Söndag

Mamma är fortfarande i Holland och kommer hem imorgon, längtar! Igår beställde vi hem pizza och jag beställde kebab tallrik. Det var jätte gott och har en del kvar som jag ska äta idag.
Idag kommer två vinnare utses i min advents tävling och dom kommer få varsin julklapp!
Nu det här med post videos, innan jag började med post videos så tjatade många om min adress och att jag skulle visa vad dom skickar och nu när jag gör dom känns dom inte så uppskattade. Dom blir ju långa eftersom jag har många som tittar och skickar post och vad förväntar man sig när man har över 140 000 prenumeranter, att man får tio brev? Ni som inte vill se post videos behöver inte se dom. Ett tips med långa videos jag brukar göra, jag brukar sätta på en sådan post video medan jag städar rummet :) och städa rummet gör jag en gång i veckan och post videos kommer en gång i veckan.

20131215-120655.jpg

11 kommentarer
 • T-nice

  Jag uppskattar dom verkligen!
  Fast ibland orkar jag inte se hela! ;)

 • T-nice

  Vilken är din favvo VS-PARFYM!?

 • alice

  hej har du ochså gått med hundar

 • ellenbrappi

  Jag gillar videosarna!

 • Frida

  Anledningen till att många kanske inte uppskattar post-videorna är kanske just för att dom är så långa. Jag orkar personligen inte kolla på 1 timme långa videor, men jag vet ju inte riktigt vad alla andra tycker… Men jag tycker det skulle vara roligare att kolla på lite i taget och oftare, för när man kollar på en lång video så är det inte så roligt….. Men jag vet inte, du kanske inte har tid att spela in videos typ varje dag så det är ju förstås du som bestämmer :) Haha, är så dålig på att formulera mig i kommentarer, men jag hoppas du fattade ;) <3 //Frida

 • Saga

  hej Lisa jätte bra tips ska testa det nästa vecka eller i dag jag vet inte tack för tipset <3 // saga ett stort fan

 • Alice H

  När kommer ”adventslottningen??

 • Filippa!

  Du är så söt! Älskar dig!

 • Greta

  hej! Jag har precis startat en giveaway på min blogg. Så in och kika vad just DU kan vinna idag, och delta!

  gretaberzell.webblogg.se

  kram

 • Linnea

  Du är så söt
  Älskar dig

 • Cassandra Persson

  Hej Lisa jag vill bara fråga om du kan göra en videoklipp med alla dina iPhone skal ??
  Från :Cassandra Persson från Landskrona