Hjälp Elvis!

Hej!

Elvis 15 år bor nu i piteå men ska hem till sitt hemland om inte vi sätter stopp för det. Han har bott i Piteå i ett och ett halft år och ska tydligen hem nu i februari. Han är super snäll och aldrig gjort något stort fel. Han började i ett fotbolls lag och blev klassad som bäst i Gothia cupen. Han har sett det ingen kan lyssna på utan att bli ledsen. Hans mamma vet ingen av och hans pappa ska tydligen vara död. Han känner ingen han kan komma till i hans hemland men i Sverige har han nu en familj han får va hos och vänner.

Skriv gärna under här : http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=8366

Skriv bara ert namn och ort och verifieringskoden och klicka sedan på ”skriv under”.

Om tillräckligt många skriver under kommer min kompis som informerade detta till mig skicka ett mail till migrationsverket och be dom se hur många som skrivit under så för han förhoppnings vis stanna!

SPRID!

1470277_1385179875067213_365907071_n

34 kommentarer
 • Saskia von Sydow

  Jag stödjer honom och har nu skrivit under flera gånger!

  • Kevin

   Spelar ingen roll hur många gånger du skriver under! Det finns en sak som heter ip adress som sparas och dom ser om nån fuskat.

   • Saskia von Sydow

    det kallas inte att fuska det kallas att försöka! ( och jag visste inte att ip adressen sparades )

    • Kevin

     Såklart det är fusk om man skriver under flera gånger? Om jag får fråga hur gammal är du? Du verkar inte veta så mycket om sådant här :) Vi ger dig ett exempel tänk om man kunde rösta flera gånger på moderaterna? Skulle det va att försöka eller fuska? Det är exakt samma sak.

     • Saskia von Sydow

      fuska! men det är ändå så att jag skrev under flera gånger för att hjälpa mer! jag ville ju bara att han skulle få vara kvar i sverige! det var därför jag prova!

     • Kevin

      Ja men det är ju hur som helst att fuska. Sen vill jag ändå inte att vi ska behöva vinna på att fuska? ska vi vinna denna protest ska det va på riktigt spel.

     • Potterhead

      Alltså det handlar ju inte om något spel! Det handlar om en människas liv! Man fuskar inte genom att skriva under en namninsamling, man bryr sig! Det handlar inte om någon tävling, och det är INTE samma sak som att rösta i något val, för där är det en tävling

     • Saskia von Sydow

      tack! nån som håller med mig!

     • Kevin

      Haha du har inte gått igenom mycket du. Klart man fuskar om man skriver under flera gånger. Dock för man bara vill lyckas så är det ju för fan fortfarande fusk. Sen handlar det inte om direkt ett liv nog kommer han kunna leva där och migrationsverket skickar inte hem någon UTAN att veta att den har någon att bo hos där. Men om vi ska vinna ska vi göra det ärligt. Jag känner han som är rädd nu och inte ens han vill att vi ska fuska på detta. Sen är det absolut inget spel men du värkar inte förstå mitt ord språk när jag säger att det är ett spel. Före du säger något du absolut inte vet ett skit om kolla upp först.

 • Yu Ping

  Jag bor i Piteå! Han kommer från Albanien tror jag! Jag menar faktiskt allvar!

  • Kevin

   Okej! vem är du då? jag som frågade Lisa om detta. Ja han kommer från Albanien. Går du på pitholmsskolan?

   • Yu Ping

    Hur så? Går du där?

    • Kevin

     Jag går där! :) men frågan är om du går där.

  • Alva

   Jag bor i närheten av Piteå! :D

  • Ida

   Bor väldigt nära piteå

 • Karin

  så jäkla synd att dom måste vara så korkade att skicka tillbak honom, jag menar han är ju assnäll och jag skulle verkligen sakna honom… han har ju ingen där!! han har alla här!!

 • myayay

  Vem är han ???? en kändis :O

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Nej, en 15 årig vanlig kille som kom till Sverige för 1,5 år sedan som nu tvingas att åka tillbaka.

   • WARLOCK

    DU ÄR UNDERÅRIG FÖR YOUTUBE. VAD ÄR DET DU INTE FATTAR?

    • Kevin

     DU ÄR UNDERÅRIG FÖR ATT HATA. VAD ÄR DET DU INTE FATTAR? Bete dig din lilla unge. Hon får hålla på med youtube så bäst hon vill? Låt Lisa vara hon är en underbar person och hon gör det hon vill. Om du inte tycker om henne kolla inte på henne då? ska det va så svårt..

  • Kevin

   Han är lite känd iaf. Som det står i texten blev han klassad som bästa gothia spelaren i cuppen om fotboll! Sen är han tredje störst i ask.fm

 • Smilla Nylander

  Vart redigerar du dina bilder dem är så otroligt fina?! Eller kan du snälla göra en video på det?

 • Sandra

  En ung kille här där jag bor, blev tillbakaskickad efter 6 år i Sverige. Inga namninsamlingar, tv-inspelningar eller tidningsartiklar hjälpte honom, utan han blev skickad till ett land där hela hans familj blivit mördad.

 • Märta

  Hit där jag bor kom det för några år sedan en kvinna och hennes dotter från något land. Sedan träffade kvinnan en man från Sverige som de flyttade ihop med. De fick ett barn, en liten kille. Nu har de left ihop ganska länge, men nu är mamman och dottern tvungna att flytta tillbaka, medan pappan och sonen måste stanna.

  • Kevin

   Det är så fel…. Dom är så rädd att man ska bli rasist för att ha pepparkaksgubbar på lucia men såklart man får skicka hem dom…

 • Märta

  Det är så fint att se att du bryr dig om det här, och försöker göra något åt det!

 • T-nice

  Jag känner en som behövde fly från Syrien och som nu bor i Sverige, men saken är den att nu vill dom ha tillbaks hen så att hen kan ta över hans döda familjs hus, detta är helt hemskt och alla han släkt och vänner är döda, så han måste klara sig heeelt själv!!! Blir sååå arg!!

  • Kevin

   Ja det är hemskt

 • sanna

  det är inte bara han som behöver hjälp med det

  • Kevin

   Det är absolut inte bara han. Men vad spelar det för roll? Jag vet hur snäll han är för jag känner han och Lisa litar på mig så därför är Lisa rent sagt en gud för mig just nu! Det är väl ändå bra att få en början och hjälpa en. Sen är det några som förtjänar att åka hem som slåss och tjuvar men det gör inte han :)

 • Finlandstjej

  Går det att skriva under även om man kommer från ett annat land? :)

  • Kevin

   Ja det är klart :)

 • Kevin

  Jag har nu skrivit till migrationsverket som börjat tjorva en massa. Dom stänger in sig själva i sina lögner nu är det bara vänta och hoppas att Lisas video kommer höja totalt. Lisa förtjänar så mycket som helst. Hon håller på just nu att rädda en personlighet! Jag är så glad att hon existerar. Många kändisar brukar vara idioter osv. Men hon, hon är inte som dom hon är bara underbar ! <3

 • xandra004

  När man blir hemskickad har man ingenting att fly från du får lära det dig sen i skolan :)