Överger sina husdjur – big NO

Att folk överger sina husdjur, helt sjukt! Men jag har sätt olika videos som denna där folk räddar dessa djur och det är så fantastiskt att se. Stackars djur som får vara med om det.. Jag skulle gärna göra något sådant för ett djur, skulle inte ni? Det är ändå för hemskt, usch vilka elaka ägare dom haft. Den hunden var ju jätte söt när den hade fått sin behandling!

28 kommentarer

28 kommentarer på “Överger sina husdjur – big NO”

 1. Haya Alsabti skriver:

  jag skulle direkt hjälpa djuren när jag såg videon blev jag jätte ledsen hunden var jätte söt när dom hade tvättat den o så…dom som har övergett sina djur borde skämmas

  1. Star Bell skriver:

   Håller med!

 2. Star Bell skriver:

  Aww, guud vad söt hunden var! Hur kan man göra så mot djur?!!!

 3. Tilde skriver:

  Kan inte du göra en ”wrong handed makeup challenge”? :)

 4. Julia skriver:

  Gud vad söt hund! Hur elak kan man va? Jag har 1 hund! Jag älskar dina vidios Misslisbell♥

 5. <3 skriver:

  Gud vad elaka ägare…Men tur att hon fick det bättre. Vilken modig hund. Har en själv. Stackare…

 6. Izabelle skriver:

  Jag tycker man inte gör så! Jag gillar verkligen inte att skada djur! De är så onödigt!

 7. Anonym skriver:

  Gud vad hemskt :'(

 8. Bea skriver:

  Hej Lisa! Du vet den där vita blusen som du har som är från JC? Jaghar letat överakkt i alla jc butiker efter den, till och med på deras hemsida men hittar inte den:( Är den verkligen från JC? Snälla gilla så att lisa ser, den är verkligen jättefin!<3

 9. Ebban skriver:

  Omg, skulle aldrig göra så emot min hund. Men slutet var så sjukt sött med den lilla hunden! :3

 10. xandra004 skriver:

  Åhh när jag blir stor vill jag nog också göra så :) ( Asså rädda ett djur inte överge )

 11. Ebba Persson skriver:

  När jag var mindre var vi på väg till en sån här hundtränarklubb typ. Vi var på väg då vi såg några kaniner på vägen. Vi typ gick ut och letade efter ägaren och sånt men ingen var där. Vi tog med dem dit sen så tog vi med oss 2 kaniner hem. Tyvärr så var det nån som snodde dom. Vi var ute och letade varje natt i typ 2 veckor. Jag tyckde det var så hämskt men jag hoppas dom fick en bra ägare och mådde ba ända tills slutet❤️

 12. Izabelle skriver:

  Jag undrar samma sak som bea vart köpte du blusen den är väl inte från JC den finns inte där?

 13. Linnéa skriver:

  No hate till dig Lisa, men menar du att du tyckte att hunden var ful innan den fick bra behandling?

 14. Saskia von Sydow skriver:

  Nej! Stackarn!! jag börjar gråta! jag förstår inte att folk gör så!!

 15. Maja skriver:

  Du fick mig att gråta :( ♥

 16. Mican skriver:

  Det där var bara hemskt. Usch att man kan göra så… Jätte bra av den mannen som räddade henne!

 17. Missllliiissiiiieebeeellfaaan! skriver:

  OOOOOOMMMMMMMG……… stackaren!! Jag har själv en hund skulle aldrig gjort så! Såna ägare som gör så borde skämmas ncncncncncncn”!!

 18. samuel skriver:

  men vad fan tänker man med när man bara låter sin hund vara där fack you till den som gjorde det. det är där för jag ochså rädar såna djur

 19. Johanna skriver:

  Omg, skulle aldrig göra så emot min hund. Men slutet var så sjukt sött med den lilla hunden! :3

 20. Ida Gradin skriver:

  Skulle helt klart räddat djur så där, så hämskt!!

 21. mimmi skriver:

  det är sådant här som får mig och börja gråta

 22. Molly skriver:

  de man kan göra är att istället för att köpa en hund från en uppfödare ,kan man ”beställa” en hund från ett hund rescue . Eller vilket rescue som helst.
  ni som inte vet vad det är så är det som ett hund stall/kennel. Jag vet inte om det finns ett sånt här i Sverige ,men det finns i te.x: Spanien. Där är det bara och hälsa på hundarna (hunden) ,välja, och sen åka hem igen. Fast det är bäst om man hälsar på några gånger innan och lär känna hunden innan , om man vill.
  Hundarna som finns där har blivit övergivna. Dom som har hand om rescuet ,eller jag venne riktigt vilka som gör det men ändå ,tar hand om alla hundar där. Går ut med dom, badar dom, ger dom mat osv. Att beställa en hund där är helt gratis , dom har vaccinationer och ett pass. Så det är bara att åka hem med hunden efter!

  Som dom flesta vet springer det runt massvis med hemlösa hundar och katter på gatorna i Spanien. Många , inte alla, som bor där köper hundar/hunden som en leksak och sedan bara släpper ut den .Samma sak med katterna. Vissa sparkar och behandlar djuren illa där. Om jag skulle skaffa hund skulle jag verkligen åka ner till Spanien och hämta en hund där.

 23. Smurfan01 skriver:

  Nae…… Sånt här gör mig Grinfärdig…… Så dålig stil att bara lämna en hund på en ”Soptipp” Men så bra stil att Ta med den ! <3

 24. emilia skriver:

  hur kan man överge ett så sött husdjur

 25. find this skriver:

  I just want to tell you that I am just beginner to blogs and certainly enjoyed you’re blog site. More than likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely have incredible well written articles. Thanks a bunch for revealing your blog site.

 26. Thanks for sharing this good post. Very inspiring! (as always, btw)

 27. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *