Dagen före lucia

Imorgon är det då lucia!
Idag har alla sexorna tränat och tränat, i tre timmar också. Men jag tror det kommer gå riktigt bra faktiskt och träningen var riktigt kul också men jag är mest nervös för att tända andra ljuset och läsa den lilla versen för är rädd att jag kommer haka upp mig och allt blir kaos Haha, men jag får bara ta det lugnt och inte prata för snabbt så kommer det nog gå bra.
Sedan så ska vi ta med oss lucia fika och sista timmen ska vi ”jul mysa”. Ingen aning vad vi ska göra med ”jul mysa” på något sätt i allafall.
Sedan på fredag kvällen ska jag till kcv för en jul avslutning!
Hur ska ni fira eran lucia föresten?

20131212-192604.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “Dagen före lucia”

 1. sara skriver:

  Jag ska fira min födelsedag på Lucia, fyller nämligen år då. :))♥♥ (14 år)

 2. Alexandra skriver:

  På morgonen ska vi ha lucia fika. Och min lärare tar med sin son James. Sen ska vi ha vanliga lektioner och vi ska öva för julavslutningen. Vi ska sjunga Ave Maria med Beyonce och Santa Claus is commin to town Glee Version. Annars är det väl lussekatter och pepparkakor hemma :)

 3. ellenbrappi skriver:

  Femmorna i min skola
  ska ha luciatåg
  Och vi ska fika lussebullar ;)

 4. Julia skriver:

  Åker till skola sen kl 09.00 så är det lucia och jag ska säga andra versen. Sen efter skolans lucia kommer stadens lucia till vår skola och äfter det ska vi dansa ringlekar. Jag är faktist inte så nervös för det är andra året jag är med i lucia tåget och i år har vi en annan lärare vi har övat med, vi har inte övat mycket, då menar jag att vi inte als har övat mycket.

 5. Märta skriver:

  Vi ska ha ett luciatåg på morgonen (ska vara lucia och sjunga solo) inför hela skolan+ föräldrar och syskon+ all personal på skolan. Vi har inte fått mycket tid alls att öva på det, och musikläraren var borta idag, så det blev väll lite kaous på träningen om man säger så. Alla sjöng i otakt när vi skulle gå, men imorgon kommer vi få lyssna till ett piano, så det lär nog gå bra, haha! Sedan ska vi fika med lussekatter och perpparkakor och så.

 6. Johanna skriver:

  Jag ska gå Lucia och sen så får man EN pepparkaka och sen går vi upp i klassrummet och jobbar tror jag!

 7. Jenny skriver:

  Vi ska börja med ett luciatåg för halva skolan (ungefär) och sen tar vi en liten paus med genomgång och sånt, sen ska vi ha ett till luciatåg för andra halvan av skolan och tillsist ska vi lussa på dagiset som ligger bredvid vår skola! Ska bli riktigt mysigt! :)

 8. filippa skriver:

  hoppas det går bra för dej imorgon vi kommer ha lucia imorgon på morgonen.

 9. Hanna skriver:

  Är så ledsen för jag blev inte lucia och hon som blev lucia är taskig. :(

 10. Amina Tomlinson skriver:

  Vi ska vara i skolan halv 8 men vi börjar alltid halv 9 så ska vi samlas i musik salen och öva sen ska vi gå till olika klassrum och sjunga sånger, blev tärna lucian går i femman och jag går i fyran så det inte skulle bli orättvist sen ska vi julpyssla och vi får fika och efter skolan kommer en kompis till mig oc vi ska baka lussebullar

 11. Anastasia skriver:

  vi hade lucia för våra föräldrar idag sen ska vi ha det för hela skolan imon

  o jag ska läsa vers nummer 2

  den går så här

  En endaste gång blott om året
  så vandrar hon ut från sitt slott.
  De lyser på vägar och stigar
  där jungfru lucia har gått.

 12. Anna Angéus skriver:

  Femmorna kommer gå lucia tåg sen så ska vi spela spel i en och en halv timme, sen ska vi äta lunch och sen slutar vi kl. 12.00!

 13. Jacqline Sartz skriver:

  Kan du göra en video på hur man lockar håret, asså typ olika sätt hur man kan locka sitt hår snälla, jag behöver det tills på onsdag snälla Lisa :)
  Ps. Gör fler hår videor det var ganska så länge sen. Om du vill.. :)

 14. solin skriver:

  1 orna och 2orna hade lucia och min syster va med hon går i 1an jag har också haft det men jag titta på idag för då skulle familjen titta på imorgon kommer dom visa det för oss 3 or jag kommer se henne igen nejjjj men aaa dom som är äldre här gör inte det men mm hejdå världens bästa Lisa

 15. Julia skriver:

  Min kompis fyller år då

 16. Saskia von Sydow skriver:

  vi kommer till kyrkan kvart i 8!! står upp i 45 min!! och sen är det slut!!

 17. Walleriena skriver:

  Vi uppträdde på högstadiet och Gymnasiet. Vi ”lussade också på en advokatbyrå och till resturangen Kappeli.

 18. Coocie skriver:

  Idag hade vi lucia firande, vi fick sjunga och göra en låt på tecken språk ( Tänd ett ljus)
  Det var super roligt
  kram/coocie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *