29 kommentarer på “Julavslutnings outfit!”

 1. hanna skriver:

  Det var jätte fint ★

 2. hanna skriver:

  Kan du göra en till jul sminkning fast mer natulig

 3. Julia skriver:

  Fin sminkning! Kan du göra en tutorial?

 4. cajsa skriver:

  vilken fin sminkning lisa♥

 5. Hannah skriver:

  Fina kläder och smink Lisa

 6. Izabelle skriver:

  Fiin❤️❤️❤️

 7. Manuela Yakoub skriver:

  otroligt fin är du!!<3<3<3

 8. Therese skriver:

  Gud vilken snygg kavaj! Var är den ifrån?♥

 9. Frida skriver:

  Dom där kläderna passar dig

 10. Coocie skriver:

  Vad fiiin du är<3<3

 11. Shahad skriver:

  Jag var också sjuk. Kan du ta foto på din betyg snälla. Jag är säker på att du har bra betyg!

 12. Namn skriver:

  Asså kanske lite mycket smink, bara till en jul avslutning…?!

 13. Namn skriver:

  Du är väl bara 11år??

  1. Cornelia skriver:

   Hon är 12, 01:a :)

 14. Tilde skriver:

  Coolt, vågat av dig att ha så mycket smink i skolan! kram<3

 15. sabri skriver:

  finis<3 sabri.devote.se

 16. Cicci skriver:

  Röda strumpor? Haha. Kläderna var helt okej! Men sminkningen var inte min smak. Men jag tycker du har det som känns bra (: Och inte går från mig, för själv tycker jag du har de du vill även om inte det är min smak!/stil :)

 17. Emma:) skriver:

  Vart är kavajen i från? Snäääälla svara! såååå snygg!

 18. emilia skriver:

  du är duktig på att sminka dig

 19. imnot4you skriver:

  äru kort

 20. Heeej skriver:

  Ser ut som om du ska ut på halloween elr ngt O.O Eller skulle det vara en jul sminkning ._.??

 21. I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and site-building and absolutely liked you’re website. Likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with great posts. Thank you for revealing your website page.

 22. I just want to tell you that I am new to weblog and certainly enjoyed your page. More than likely I’m want to bookmark your blog . You certainly have superb article content. Bless you for sharing with us your blog.

 23. Nice post. I understand some thing more challenging on diverse blogs everyday. It will always be stimulating to learn content from other writers and rehearse something from their website. I’d prefer to use some while using the content in my small weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll provide you with a link on the web blog. Thanks for sharing.

 24. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and today each time a comment is added I purchase four emails sticking with the same comment. Can there be however you may get rid of me from that service? Thanks!

 25. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 26. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *