha! Och det är bara att vänta mer, jag skickade ett brev idag, så antagligen kommer det hem till dig på fredag!

 • Elena Ammanuel

  Min dag har också vart underbar hittills <3 :)

 • Johanna

  Det är bara roligt när videon är lång, så känn ingen stress!

 • Tora Bultmark

  Haha mycket post. Hur ska du orka öppna allt?

 • Maja Eriksson

  När kommer haul videon,,, Lisa

 • Hannisen

  Ja, stressa inte i postvideon. Bara kul om det är en lång video. Jag har skickat post till dig och undrar om du bara kommer öppna de brev som är märkta ”öppna denna i en video” i videon eller om du visar upp alla brev och paket?

 • ida

  asså jag vill inte va elak men ni kan inte säga när ska du gör post video hon bli ju stärad!

 • manalking

  Love you lisa