Har inte tid!

Hej!

Just nu packar jag och har typ sminkbordet och sminket kvar att packa så det står lådor och påsar över hela mitt rum.. Men jag tänkte skriva ett kort inlägg innan jag fortsätter att packa.

Idag var jag på mellandags rean och det var faktiskt inte en sådan bra rea i år. Men jag ”fyndade” två fina saker. Bättre att man köper få saker som man blir väldigt nöjd över än att köpa massa som man egentligen inte gillar så mycket, eller hur?

Julklapps videon laddas upp!

Haulen ifrån mellandagsrean kommer imorgon eftersom jag inte kommer ha tid med att filma någon video imorgon eftersom flytten pågår. Tror inte att det blir någon video lördag och söndag heller men kolla på mina äldre videos, det hade hjälp mig såå mycket. Jag har så mycket med flytten och det är en börda för mig, jag blir så stressad att jag inte hinner göra videos. Så snälla, kolla på dom gamla! Det hjälper mig så mycket. Men under hela helgen kommer jag filma så ni kan få hänga med under hela flytten._DSC0193

947 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *