20 kommentarer på “Julpynt!”

 1. Emma:) skriver:

  Fint!:) I mitt stall så gör vi stora knäckebröd med hästarnas namn på som vi hänger, tar glitter, granbarr, julgranskulor mm.! Kram<3

 2. sanna skriver:

  kommer hon inte äta upp granriset? hemma brukar vi ta knäckebrö å skriva hästanas namn me glasyr på

 3. Love<3 skriver:

  Fint!!!<3

 4. Love<3 skriver:

  I mitt föra ridhus pyntade vi med julkulor och granris!!
  Älskar dig Lisa

 5. Love<3 skriver:

  Hej Lisa ville bara fråga om du skulle kunna ha en giveway på bloggen för jag har ingen youtube konto så jag kan inte kommentera ( jag får inte ha det och jag vill inte) har inte insta eller Facebook! Så snälla gör en giveway på bloggen?! 1000 kramar!!!!

 6. lisamisslisibellblogg skriver:

  fint♥kan alla snälla följa mig på Instagram :) heter @lisamisslisibellblogg :)♥

 7. Saskia von Sydow skriver:

  du gör väl en ny video imorrn!! snälla

 8. Saskia von Sydow skriver:

  hur fick du dina föräldrar att tillåta att ha smink i skolan! och hur fick du allt smink!! för min mamma ger mig inte nåt!! och jag får inte köpa på nätet! och jag är också rädd för att fråga henne om smink!! när börja du använda smink vardagligt??!! och kan man köpa elf produkter på stan i stockholm nånstans??

  1. Tova skriver:

   Det kan vara så att din mamma inte vill att du ska bli besatt av smink och känna att du inte duger när du inte använder det. Prata med henne och säg anledningen till att du vill använda det. Man behöver inte använda det i skolan, smink ska vara en rolig grej, inte något man måste sätta på sig varje morgon för att vara snygg

   1. Saskia von Sydow skriver:

    jag vet! jag vill inte ha smink i skolan! men jag vill ha concealer
    för jag får alltid massa finnar och annat!! och så undrade jag bara varför hon fick ha det?? men tack

 9. Tova skriver:

  Hej Lisa! Jag hoppas att du läser detta då jag som 15 år vill säga tack för att du finns för alla yngre tjejer här ute och har en bra förebild för en gångs skull. 11 åringar ska inte behöva se upp till 22 åringar som opererar sig och hetsbantar. De ska se upp till någon som dig. Fortsätt som du gör och visa alla att skit är inte acceptabelt varken irl eller på internet! You rule!

 10. Anastasia skriver:

  snälla kan nån eller några följa mig på instagram. jag har 37 följare och följer tillbaka jag heter @anapaprikajojoprivat skulle bli sjukt glad om några fler människor följde mig

 11. Josefin skriver:

  Hoppas att hon inte äter upp granriset för det är inte alls bra för hästarna ;) Mest så att du tänker på det för dom får jätte ont i magen av det ;)

  1. Tuva Flygare. skriver:

   Jag har häst och de får bara ont i magen om de får för mycket.

 12. Ester skriver:

  Jag har 3 hästar. Nummer 1: Just A Dream. Nummer 2: Totte. Nummer 3: Pållan.

 13. Ester skriver:

  Älskar dig<3<3<3

 14. Nellie skriver:

  Det står föder värdar:Ida och Lisa Jonsson och ägare: inger. ! Det är inte bra att säga ut för hela nätet att det är din häst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *