1 lasset klart

Nu är första lasset klart och vi har burit lådor som var väldigt tunga. Dom andra håller på att bära möbler och jag och Ida är ute hos kaninerna. Sedan ska vi nog äta och fortsätta. Har riktigt ont i händerna eftersom jag inte hade några handskar men ska fixa det snart. Jag har också filmat en del :)

20131227-114435.jpg

21 kommentarer

21 kommentarer på “1 lasset klart”

 1. julia skriver:

  Vet hur det är att flytta. Jobbigt,stressad

 2. Coocie skriver:

  Kör hårt Lisa! :D <3

 3. Star Bell skriver:

  Sötis!……:)

 4. Danni Märy skriver:

  Du fixar det Lisa ! Jag har precis flyttat och det var tufft

 5. Isabelle Johansson skriver:

  Jättefin blogg du har Lisa! Du är en underbar tjej som man verkligen gillar! <3
  Förstår verkligen att det är jobbigt med flytten, har själv flyttat 3 gånger, så jag vet hur det känns! <3 Bry dig verkligen inte om alla som skriver hatkommentarer, dom har verkligen inget annat att göra än att vara en idiot! Du är verkligen duktig att skita i det! :* Heja Lisa! Jag ska bara säga att jag är en 14 årig tjej som verkligen gillar dig jättemycket!! :* Lycka till med flytten!! Kram <3 PS: min blogg är nattstad.se/iissabellejohansson

 6. Cicci skriver:

  Längtar du Lisa? ;)

  1. julia skriver:

   alla längtar när man ska flytta

   1. Emmy skriver:

    Kanske inte alla ;)

    1. Cicci skriver:

     Det är faktiskt inte så många som längtar. Men när man är igång är det oftast roligt<3 Hur långt flyttar ni? :)

     1. Emmy skriver:

      Vem frågar du?

    2. julia skriver:

     mm men jag ska flytta om en vecka längtar redan!<3

 7. mr97thepilip skriver:

  kom igen lisa du är nog jätte stark som orkar att lyfta alla tunga flyttlådor . heja heja lisa jag hejar på dig hoppas att du får ett bra rum med massor av kramar Hanna <3

 8. Tilda Svensson skriver:

  Hoppas det går bra med flytten och lycka till!!

 9. Angelica skriver:

  du är är ju jätte populär jag är ditt störta fän och lisa jag har nys fiyttat:) ;)

 10. Amanda skriver:

  Heja Lisa!!!!!

 11. alma skriver:

  jag med flyttat precis och du är mitt största fän hoppas det gick bra med flytten

 12. Lovisa Olsson skriver:

  Du är mitt största fän som gjort allt roligt(-: och Boppan är så söt och jag kollar mycket på dina videos med Boppan och alla videos är så bra så man kan bara älska dig. VÄRDENS BÄSTA MISSLISIBELL.<3 I LOVE MISSLISIBELL… m v h

 13. Fyasaman S skriver:

  Du menar väl första med 1?

 14. Lovisa Olsson skriver:

  Nej

 15. mandis skriver:

  så fin är du :)

 16. Cayline Olsen skriver:

  fsrsgs jjjjdjnf jhdhjdhdgdhjcb jdhdkgdg jopernongensodoresi lon och du är en son står nåbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *