Bäst med julafton?

Jag har sätt på filmen The Muppet Christmas Carol idag och den är bara för go, nu kollar jag på elf. Så mysigt med jul filmer! Jag har packat mycket idag också! Jag har nu redigerat en video så vi får se när den kommer upp.

Tänk ändå att självaste julafton är imorgon, galet HAHA!

Vad är bäst med julafton?!

  • Kalle Anka klockan 15?
  • Julklappar?
  • Släkt/familj/vänner?
  • Julmaten?

kommentera! Jag tycker det är väldigt roligt att vara samlade med familjen och kalle anka är ju för grymt. Julmaten… Vi brukar typ ha hamburgare eller pizza men pappa gillar att göra lite julmat. Julklappar är ju alltid kul, jag gillar väldigt mycket att köpa julklappar till andra!god-jul-och-gott-nytt-ar

1 327 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *