Årets populäraste på youtube, top 10!

Hej,

Varje år gör google en lista på de mest sedda videoklipp osv och en av dom listorna var de top 10 mest sedda videos i sverige under hela 2013.

Min video ” my morning skin cara rutine”  ligger på plats 7 i HELA SVERIGE med 979 809 visningar. WOOW! Det är jätte stort för mig, jag tror den videon blev väldigt stor för jag använde flera olika krämer som tydligen inte var okej för folk haha. Eftersom jag använder smink vill jag ta hand om mitt ansikte så mycket som det går liksom så då blev det mycket ståhej kring det videoklippet.

Men jag är sjukt glad över att vara på denna platsen i hela sverige.

Här får ni länken till sidan: http://internetworld.idg.se/2.1006/1.538215/arets-popularaste-pa-youtube

_DSC0454

481 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *