8 dagar!?

Tänk ändå att det är 8 dagar kvar till julafton!? Det känns som att det är typ tre veckor till julafton. Det beror nog på att det inte är någon snö hör och inte är så jätte kallt. Det var snö, Men den försvann på en gång.. Men det är spännande med jul! En sak är väll att jag ska flytta, Det är inte skit kul men ändå spännande. Jag har fått smälta det lite och har vant mig med att vi ska flytta. Men på julafton ska jag filma som jag gjorde förra året, Alltså att jag filmar ”min jul”. Ni ville att jag skulle göra en till så då kör vi på det!

Har syslöjd som är sista slöjd lektionen innan jul och sista lektionen på dagen. Vi fick sitta med ipaden eftersom många är klara och hinner inte börja med något nytt.
Imorgon ska det var en ”jul promenad” på vår skola. Det är en tips promenad man går och då är hela skolan uppdelad i massa olika grupper och sexorna ska två och två ha hand om varsina grupper. Och då kommer vi sluta 12.40 som är riktigt skönt!
På Fredag är det jul avslutning och då slutar skolan innan jul! Då slutar vi 10.30, YES.

20131216-133254.jpg

18 kommentarer
 • Saskia von Sydow

  :)

 • Hilda

  Imån åker jag till USA ! Längtar så!!

 • Måns

  Så sött du är
  Besök gärna min blogg friabilder.blo.gg

 • Coocie

  Oj vad snabbt tiden gick! Jag har inte heller snö :'( det är rätt så synd för utan snö är det inte en riktig jul, tycker jag

 • Tea Carlsson

  Tea Carlson heter jag. Är snart 13 år gammal och bor på landet. I min blogg kommer du få läsa om bland annat träning, vardag, kompisar skönhet och smink. Hoppas ni gillar min blogg. Kram! Kolla den: teacarlson.blogg.se

 • Emelie Cederhag

  Jag slutar på torsdag!❤️

 • JossesBeauty

  Samma här! Ingen snö i Huskvarna. Jag är livrädd för att det ska bli en julafton UTAN snö!!

 • Matilda Andersson Månsson

  Kan du göra en getting ready for julavslutningen?

 • jojjo berg

  Var redigerar du dina videos och bilder o din header

 • Ronja

  Det är jätte tråkigt att det inte är ngn snö. Känns liksom inte som en riktig jul då :(

  http://www.ronjajasmine.blogg.se

 • Ebban

  c8 Längtar sjukt mkt till på fredag då man slutar, och håller med komentarerna därnere ‘Ingen Jul Utan Snö’ ;c

 • Guest

  Kan du säga grattis i förstått Amanda i en video idag fyller år imorgon!?

 • Emelie

  Kan du inte göra en getting ready with me for julavslutningen? Precis håller med alla i kommentarerna, ingen jul utan snö…<33

 • alaa

  kolla också in hemsidan miniinthebox.com

 • Star Bell

  gud vad tiden går fort!!!
  Jag håller med alla, Ingen jul utan snö!!!

 • Coocie

  God jul allihopa. Hoppas vi får snö snart ^.^

 • Wilma Bästa Hägerlund

  Snälla Lisa skulle du kunna kolla in min blogg skulle bli super glad!! Är en 12 årig tjej som älskar att kolla in din blogg och så klart älskar jag hästar. Och snälla kika mig skulle bli skjukt glad har alltid velat det!.

  Min kik: wilma_celina_

  Min blogg: wilmacelina.wordpress.se

 • olivia

  hej lisa nu är det jullov