Söndag

Mamma är fortfarande i Holland och kommer hem imorgon, längtar! Igår beställde vi hem pizza och jag beställde kebab tallrik. Det var jätte gott och har en del kvar som jag ska äta idag.
Idag kommer två vinnare utses i min advents tävling och dom kommer få varsin julklapp!
Nu det här med post videos, innan jag började med post videos så tjatade många om min adress och att jag skulle visa vad dom skickar och nu när jag gör dom känns dom inte så uppskattade. Dom blir ju långa eftersom jag har många som tittar och skickar post och vad förväntar man sig när man har över 140 000 prenumeranter, att man får tio brev? Ni som inte vill se post videos behöver inte se dom. Ett tips med långa videos jag brukar göra, jag brukar sätta på en sådan post video medan jag städar rummet :) och städa rummet gör jag en gång i veckan och post videos kommer en gång i veckan.

20131215-120655.jpg

702 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *