Hjälp Elvis!

Hej!

Elvis 15 år bor nu i piteå men ska hem till sitt hemland om inte vi sätter stopp för det. Han har bott i Piteå i ett och ett halft år och ska tydligen hem nu i februari. Han är super snäll och aldrig gjort något stort fel. Han började i ett fotbolls lag och blev klassad som bäst i Gothia cupen. Han har sett det ingen kan lyssna på utan att bli ledsen. Hans mamma vet ingen av och hans pappa ska tydligen vara död. Han känner ingen han kan komma till i hans hemland men i Sverige har han nu en familj han får va hos och vänner.

Skriv gärna under här : http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=8366

Skriv bara ert namn och ort och verifieringskoden och klicka sedan på ”skriv under”.

Om tillräckligt många skriver under kommer min kompis som informerade detta till mig skicka ett mail till migrationsverket och be dom se hur många som skrivit under så för han förhoppnings vis stanna!

SPRID!

1470277_1385179875067213_365907071_n

1 511 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *