Om folk försöker trycka ner dig betyder det att du är starkare än dom!

Mobbning är det värsta som finns! Att folk ska bli ner tryckta av andra personer, nej usch! Man kan läsa om att folk blivit så hårt mobbade att dom tagit självmord. Om jag kunde ändra en ända sak i världen så skulle det vara att mobbningen bara försvann. *poff*
Jag blir utsatt av nätmobbning.
Folk samlas och skriver massa hat på nätet. Dom är så kaxiga och skriver dumma saker men dom hade inte varit lika kaxiga om dom stod face to face mot mig. Jag får väldigt mycket hat på mina videos för att jag är 12 och älskar smink, om du inte gillar mig varför tar du då din tid att skriva hatkommentarer? Tydligen är jag så intressant att ni haters vill veta vad jag gör och skriva hat kring det.

Mobbning kan vara viskningar, blickar, skratt, knuffar, slag och elaka ord. Det kan också vara taskiga sms, mejl eller inlägg på facebook..
Mobbning kan också vara att någon blir utfryst för att personen inte klär sig som andra tycker att man borde klä sig. Eller för att man ser ut på speciellt ett sätt. Det kan vara att man inte får vara med, att folk sprider rykten om en. Om det får någon att må dåligt, då är det mobbning och det vill jag ha bort!

Mobbning är ett starkt ord för många. Folk fattar inte alltid att någon är mobbad i skolan tex. De kanske till exempel säger att det bara är ett bråk men i ett bråk är man liksom lika taskig mot varandra.
Den som mobbar kan ibland skylla ifrån sig och säga att det bara var på skämt. Men om någon mår dåligt av det.. Då är det mobbning!

Om man mobbar någon till exempel för den personens religion. Då är det diskriminering. När någon blir illa behandlad, då ska det tas på allvar!

Ask.fm är ett sådant ställe där man får så mycket hat! Jag har sätt på flera av mina vänners ask, Så många odrägliga kommentarer dom får men inte tar dom bort sin ask. Jag kommer aldrig använda ask. Jag har ett konto så folk vet att det är jag, svarat på en till fem frågor kanske men jag använder det inte för de hatet vill man inte utsättas för. På min youtube så är det så många snälla kommentarer. Hatkommentarerna gömmer sig i resten av dom snälla kommentarerna så jag ser alltid dom snälla runt dom elaka kommentarerna så om jag läser en elak kommentar så är det bara att läsa den grymt snälla över.

Alla som är med i inteokej.nu får ha en mening som handlar om nätmobbning och här är min.
”Om folk försöker trycka ner dig betyder det att du är starkare än dom!”

” På nätet får en ta lite skit ” #inteokej #jagsägetinteokej

www.inteokej.nu

instagram: inteokej

20131220-232910.jpg

20131220-233056.jpg

20131220-233108.jpg

26 kommentarer

26 kommentarer på “Om folk försöker trycka ner dig betyder det att du är starkare än dom!”

 1. Elina Björnhager skriver:

  Du har jätte rätt!!+Jätte snygg tröja

 2. Emma:) skriver:

  Hur har du fått en sån tröja? Svara gärna!:)<3

 3. Emilia skriver:

  Du är grym som bara kan strunta i hat kommentarer !

 4. Idil Hiloule skriver:

  Grym sagt, folk fattar inte hur mycket en mening eller blick kan såra en person djupt.

 5. manalking skriver:

  Folk är sjuka och gjör sånt bra att du är stark och skiter i det stay strong

 6. Älskar dej skriver:

  Håller med till 99, för jag tänker bara att om man mår dåligt över nånting så måste det inte ses som mobbning, eller jag menar. Jag bråkade med en utav mina bästa vänner på skolan och liksom då mådde jag dåligt liksom utav att se hon gå förbi bara kasta en blick och så, men jag ser inte det som mobbning över ett bråk. för liksom det du skrev var: ”om någon mår dåligt av det.. Då är det mobbning!” Ja, liksom jag mådde dåligt över det men det var ett bråk och jag ser inte det som mobbning, jag har i alla fall en regel som jag fick av min mormor och morfar: Somna aldrig osams,
  Därför somnar jag ALDRIG osams, jag och min kompis då löste det redan i skolan för hon satt själv och då gick jag dit och satte mej och pratade med henne, från början när vi berättade hur vi såg på det den andra gjort så kände jag det aggressiva i rösten.men sen planade det ut och vi var vänner igen! Om jag skulle komma hem osams med någon utav mina vänner har det alltid slutat med att jag ringt ett samtal och jag lovar:det känns så himla mycket bättre att somna sams.
  Annars tycker jag att allt var bra skrivet men nu fick ni ta del av en historia, min åsikt och dessutom fick ni tipset: somna aldrig osams!

 7. Kappis skriver:

  ”Om någon mår dåligt av det.. Då är det mobbning!” Mobbning är när en eller flera flera personer spenderar dagar, veckor, månader, år med att planerat/vetande kränka ett offer. Men jag förstår hur du menar.

 8. Wilma skriver:

  Bryr dig inte om de andra de är bara avensjuka om de skriver hat
  Jag är håller med om allt du skriver blir typ mobbad i skolan

 9. Märta skriver:

  Det är bra skrivet, men jag håller inte med dig till 100. Om någon mår dåligt utav vad någon annan sagt/gjort, måste inte det klassas som mobbning! Mobbning är när någon/några trycker ner någon annan varje dag, i en längre period, ex. år. Om det är några personer som oftast är schyssta mot varann, och de kanske bråkar en rast, och någon/några av de mår dåligt, då är ju inte det mobbning, eller hur! Det är ett bråk, det är inte mobbning! Personerna i fråga måste inte ens vara vänner, men om de bråkar en/två gånger, då klassas det inte som mobbning! Samma sak med nätmobbning, om det kommer någon person och kommenterar en hatkommentar, och sedan sticker, då är det inte mobbning! Däremot, om det kommer en person till din kanal, kommenterar en hatkommentar, men inte sedan sticker, utan fortsätter att kommentera flera av dina videos ett bra tag, och aldrig skriver något snällt, då skulle jag säga att det är mobbning!

 10. Coocie skriver:

  Håller med Wilma
  det är fler som älskar dig än hatar dig <3<3

 11. Misslisibells faaaan! <3<3<3 skriver:

  Lisa bry dig nt om hatkommentarer du e bättre än dem! de e ba avundsjuka ju! <3<3<3 Men lisa de va riktigt grymt de du skrev! men en fråga: Var fick du tröjan fett snygg! <3<3 :D heejjdå ha de bra! kom ihåg DU ÄGER ! FOLK SKRIVER HATKOMMENTARER FÖR DEM E AVUNDSJUKA :O

 12. Fyasaman S skriver:

  Du börjar göra precis samma saker som Nellie B. Vet inte om det är en slump-.-

 13. Namn skriver:

  Håller med Fyasaman S…Nellie berntsson la ungefär upp ett sånt inlägg. Du börjar faktiskt göra samma saker.

  1. Märta skriver:

   Men eftersom att Nellie också är med i ”Inteokej.se”, så är det kanske inhte så konstigt…

 14. Alma Olsen skriver:

  Sjukt snygg ögon sminkning<33 Kan du inte visa hur man gör en sån (; (ps: bry dig inte om hatkommentaren, dom är bara idioter)

 15. Cicci skriver:

  Kränkt. Ibland slagen.. ;(

 16. Amanda skriver:

  Dom som skriver fula komentarer till dig strunta i dom dom fattar inte hur bra du är:);)

 17. patricia skriver:

  jag bryr meg inte om dom vill trycka ner mig

 18. patricia skriver:

  hur har du fåt en såndära tröga :svara snälla

 19. Thindra skriver:

  Varför vill man mobbas igentligenndet blir ju inte bra för något!

 20. Zeinab skriver:

  Vart har du köpt den här t-shirten?

 21. Rena skriver:

  Om jag fick ändra en sak på jorden så skulle jag ta bort djurförsök.

 22. TheGirl Ida skriver:

  Jag har också köpt en sån tröja, jag ska klippa va armarna på den så det blir ett linne :)
  Kolla gärna min youtube kanal: TheGirl Ida

 23. Märta Larsson skriver:

  Jag tycker absolut inte det är fel att du är tolv och sminkar dig. Jag är tio men sminkar mig inte varje dag. Men det händer ofta att jag slänger på mig lite mascara och puder. Det är ju bara kul att man hittat sitt intresse vid så tidig ålder. Du har ju chansen att träna mer om du får något sminkjobb.
  Härlig blogg med mycket power!!!
  martalarsson.horseworld.se

 24. Anonym skriver:

  Om jag fick äran skulle jag vilja att våldtäkt försvinner. Det är en sak MÅNGA blundar för

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *