Ta hand om mig

Jag är en sådan person som vill ta hand om mig så mycket på olika plan.

  • Jag tar hand om mitt hår väldigt mycket, schampo, balsam, hår inpackning och sådant.
  • ansiktet, eftersom jag använder smink så vill jag ta hand om mitt ansikte väldigt mycket med krämer och olika ansiktsmasker.
  • Kroppen med typ bodylotion.
  • Naglarna, tar nagel olja, använder inte super duper mycket nagellack för dom slits ju förskräckligt även om man har base coat.
  • Träna speciellt, jag har ett spring band men det står i vardagsrummet och tycker det är otroligt pinsamt att svettas där när folk är där. nej usch. Så då sprang jag inte så mycket på det men då började jag med olika övningar för magen, armhävningar och allt sånt ni vet men då blev det så att jag hade mycket att göra så det bara glömdes bort satt för tillfället tränar jag inte så jätte mycket förutom två gånger i veckan i skolan och hästen. Men nu nästa vecka flyttar jag till ett nytt hus som ni vet och då kommer jag ha ett större rum så då kommer springbandet in till mig och jag har bestämt att träna ska göras varje dag! :)

Ja men massa sådant! Är ni också så, att ta hand och huden, håret och allt sådant, kommentera!_DSC0015

897 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *