Torsdag!

Nu är det Torsdag, igår var jag med Emelie och hade skit kul!
Idag avslutas giveawayn med namnarmbanden, taggade?
Det är verkligen storm här, när jag gick till skolan så blåste jag nästan ut på vägen Haha. Sägs att det ska bli snö storm men blåsten har lugnat sig lite så det är bog ingen fara.
Nästa vecka är det lucia, så kul ju! Vår klass och den andra sexan ska ha ett lucia tåg, jag är tärna men vi har knappt tränat något eller jo, lite lite på sångerna men jag hoppas att vi börjar träna nu!

20131205-081215.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Torsdag!”

 1. Saskia von Sydow skriver:

  Avslöjar du namnen idag? isåfall!! YEEEEEEEESSSSS!!!!!

 2. Saskia von Sydow skriver:

  vad heter ditt stativ till din kamera?? för jag har en likadan kamera som du men inget stativ och nu har jag äntligen hittat ett på internet fast jag vet inte om det är rätt! var köpte du ditt stativ! och du har väl samma kamera som det här? tacksam för svar! Mvh Saskia :P

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej, det är inte den kameran jag har.,du har Canon legering hf m16,
   Jag har Canon legitima hf m52.
   Men jag vet inte vad mitt stativ heter :)

   1. Saskia von Sydow skriver:

    okej tack!! tror du man ändå kan använda vilket stativ som helst typ?

    1. Miss Lisibell skriver:

     Ojoj, kan inte sådant haha.

     Men om du kollar under på din kamera så är det troligtvis ett hål och om du kollar länken så har detta en luden rund sak uppe på den och då kommer detta stativet passa för din kamera :)

     http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=DF40

     1. Saskia von Sydow skriver:

      tack så mycket!! det var till stor hjälp! nu kommer jag börja videoblogga som du!! skulle inte du göra en namnarmbands video i eftermiddag?? när lägger du upp den?

     2. Saskia von Sydow skriver:

      hur kan man prata i videor utan att röra på munnen! kan du berätta hur man gör?

     3. Saskia von Sydow skriver:

      WOW DU VISA MIN TECKNING I DIN VIDEO EXAKT 32:20!! OHH VAD JAG HAR VÄNTAT!!!!

 3. Johanna skriver:

  Den där röda sminkgrejen med lådor i som du har ditt smink i. Den är jättefin. Vad heter en sån.

 4. Märta skriver:

  Kan nån av dina föräldrar/syskon filma luciatåget så vi får se det? Vad ska ni sjunga för låtar? Vi ska också ha ett luciatåg, och jag ska vara lucia och sjunga solo på ”tänd ett ljus”

 5. ida skriver:

  asså vi ska ha lucia och jag kan sägga vilka sånger vi ska sjunga det är santa lucia asså inte ute ee mörk och kall……….. den börjar så här santa lucia ljus klara hägrin ……………..M.M nu tändas tusen ljule ljus Staffan stalledräng så mörk är natten i midvinter tid när det lider mot jul och kalle och hanns vännerrrrrrrrr det var alla

 6. I simply want to say I am just beginner to blogging and really liked this blog site. More than likely I’m want to bookmark your website . You amazingly come with tremendous articles and reviews. Thanks for revealing your website.

 7. We are a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website provided us with useful info to work on. You have done an impressive process and our entire neighborhood shall be thankful to you.

 8. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *