Lördag!

Nu är det Lördag! Min dator har blivit konstig (svårt att förklara) så vi håller på att installera om hela dator som tar rätt lång tid så vi får se när post videon och haulen kommer upp! Jag gör så gått jag kan. Jag kan nog ladda upp post videon från en annan dator… Ska se hur jag gör men ni vet nu att jag kämpar med den i alla fall!
Sedan idag MÅSTE jag packa inför flytten. Viktigt! Mitt rum är en stor röra men vem bryr sig, ska ändå flytta snart :)
Älskar min nya mjukis dress ifrån cubus<3 20131221-114312.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Lördag!”

 1. sehers skriver:

  hej lisa snäla svara på min fråga jag undrar om du kan göra en video om hur det käns att vara tjänd men snäla sej jag eller nej snäla svara

  1. Sara Svensson skriver:

   Stort H på Hej, stort L på Lisa, känns*, känd*, snälla*, säg* ja istället för jag

 2. Coocie skriver:

  GOD MORGOOOON!

 3. mila skriver:

  Hej lisa. På din ’nu är det jullov video’ fick du väldigt mycket hat. Ta inte till dig det du är stark. Du får alldrig sluta med blogg och YouTube.<3<3<3

 4. Misslisibells faaaan! <3<3<3 skriver:

  Sötaste Lisa<3<3 Älskareejj

 5. Maja skriver:

  Hej lisa, jag undrar vilken app du har använt till att redigera detta fina foto. Tacksam för svar! ♥

 6. Kappis skriver:

  Har samma problem med min dator just nu. Den stängdes av när jag spelade Sims och nu måste den ominstalleras, hoppas verkligen den funkar sen… :/

 7. Cicci skriver:

  Dressen ser jätteskön ut!(;

 8. Alva skriver:

  Mysig Dress ♥♥ Vill ha en lika dan :)
  alvak.blogg.se

 9. Hannah skriver:

  kan du visa dina julklappar

 10. Aline Sunnerdal skriver:

  har en sån <3

 11. see this here skriver:

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and certainly loved this page. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog post . You surely have wonderful stories. Thank you for revealing your blog site.

 12. This is the type of movie that the less you know, the more enjoyable it will be.

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *