8 dagar!?

Tänk ändå att det är 8 dagar kvar till julafton!? Det känns som att det är typ tre veckor till julafton. Det beror nog på att det inte är någon snö hör och inte är så jätte kallt. Det var snö, Men den försvann på en gång.. Men det är spännande med jul! En sak är väll att jag ska flytta, Det är inte skit kul men ändå spännande. Jag har fått smälta det lite och har vant mig med att vi ska flytta. Men på julafton ska jag filma som jag gjorde förra året, Alltså att jag filmar ”min jul”. Ni ville att jag skulle göra en till så då kör vi på det!

Har syslöjd som är sista slöjd lektionen innan jul och sista lektionen på dagen. Vi fick sitta med ipaden eftersom många är klara och hinner inte börja med något nytt.
Imorgon ska det var en ”jul promenad” på vår skola. Det är en tips promenad man går och då är hela skolan uppdelad i massa olika grupper och sexorna ska två och två ha hand om varsina grupper. Och då kommer vi sluta 12.40 som är riktigt skönt!
På Fredag är det jul avslutning och då slutar skolan innan jul! Då slutar vi 10.30, YES.

20131216-133254.jpg

657 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *