Har inte tid!

Hej!

Just nu packar jag och har typ sminkbordet och sminket kvar att packa så det står lådor och påsar över hela mitt rum.. Men jag tänkte skriva ett kort inlägg innan jag fortsätter att packa.

Idag var jag på mellandags rean och det var faktiskt inte en sådan bra rea i år. Men jag ”fyndade” två fina saker. Bättre att man köper få saker som man blir väldigt nöjd över än att köpa massa som man egentligen inte gillar så mycket, eller hur?

Julklapps videon laddas upp!

Haulen ifrån mellandagsrean kommer imorgon eftersom jag inte kommer ha tid med att filma någon video imorgon eftersom flytten pågår. Tror inte att det blir någon video lördag och söndag heller men kolla på mina äldre videos, det hade hjälp mig såå mycket. Jag har så mycket med flytten och det är en börda för mig, jag blir så stressad att jag inte hinner göra videos. Så snälla, kolla på dom gamla! Det hjälper mig så mycket. Men under hela helgen kommer jag filma så ni kan få hänga med under hela flytten._DSC0193

30 kommentarer

30 kommentarer på “Har inte tid!”

 1. Märta skriver:

  Jag förstår dig verkligen! Men lycka till med flytten, och hoppas att det ändå inte tar allt för mycket kraft på dig!

  1. Coocie skriver:

   Håller med dig
   Hoppas att det inte tar för mycket kraft på dig!! ^.^

 2. Patricia Larsson skriver:

  Hoppas det går bra med flytten

 3. T-nice skriver:

  Synd att det inte var så mycket rea.
  Men lycka till med flytten och hoppas allt går bra!

 4. Sösin Dogan skriver:

  Lycka till med flytten, hoppas allt går bra. Kram Sösin <3

 5. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Jag förstår helt klart att det blir stressigt att göra en video. lycka till med flytten & allt! jag älskar dig så mycket & är så glad att jag är lisibell! ♡

  1. Cicci skriver:

   lisibell?

   1. Coocie skriver:

    Ja, vi fans kallas för Lisibells
    Jag är en stoor lisibell<3

    1. Cicci skriver:

     Jaha. Så du är det ;D

     1. Coocie skriver:

      Ja det är jag ;-)
      Är inte du?:-)

     2. Cicci skriver:

      Haha ;D Perfekt att svara här, njea, jag har pauser då och då för jag kan inte svara på ena datorn :-x
      Var fölet som dog Lisas?:(

     3. Cicci skriver:

      Lisibell Coocie, heter hon Lisa? Inte Liselotte? Eller Lisebeth. Liselotte å Lisa passar hon i ;D<3

     4. Coocie skriver:

      Haha Cicci du är rolig ^.^

     5. Cicci skriver:

      Vad betyder smilisen? :o
      Okej<3:D
      Gott nytt år på dejj<3

 6. Haya Alsabti skriver:

  Jag förstår dig det blir ju jätte stressigt för dig jag ska kolla på sanning eller konsekvens videon som du gjorde jag glömde kolla på den men kom på de nu. Lycka till med flytten

 7. Love<3 skriver:

  Lycka till med flytten söta Lisa!!!<3

 8. Alexandra skriver:

  Du kan vara lugn. Vi förstår och skit i de som tjatar, låt de inte stressa dig!
  Lycka till med flytten :)

 9. Astrid Eklöf skriver:

  förstår dig och lycka till med flytten

 10. Star Bell skriver:

  Det är lungt Lisa!……Jag förstår dig helt klart….jag har flyttat 2 gånger, en gång när jag var 2 år och en gång förra året, så ta det lungt med flytten och stressa inte, lycka till med flytten :)

 11. Cicci skriver:

  Stressa inte. Jag ska ändå se vad du fick i julklapp innan (; Ta det lugnt och känn ingen press med videos. Du har faktiskt ett liv bakom skärmen.

 12. Coocie skriver:

  Du behöver inte stessa eller något vi kollar gärna på dina gamla videos<3
  jag ska se på din post video jag hann aldrig se den! Kram<3<3

 13. sofia aden skriver:

  Använd den tiden du behöver. Lycka till med flytten!

 14. Hannah skriver:

  Lycka till med flytten!!

 15. Cicci skriver:

  Fin bild och fin sminkning!<3;)

 16. Cicci skriver:

  DITT HÅR ÄR SÅ FINT!<3

 17. explanation skriver:

  I simply want to tell you that I am just new to blogs and actually savored your blog. Probably I’m want to bookmark your blog . You certainly have really good articles and reviews. Thank you for sharing your web-site.

 18. “It’s always good to learn tips like you share for blog posting. As I just started posting comments for blog and facing problem of lots of rejections. I think your suggestion would be helpful for me. I will let you know if its work for me too.”

 19. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *