Om folk försöker trycka ner dig betyder det att du är starkare än dom!

Mobbning är det värsta som finns! Att folk ska bli ner tryckta av andra personer, nej usch! Man kan läsa om att folk blivit så hårt mobbade att dom tagit självmord. Om jag kunde ändra en ända sak i världen så skulle det vara att mobbningen bara försvann. *poff*
Jag blir utsatt av nätmobbning.
Folk samlas och skriver massa hat på nätet. Dom är så kaxiga och skriver dumma saker men dom hade inte varit lika kaxiga om dom stod face to face mot mig. Jag får väldigt mycket hat på mina videos för att jag är 12 och älskar smink, om du inte gillar mig varför tar du då din tid att skriva hatkommentarer? Tydligen är jag så intressant att ni haters vill veta vad jag gör och skriva hat kring det.

Mobbning kan vara viskningar, blickar, skratt, knuffar, slag och elaka ord. Det kan också vara taskiga sms, mejl eller inlägg på facebook..
Mobbning kan också vara att någon blir utfryst för att personen inte klär sig som andra tycker att man borde klä sig. Eller för att man ser ut på speciellt ett sätt. Det kan vara att man inte får vara med, att folk sprider rykten om en. Om det får någon att må dåligt, då är det mobbning och det vill jag ha bort!

Mobbning är ett starkt ord för många. Folk fattar inte alltid att någon är mobbad i skolan tex. De kanske till exempel säger att det bara är ett bråk men i ett bråk är man liksom lika taskig mot varandra.
Den som mobbar kan ibland skylla ifrån sig och säga att det bara var på skämt. Men om någon mår dåligt av det.. Då är det mobbning!

Om man mobbar någon till exempel för den personens religion. Då är det diskriminering. När någon blir illa behandlad, då ska det tas på allvar!

Ask.fm är ett sådant ställe där man får så mycket hat! Jag har sätt på flera av mina vänners ask, Så många odrägliga kommentarer dom får men inte tar dom bort sin ask. Jag kommer aldrig använda ask. Jag har ett konto så folk vet att det är jag, svarat på en till fem frågor kanske men jag använder det inte för de hatet vill man inte utsättas för. På min youtube så är det så många snälla kommentarer. Hatkommentarerna gömmer sig i resten av dom snälla kommentarerna så jag ser alltid dom snälla runt dom elaka kommentarerna så om jag läser en elak kommentar så är det bara att läsa den grymt snälla över.

Alla som är med i inteokej.nu får ha en mening som handlar om nätmobbning och här är min.
”Om folk försöker trycka ner dig betyder det att du är starkare än dom!”

” På nätet får en ta lite skit ” #inteokej #jagsägetinteokej

www.inteokej.nu

instagram: inteokej

20131220-232910.jpg

20131220-233056.jpg

20131220-233108.jpg

1 946 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *