Årets populäraste på youtube, top 10!

Hej,

Varje år gör google en lista på de mest sedda videoklipp osv och en av dom listorna var de top 10 mest sedda videos i sverige under hela 2013.

Min video ” my morning skin cara rutine”  ligger på plats 7 i HELA SVERIGE med 979 809 visningar. WOOW! Det är jätte stort för mig, jag tror den videon blev väldigt stor för jag använde flera olika krämer som tydligen inte var okej för folk haha. Eftersom jag använder smink vill jag ta hand om mitt ansikte så mycket som det går liksom så då blev det mycket ståhej kring det videoklippet.

Men jag är sjukt glad över att vara på denna platsen i hela sverige.

Här får ni länken till sidan: http://internetworld.idg.se/2.1006/1.538215/arets-popularaste-pa-youtube

_DSC0454

9 kommentarer
 • Izabella Cyprowska

  Grattis!

 • Lena

  GRATTIS

 • Fanny

  Grattis!

 • Märta

  Grattis!! :)

 • Saskia von Sydow

  kan man köpa garnier roll on concealer på Kicks?! och var köpte du din?

 • Saskia von Sydow

  Gud vad kul! det var väldigt imponerande

 • filippa

  grattis älskar alla din videos pöss

 • Coocie

  Grattis <33
  Du är en sån underbar person
  Du är bäst! Sluta aldrig med det du gör!! ^.^ <3

 • Elina Björnhager

  Grattis sötis det är du värd<3