19 kommentarer på “Lilla Charlie”

 1. Love<3 skriver:

  Å va sött!!

 2. Amelie<3Pumba skriver:

  Sött! ♥

 3. T-nice skriver:

  Min kanin ser exakt ut som Charlie, dom kanske är tvillingar!

 4. Ella Ryhr skriver:

  Sööt! ♥

  1000 läsare varje dag!
  http://www.3lla.devote.se

 5. Anyarin skriver:

  Sööt!!!!!! så himlar mycket<3

 6. Tea Carlsson skriver:

  Hej Lisa! Så SJUKT söta. Jag har en blogg där jag nyss har skrivit om ett väldigt känslomässigt inlägg och kanske lite ledsamt men ändå något man bör tänka på.. Det heter ”Sverige hjältarna”. Du får gärna läsa och kommentera att du har läst det. Bamsekram!
  Bloggen: teacarlson.blogg.se

 7. Alva skriver:

  Hej!
  Va söta ni är tillsammans :) :*
  Snälla kan du göra en video på youtobe om vad allt smink du använder vad det heter, typ maskara, ögonskuga m.m (tog lätta) är inte derekt provs på det här med sminkets namn oså, därför jag önskar :) Och du får gärna med det sminket du visar upp bara ta på dig så man får se vart det sitter.. <3
  Tacksam för video
  Kram!

 8. manalking skriver:

  Va söta kan du gjöra brother tag

 9. Wilma skriver:

  kan du inte göra en smoothie challenge med Ida

 10. Cicci skriver:

  Ser kallt å mysigt ut<3 Vad heter kaninen?? :)

  1. Amanda skriver:

   Den heter Charlie;) Eller hur Lisa?

   1. Cicci skriver:

    Jaha ;D

 11. Amanda skriver:

  åå vad söta ni är. vilken ras (stavning) är din kanin

 12. emilia skriver:

  gud vad gulig

 13. go to this site skriver:

  I simply want to mention I am newbie to blogs and really enjoyed your web page. Probably I’m going to bookmark your website . You amazingly have superb posts. Thanks a bunch for revealing your webpage.

 14. when i was still in high school, i always planned to take pyschology because it gives me great interest.,

 15. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 16. Nestor skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *