Trött Lisa..

Är skit trött nu. Har haft en tidig dag i skolan men sedan redigerat post videon. Sedan åkte jag, mamma och Ida till Torget och handlade lite julklappar och sådant. Köpte lite julklappar själv och några saker till mig, vill ninja en haul imorgon? :)
Det är i allafall skönt med lov men imorgon blir det att packa inför flytten!

20131220-202255.jpg

22 kommentarer

22 kommentarer på “Trött Lisa..”

 1. Amanda skriver:

  Var har du köpt din super man tröja?

 2. Sandra skriver:

  En haul video gärna :D

 3. Amanda skriver:

  Vad var det för video du gjorde du sprang bara och skrev jullov? Aja rolig iallafall !

 4. manalking skriver:

  Ja en haul video var faktist lenge sedan du gjorde en haul video så gjör det

 5. Elena Ammanuel skriver:

  jaaaaaa en haul video :)

 6. T-nice skriver:

  Ag. gör en haul!

 7. Angelika Carlsson skriver:

  Ha ett bra jullov!! Kolla in min blogg har en giveaway, http://angelikasliv.blogg.se

 8. Tilde skriver:

  Gör en haul! <3

 9. Love<3 skriver:

  Ja en haul

 10. lina skriver:

  Ja du kan du kan göra en haul ❕

 11. isabelle skriver:

  gör en haul!!

 12. Kappis skriver:

  Är också skit trött. Har haft avslutning, varit på IKEA och byggt ihop möbler. Har fortfarande en jätte stor hurts/lådmokajong kvar. Gjorde halva (alltså fem lådor och själva ställningen) men orkade inte mer sen. :/

 13. Mican skriver:

  Gör en roomtour i ditt nya rum sen! :)

 14. anonym skriver:

  Gör en haul!!

  Snälla kolla gärna in min blogg!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 15. hv skriver:

  Jaa gör en haul!!!♥♥

 16. Maja skriver:

  Jaa, en haul! :)

 17. Cicci skriver:

  Lycka till med flytten!

 18. address skriver:

  I simply want to say I am beginner to weblog and honestly liked this website. Likely I’m likely to bookmark your site . You really have good stories. Bless you for revealing your website page.

 19. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also an expert in this topic so I can understand your effort.

 20. An impressive share, I merely with all this onto a colleague who was simply performing a small analysis within this. And then he the fact is bought me breakfast simply because I uncovered it for him.. smile. So well then, i’ll reword that: Thnx to the treat! But yeah Thnkx for spending plenty of time go over this, I’m strongly regarding this and love reading regarding this topic. If possible, as you become expertise, does one mind updating your blog with a lot more details? It truly is highly ideal for me. Massive thumb up in this post!

 21. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *