Trött tjej.

Hej!

Första dagen på flytten har gått jätte bra och vi har fått så mycket gjort! Mitt rum är rätt tomt nu Haha. Men det går jätte bra och jag tycker inte att vi ska klaga och att man inte vill flytta. Vi hade så tur att vi hittade ett stort hus i närheten som också är en prästgård så vad ska man klaga på? :) Och självklart kommer jag sakna huset men jag har så många minnen som man inte kommer glömma. Jag kommer bla. ha en ram med en bild på detta huset som ett minne man alltid kan kolla på. Jag har vant mig mycket med att flytta och tycker det är mest kul nu, att få fixa ett eget rum ifrån grunden och att inreda och dekorera, Så kul!

Men imorgon är det en ny dag med mycket att göra!

_DSC0182

2 047 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *