Julkänslor

Hur har ni det med era julkänslor?
Här jag bor är det typ sen höst, VAR ÄR SNÖN?!? Det ju ändå december och då borde det vara några centimeter snö iallafall.
Mina jul känslor kom vid första advent. Lyssnar mycket på julsånger, jag kommer nog vara helt knäckt efter jul så mycket julsånger jag lyssnar på Haha. I Tisdags så bakade någon klass pepparkakor och det luktade över hela skolan!
Det är så mysigt att gå på torget och titta efter julklappar, blir alltid lika glad när jag kommer ut ur en affär med en julklapp i handen till någon man älskar. Men jag har tyckt att det gått lite över styr med dyra julklappar. Det känns som man måste ge dyra julklappar? Det känner i alla fall jag, vet inte om ni gör det? Men jag är nöjd med dom klapparna jag köpt och hoppas att dom som får dom blir nöjda och glada.
Något jag tycker är mysigt är att ha ett sådant ljus med alla 24 nummer så bränner man ner det till julafton. Vi har ett nu men jag fattar inte, det brinner men det vill inte brinna ner, det står ju på samma nummer hela tiden!! Haha..
Julkalender, har min lilla rutin att innan skolan tar jag ipaden, gosar ner mig i sängen och tittar på julkalendern. Jag vet redan vad som kommer hända för man kan räkna ut vad som händer hela tiden men det är ändå kul att se!
Jag kommer inte ha en ”riktig” jul med en gran, baka pepparkakor/lussebullar, pynta osv. Eftersom vi ska flytta så kommer det inte bli så glamoröst. Men jag ska försöka göra det så juligt som det går. Vi har iaf en julstjärna i fönstret och ljusstakar. Men vi kommer inte äta massa julgodis och mat innan jul så det blir något juligt i alla fall!
Lucia får vi inte glömma! I skolan har sexorna varje år ett lucia tåg och det kommer vi ha nästa vecka på fredag, tycker det är sååå mysigt och man känner verkligen att julen snart är här.
Men julkänslorna finns här iaf, och nu plötsligt så började Gustaf i min klass sjunga pepparkaks visan HAHA!

20131205-083012.jpg

10 kommentarer

10 kommentarer på “Julkänslor”

 1. Moa skriver:

  Finns ingen snö här.. så sjukt tråkitg. Det bara blåser och regnar.. Hoppas det kommer snö på julafton iallafall

  http://moaaslifee.blogg.se/

 2. ellen skriver:

  det är snö här

 3. ebba skriver:

  Hos oss är det 20-30cm

 4. Kappis skriver:

  Känns inte som jul för mig. Vet inte om jag ska köpa några julklappar… Vi kommer nästan inte fira alls. Känns ju som höst. :/

 5. Jolin Berg skriver:

  Hos oss är det 40cm snö, kan skicka lite på posten ;)

 6. Alma skriver:

  Här i Kiruna är det typ 1 meter snö. :)

 7. Tora Bultmark skriver:

  Årets första snö kom idag här i Stockholm

 8. Misslisibells faaaan! <3<3<3 skriver:

  Heej, Hos mig är de igen snö sjukt tråkigt! Det känns som att de e höst… Hihi! Men aja det kommer väl lite snö :D<3 Lisa du e sjukt söt,fin,snygg och helt enkelt underbaraste tjejen!! :D Japp Heejjdå <3

 9. ida skriver:

  asså jag kan inte vänta till torsdag den 12 för vi ska ha lussa (lucia) för hela skolan dett ska va den 13 men vi gjprde det på den 12 december hhiihhi hi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *