Ett ord – Fantastisk

Igår var det julafton och jag har tillbringat min jul med min underbara familj. Jag har varit i stallet på morgonen och sedan varit hemma resten utav dagen. Vi åt god mat, såg kalle anka kl 3, packade för flytten, öppnade julklapparna och så mycket roligt! Det var en fantastisk dag. Jag tog vara på varje sekund av den dagen för om två dagar börjar vi att flytta alla sakerna till det nya huset. Detta huset…. Har så många grymma minner här ifrån som jag aldrig glömmer! I det nya huset kommer jag fortsätta som vanligt, inga problem! Kommer fortsätta som vanligt med bloggen och yt fast i ett annat hus helt enkelt.

En video kommer på Min Jul men här är en bild på hur jag såg ut igår♥ IMG_0740 Älskar er, ni är en del av mitt liv! Vad som än händer, älskar jag ER!

1 828 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *