Ett ord – Fantastisk

Igår var det julafton och jag har tillbringat min jul med min underbara familj. Jag har varit i stallet på morgonen och sedan varit hemma resten utav dagen. Vi åt god mat, såg kalle anka kl 3, packade för flytten, öppnade julklapparna och så mycket roligt! Det var en fantastisk dag. Jag tog vara på varje sekund av den dagen för om två dagar börjar vi att flytta alla sakerna till det nya huset. Detta huset…. Har så många grymma minner här ifrån som jag aldrig glömmer! I det nya huset kommer jag fortsätta som vanligt, inga problem! Kommer fortsätta som vanligt med bloggen och yt fast i ett annat hus helt enkelt.

En video kommer på Min Jul men här är en bild på hur jag såg ut igår♥ IMG_0740 Älskar er, ni är en del av mitt liv! Vad som än händer, älskar jag ER!

18 kommentarer

18 kommentarer på “Ett ord – Fantastisk”

 1. Love<3 skriver:

  Du är bäst Lisa!<3

 2. Julia skriver:

  Längtar till videon!

 3. lina skriver:

  kan du göra en det du fick i julklapp ? <3

  1. julia skriver:

   hon kommer göra det¨

 4. Izabella Cyprowska skriver:

  Cute! Kan du visa vad du fick i julklapp i en video Snälla?

 5. Alexandra skriver:

  LÄNGTAR TILL VIDEON !!!!!!! <33333333

  1. julia skriver:

   Jaaaaa Meeeeeeee

 6. Julia skriver:

  Hej Lisa du är bara bäst, kan kolla på dig dagen lång! Jag verkligen väntar till videon kommer upp, varje sekund jag kollar om det har kommit upp nån video men det har det inte gjort:( åhh vad jag längtar!
  Kram:)

 7. fornia224 skriver:

  när kommer den nya videon har venttat hela dan

 8. Hilda skriver:

  gud som fin du är

 9. Frida Andersson skriver:

  Omg jag kollar hela tiden ifall videon har kommit. Asså fy vad jag älskar dig och boppan ni är fantastiska!!!Ni är helt underbara ska skicka ett brev till dig Lisa för du är mitt allt. du gör min dag . Och allt du gör för oss!!!Asså jag kan inte beskriva hur mycket jag gillar dig snälla svara skulle bli jätte glad. Jag har ont i huvudet och mår jätte dåligt men skulle bli jätte glad ifall du läste min kommentar Lisa❤️

 10. Astrid Eklöf skriver:

  kommer julklappsvideon imorgon, skulle bli tacksam för svar. och om den blir imorgon eller idag, skulle du kunna visa en enskild video om vad du fick av dina fans och en vad du fick av din familj och så.

 11. xandra004 skriver:

  Vet du vad vi skulle älska ännu mer ?? :D Att du svarade på våra kommentarer :/

 12. lisa+jag=love skriver:

  Lisa du e allt för mig du är mitt liv’…. älsar dig jätte mycket:-) :-) :-) :-)

 13. Cicci skriver:

  Fin bild

 14. Anna Varga skriver:

  jätte fin bild och du bäst i värden älska dig och hoppas du fick fina saker till jul och god jul till dig och gått nyt år:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *