8 dagar!?

Tänk ändå att det är 8 dagar kvar till julafton!? Det känns som att det är typ tre veckor till julafton. Det beror nog på att det inte är någon snö hör och inte är så jätte kallt. Det var snö, Men den försvann på en gång.. Men det är spännande med jul! En sak är väll att jag ska flytta, Det är inte skit kul men ändå spännande. Jag har fått smälta det lite och har vant mig med att vi ska flytta. Men på julafton ska jag filma som jag gjorde förra året, Alltså att jag filmar ”min jul”. Ni ville att jag skulle göra en till så då kör vi på det!

Har syslöjd som är sista slöjd lektionen innan jul och sista lektionen på dagen. Vi fick sitta med ipaden eftersom många är klara och hinner inte börja med något nytt.
Imorgon ska det var en ”jul promenad” på vår skola. Det är en tips promenad man går och då är hela skolan uppdelad i massa olika grupper och sexorna ska två och två ha hand om varsina grupper. Och då kommer vi sluta 12.40 som är riktigt skönt!
På Fredag är det jul avslutning och då slutar skolan innan jul! Då slutar vi 10.30, YES.

20131216-133254.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “8 dagar!?”

 1. Saskia von Sydow skriver:

  :)

 2. Hilda skriver:

  Imån åker jag till USA ! Längtar så!!

 3. Måns skriver:

  Så sött du är
  Besök gärna min blogg friabilder.blo.gg

 4. Coocie skriver:

  Oj vad snabbt tiden gick! Jag har inte heller snö :'( det är rätt så synd för utan snö är det inte en riktig jul, tycker jag

 5. Tea Carlsson skriver:

  Tea Carlson heter jag. Är snart 13 år gammal och bor på landet. I min blogg kommer du få läsa om bland annat träning, vardag, kompisar skönhet och smink. Hoppas ni gillar min blogg. Kram! Kolla den: teacarlson.blogg.se

 6. Emelie Cederhag skriver:

  Jag slutar på torsdag!❤️

 7. JossesBeauty skriver:

  Samma här! Ingen snö i Huskvarna. Jag är livrädd för att det ska bli en julafton UTAN snö!!

 8. Matilda Andersson Månsson skriver:

  Kan du göra en getting ready for julavslutningen?

 9. jojjo berg skriver:

  Var redigerar du dina videos och bilder o din header

 10. Ronja skriver:

  Det är jätte tråkigt att det inte är ngn snö. Känns liksom inte som en riktig jul då :(

  http://www.ronjajasmine.blogg.se

 11. Ebban skriver:

  c8 Längtar sjukt mkt till på fredag då man slutar, och håller med komentarerna därnere ‘Ingen Jul Utan Snö’ ;c

 12. Guest skriver:

  Kan du säga grattis i förstått Amanda i en video idag fyller år imorgon!?

 13. Emelie skriver:

  Kan du inte göra en getting ready with me for julavslutningen? Precis håller med alla i kommentarerna, ingen jul utan snö…<33

 14. alaa skriver:

  kolla också in hemsidan miniinthebox.com

 15. Star Bell skriver:

  gud vad tiden går fort!!!
  Jag håller med alla, Ingen jul utan snö!!!

 16. Coocie skriver:

  God jul allihopa. Hoppas vi får snö snart ^.^

 17. Wilma Bästa Hägerlund skriver:

  Snälla Lisa skulle du kunna kolla in min blogg skulle bli super glad!! Är en 12 årig tjej som älskar att kolla in din blogg och så klart älskar jag hästar. Och snälla kika mig skulle bli skjukt glad har alltid velat det!.

  Min kik: wilma_celina_

  Min blogg: wilmacelina.wordpress.se

 18. olivia skriver:

  hej lisa nu är det jullov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *