1 lasset klart

Nu är första lasset klart och vi har burit lådor som var väldigt tunga. Dom andra håller på att bära möbler och jag och Ida är ute hos kaninerna. Sedan ska vi nog äta och fortsätta. Har riktigt ont i händerna eftersom jag inte hade några handskar men ska fixa det snart. Jag har också filmat en del :)

20131227-114435.jpg

25 kommentarer

25 kommentarer på “1 lasset klart”

 1. julia skriver:

  Vet hur det är att flytta. Jobbigt,stressad

 2. Coocie skriver:

  Kör hårt Lisa! :D <3

 3. Star Bell skriver:

  Sötis!……:)

 4. Danni Märy skriver:

  Du fixar det Lisa ! Jag har precis flyttat och det var tufft

 5. Isabelle Johansson skriver:

  Jättefin blogg du har Lisa! Du är en underbar tjej som man verkligen gillar! <3
  Förstår verkligen att det är jobbigt med flytten, har själv flyttat 3 gånger, så jag vet hur det känns! <3 Bry dig verkligen inte om alla som skriver hatkommentarer, dom har verkligen inget annat att göra än att vara en idiot! Du är verkligen duktig att skita i det! :* Heja Lisa! Jag ska bara säga att jag är en 14 årig tjej som verkligen gillar dig jättemycket!! :* Lycka till med flytten!! Kram <3 PS: min blogg är nattstad.se/iissabellejohansson

 6. Cicci skriver:

  Längtar du Lisa? ;)

  1. julia skriver:

   alla längtar när man ska flytta

   1. Emmy skriver:

    Kanske inte alla ;)

    1. Cicci skriver:

     Det är faktiskt inte så många som längtar. Men när man är igång är det oftast roligt<3 Hur långt flyttar ni? :)

     1. Emmy skriver:

      Vem frågar du?

    2. julia skriver:

     mm men jag ska flytta om en vecka längtar redan!<3

 7. mr97thepilip skriver:

  kom igen lisa du är nog jätte stark som orkar att lyfta alla tunga flyttlådor . heja heja lisa jag hejar på dig hoppas att du får ett bra rum med massor av kramar Hanna <3

 8. Tilda Svensson skriver:

  Hoppas det går bra med flytten och lycka till!!

 9. Angelica skriver:

  du är är ju jätte populär jag är ditt störta fän och lisa jag har nys fiyttat:) ;)

 10. Amanda skriver:

  Heja Lisa!!!!!

 11. alma skriver:

  jag med flyttat precis och du är mitt största fän hoppas det gick bra med flytten

 12. Lovisa Olsson skriver:

  Du är mitt största fän som gjort allt roligt(-: och Boppan är så söt och jag kollar mycket på dina videos med Boppan och alla videos är så bra så man kan bara älska dig. VÄRDENS BÄSTA MISSLISIBELL.<3 I LOVE MISSLISIBELL… m v h

 13. Fyasaman S skriver:

  Du menar väl första med 1?

 14. Lovisa Olsson skriver:

  Nej

 15. mandis skriver:

  så fin är du :)

 16. Cayline Olsen skriver:

  fsrsgs jjjjdjnf jhdhjdhdgdhjcb jdhdkgdg jopernongensodoresi lon och du är en son står nåbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

 17. here skriver:

  I simply want to mention I am just all new to blogging and site-building and definitely savored you’re web site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You absolutely come with fabulous articles. Cheers for sharing with us your web-site.

 18. Youre so awesome, man! I cant believe I missed this blog for so long. Its just great stuff all round. Your design, man…too amazing! I cant wait to read what youve got next. I love everything that youre saying and want more, more, MORE! Keep this up, man! Its just too good.

 19. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I purchase four emails with similar comment. Possibly there is in any manner you possibly can eliminate me from that service? Thanks!

 20. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *