1 lasset klart

Nu är första lasset klart och vi har burit lådor som var väldigt tunga. Dom andra håller på att bära möbler och jag och Ida är ute hos kaninerna. Sedan ska vi nog äta och fortsätta. Har riktigt ont i händerna eftersom jag inte hade några handskar men ska fixa det snart. Jag har också filmat en del :)

20131227-114435.jpg

21 kommentarer
 • julia

  Vet hur det är att flytta. Jobbigt,stressad

 • Coocie

  Kör hårt Lisa! :D <3

 • Star Bell

  Sötis!……:)

 • Danni Märy

  Du fixar det Lisa ! Jag har precis flyttat och det var tufft

 • Isabelle Johansson

  Jättefin blogg du har Lisa! Du är en underbar tjej som man verkligen gillar! <3
  Förstår verkligen att det är jobbigt med flytten, har själv flyttat 3 gånger, så jag vet hur det känns! <3 Bry dig verkligen inte om alla som skriver hatkommentarer, dom har verkligen inget annat att göra än att vara en idiot! Du är verkligen duktig att skita i det! :* Heja Lisa! Jag ska bara säga att jag är en 14 årig tjej som verkligen gillar dig jättemycket!! :* Lycka till med flytten!! Kram <3 PS: min blogg är nattstad.se/iissabellejohansson

 • Cicci

  Längtar du Lisa? ;)

  • julia

   alla längtar när man ska flytta

   • Emmy

    Kanske inte alla ;)

    • Cicci

     Det är faktiskt inte så många som längtar. Men när man är igång är det oftast roligt<3 Hur långt flyttar ni? :)

     • Emmy

      Vem frågar du?

    • julia

     mm men jag ska flytta om en vecka längtar redan!<3

 • mr97thepilip

  kom igen lisa du är nog jätte stark som orkar att lyfta alla tunga flyttlådor . heja heja lisa jag hejar på dig hoppas att du får ett bra rum med massor av kramar Hanna <3

 • Tilda Svensson

  Hoppas det går bra med flytten och lycka till!!

 • Angelica

  du är är ju jätte populär jag är ditt störta fän och lisa jag har nys fiyttat:) ;)

 • Amanda

  Heja Lisa!!!!!

 • alma

  jag med flyttat precis och du är mitt största fän hoppas det gick bra med flytten

 • Lovisa Olsson

  Du är mitt största fän som gjort allt roligt(-: och Boppan är så söt och jag kollar mycket på dina videos med Boppan och alla videos är så bra så man kan bara älska dig. VÄRDENS BÄSTA MISSLISIBELL.<3 I LOVE MISSLISIBELL… m v h

 • Fyasaman S

  Du menar väl första med 1?

 • Lovisa Olsson

  Nej

 • mandis

  så fin är du :)

 • Cayline Olsen

  fsrsgs jjjjdjnf jhdhjdhdgdhjcb jdhdkgdg jopernongensodoresi lon och du är en son står nåbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb