Lördag=regn

Har vaknat, ätit, hoppat in i ridkläderna och sitter nu i biler påväg till stallet.
Det regnar… Jag får hoppas att det slutar innan jag ska rida!
Mamma har åkt till Holland för en släkt träff (hon kommer där ifrån) så ikväll ska vi göra något vi inte brukar göra, vi ska köpa pizza Heehe! Fast jag tar kebab tallrik, ätit det en gång och det är sååå gott!

20131214-110240.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Lördag=regn”

 1. Julia skriver:

  Vilken tid kommer post videon upp?

 2. Saskia von Sydow skriver:

  Vad roligt! när kommer du lägga upp post videon?

 3. manalking skriver:

  Kl är 11:27 när kommer postvideon

 4. Coocie skriver:

  Vid mig snöar det lite. Vi hade snö i tre dagar och sedan försvann det så nu är ja glad att det snöar

 5. Moa skriver:

  kan nånn gå in på min blogg moalajja.frost.nu

  1. Coocie skriver:

   Har precis gjort det, jätte fin blogg ^.^

 6. Viveka Andersson skriver:

  Det snöar hos oss!!
  MIN BLOGG ——-> http://vivve.blogg.se/ :)

 7. fanny skriver:

  hej lisa jag har set när det va julafton det var roligt att se vad du fick

 8. wilma skriver:

  den här bloggen är bäst ihela värden

 9. I simply want to say I am all new to blogging and definitely loved this blog. Most likely I’m going to bookmark your site . You definitely have really good posts. Thanks a lot for revealing your blog site.

 10. Black Ops Zombies… […]some people still have not played this game. It’s hard to imagine or believe, but yes, some people are missing out on all of the fun.[…]…

 11. The next time I just read a weblog, I really hope which it doesnt disappoint me up to this one. Get real, Yes, it was my choice to read, but I personally thought youd have something interesting to convey. All I hear can be a handful of whining about something you could fix in the event you werent too busy trying to find attention.

 12. Web siteleri skriver:

  Whatever the analysts usually aren’t telling over Ataşehir kurye and in what ways it is affecting you.

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *