Skola imorgon

Imorgon är det skola igen och då börjar det en ny kille i min klass och det är väldigt spännande så hoppas att han är snäll.

Det här med att – skolan är så hemsk, hatar den!!
Jag kan inte förstå varför folk tycker så illa om skolan egentligen, Skolan är inte det roligaste men jag har absolut inget problem med att vakna tidigt för skolan. Tänk ändå på att man lär sig så mycket och utan utbildning kan man liksom inte bli något.
– Tänker sluta gå i skolan, blää!
Då får du väll sluta som uteliggare eller något liknande.
Många hatar matte, utav mattematik kan man inte klara sig. När man är i affären och ska köpa 5 mjölk så vill man veta vad det kostar tillsammans men utan matte.. hur ska det gå!
Jag tycker ni ska tänka när ni vaknar,
Yes, skola! Dax att lära mig något nytt!
Istället för,
Skit, skola.. Jag hatar verkligen skolan!
Man får ju inte en så bra skoldag om man säger så när man vaknar.
Man träffar ju kompisar varje dag!

Tänk på det :)

Ni kanske har det väldigt svårt i skolan att lära er, men försök. Jag vet att det kanske är svårt men satsa allt på lektionerna, lyssna noga :D

Om ni är mobbade, chin up! Jag såg på ett program idag som heter ”kändisbarnvakten”. Ni kanske har sätt det? Det handlar iallafall om en barn jury som åker till en kändis så att den ska vara barnvakt, dom ska helt enkelt utse den bästa kändisbarnvakten.
Det programmet jag såg var det Morgan Alling som var barnvakt och han berättade att han var mobbad när han var mindre men vet ni hans knep? jo, Han tog armen som en sköld framför kroppen så att alla fula ord stannar på skölden och inte går in i hjärtat♥

Jag känner mig iallafall lite bättre som tur är, Har haft ont i mitt huvud men jag tror jag kan gå till skolan imorgon för vill välkomna den nya eleven i klassen och lära mig något på lektionerna!

pizap.com10.90839368989691141386515689252

1 366 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *