Så tacksam!

I fredags fick jag ett paket ifrån styledbybeauty.se och det var en tidig julklapp och jag blev så glad! Det var hur rart som helst, dom vet att jag älskar Garnier Roll On Concealer och dom skickade en till mig, så sjukt snällt! Jag var så orolig när den concealern slutade att säljas i affärerna och jag hade två som nästan var slut och nu har jag tre stycken helt oanvända så jag kan vara lugn Haha. Och dom skickade världens finaste palett. Den har både matta och skimriga naturliga färger, Är jätte glad! Tack ännu en gång.

20131215-153844.jpg

Paletten HÄR

Concealern HÄR

18 kommentarer

18 kommentarer på “Så tacksam!”

 1. Julia skriver:

  Jag vill också haa

 2. Linnea skriver:

  Hej jag kunde inte skicka in något brev men ska såklart gö de
  Jag gillar dig så pip mycket
  Om inte du skulle finnas vad skulle jag gå du
  Allt skulle va så trist

 3. xandra004 skriver:

  Snälla gör en lisas önskelista!!!!

 4. Saskia von Sydow skriver:

  hur känner du styledbybeauty?

 5. Moa skriver:

  Roll on sälj i ullared nu! Köpte precis en där! ;D

 6. Cassandra Persson skriver:

  Hej Lisa hoppas att du kommer att du kommer göra fler videoklipp till Youtub. Och nämna mitt namne och jag ska skicka kanske ett brev till dig snälla nämn mitt namne i ett videoklipp Puss och Kram från : Cassandra Persson

 7. Saskia von Sydow skriver:

  kan man köpa garnier roll on från styledbybeauty?

  1. Coocie skriver:

   Ja det kan man, jag tror att man kan köpa den för 89kr :-)

   1. Saskia von Sydow skriver:

    tack

 8. Saskia von Sydow skriver:

  skulle du säga att concealer roll on från garnier är den bästa concealern eller vilken tycker du är bäst! skulle du kunna svara på mig eller göra en video om det (asså vilken som är bäst och sämst concealer) typ en tag! för jag ska köpa concealer men jag vet inte vilken jag ska köpa?!! här får du en concealer tag:
  1. Vilken är din favorit concealer?
  2. Vilken concealer har du använt mest?
  3. Vilken concealer ångrar du verkligen att du köpte?
  4. Har du nån concealer som verkligen inte passar din hudton?
  5. Har du på dig concealer nu?
  6. Isåfall vilken?
  7. Hur många concealers har du?
  8. Vilka hudtoner är dina concealers?
  9. Vilken concealer var billigast och vilken var dyrast?
  10. Vilka concealer har du köpt från internet och vilka har du köpt i affär?
  11. Vilken var din första och vilken var din senaste concealer du köpte?
  Tack o hej för mig!

 9. Duff'y skriver:

  Eyyyy….Du Cassandra Persson , Va inte sån jobbig tjej . Ni som säger KA DU SÄGA MITT NAMN SNÄLLA OM JAG SICKAR POOOSSSST omg sjut … , Jellafall .Är inte stor fan men du är endå lite söt !! :)) Om dom skulle varit min fan’s OMG , Och va inte för snäll med dina fan’s för dom kan lura dig på vilka sett dom vill , Men Heejjdåå!

 10. Coocie skriver:

  Gör Lisas önskelista 2013. Snälla!!

 11. julie skriver:

  can you do a BFF TAG with Lilly?<3

 12. steroidi anabolizzanti

  steroidi anabolizzanti

 13. dig this skriver:

  I just want to tell you that I’m very new to weblog and certainly loved this blog. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You surely have wonderful stories. Appreciate it for sharing your website page.

 14. Its excellent as your other content : D, thanks for putting up.

 15. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *