Söndag

Mamma är fortfarande i Holland och kommer hem imorgon, längtar! Igår beställde vi hem pizza och jag beställde kebab tallrik. Det var jätte gott och har en del kvar som jag ska äta idag.
Idag kommer två vinnare utses i min advents tävling och dom kommer få varsin julklapp!
Nu det här med post videos, innan jag började med post videos så tjatade många om min adress och att jag skulle visa vad dom skickar och nu när jag gör dom känns dom inte så uppskattade. Dom blir ju långa eftersom jag har många som tittar och skickar post och vad förväntar man sig när man har över 140 000 prenumeranter, att man får tio brev? Ni som inte vill se post videos behöver inte se dom. Ett tips med långa videos jag brukar göra, jag brukar sätta på en sådan post video medan jag städar rummet :) och städa rummet gör jag en gång i veckan och post videos kommer en gång i veckan.

20131215-120655.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Söndag”

 1. T-nice skriver:

  Jag uppskattar dom verkligen!
  Fast ibland orkar jag inte se hela! ;)

 2. T-nice skriver:

  Vilken är din favvo VS-PARFYM!?

 3. alice skriver:

  hej har du ochså gått med hundar

 4. ellenbrappi skriver:

  Jag gillar videosarna!

 5. Frida skriver:

  Anledningen till att många kanske inte uppskattar post-videorna är kanske just för att dom är så långa. Jag orkar personligen inte kolla på 1 timme långa videor, men jag vet ju inte riktigt vad alla andra tycker… Men jag tycker det skulle vara roligare att kolla på lite i taget och oftare, för när man kollar på en lång video så är det inte så roligt….. Men jag vet inte, du kanske inte har tid att spela in videos typ varje dag så det är ju förstås du som bestämmer :) Haha, är så dålig på att formulera mig i kommentarer, men jag hoppas du fattade ;) <3 //Frida

 6. Saga skriver:

  hej Lisa jätte bra tips ska testa det nästa vecka eller i dag jag vet inte tack för tipset <3 // saga ett stort fan

 7. Alice H skriver:

  När kommer ”adventslottningen??

 8. Filippa! skriver:

  Du är så söt! Älskar dig!

 9. Greta skriver:

  hej! Jag har precis startat en giveaway på min blogg. Så in och kika vad just DU kan vinna idag, och delta!

  gretaberzell.webblogg.se

  kram

 10. Linnea skriver:

  Du är så söt
  Älskar dig

 11. Cassandra Persson skriver:

  Hej Lisa jag vill bara fråga om du kan göra en videoklipp med alla dina iPhone skal ??
  Från :Cassandra Persson från Landskrona

 12. I simply want to tell you that I’m all new to blogs and truly enjoyed your blog. Probably I’m going to bookmark your website . You surely have awesome articles and reviews. Cheers for revealing your web-site.

 13. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 14. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

 15. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *