Lista över 2013!

Hej,
Kissie gjorde ett inlägg som jag tyckte riktigt mycket om och det var ”Lista över 2013” då det är flera frågor om året 2013.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? oj, jag har fått spela in två stycken dokumentärer som var RIKTIGT coolt. Sedan stod jag på en stor scen i Stockholm och blev intervjuad. Inspelningen i Stockholm med Clara Henry. Jag testade att tona mitt hör brunt.. Sedan kan jag inte komma på något, Så svårt!

hur har ditt 2013 varit? jag tycker detta året har varit både A och O. Jag har fått vara med om mycket spännande och roliga saker men ändå lite tråkiga.

Blev du kär i år? Ja.

vilket datum från 2013 kom er du aldrig glömma? Jag har faktiskt inte upplevt ett *Wow* ögonblick som man liksom aldrig, aldrig glömmer. Visst, Webbdagarna i Stockholm var grymt, dokumentärerna var grymma och Clara Henry i Stockholm var också grymt men nej inget speciellt som frågan söker.

20131230-012405.jpg

Vad är din största framgång 2013? Hmm.. Jag tror faktiskt att min stora framgång är att jag bryr mig inte om vad någon tycker om mig och vad jag gör! Jag gör det jag älskar och det ska inte någon få trycka ner mig för.

Bästa köpet? antingen är det min film kamera som köptes i slutet av Januari, träningsbandet eller mina bjd. Kenza jackan vill gärna stå på den listan med den fick jag i julklapp men betalade lite själv. Men jag kan inte komma på något mer tyvärr.

Vad spenderade du mest pengar på? jag har spenderat mycket på djuren, för liksom dom behöver mat och vissa spån, Boppan behöver utrustning ibland och hon behöver skos, stallhyra osv. Så absolut djuren!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ni gör mig alltid glad! Varje dag kan jag vakna och klicka in på bloggen, kanalen eller mailen och läsa era fantastiska saker ni skrivit. Love it!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Måste det inte vara wake me up – Avicii? Eller Wrecking Ball – Miley!

Vem har du umgåtts mest med? Absolut familjen!

Har du haft ett förhållande under 2013? Jepp..

Vart reste du under 2013? jag reste ingenstans utanför Sverige. Så Stockholm två gånger, Gbg osv.

20131230-013415.jpg

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Jag vill träna mycket mer 2014 känner jag. Och jag skulle vilja åka på flera modelljobb!

Vad gjorde du på din födelsedag? Singer speciellt hände, var i skolan, åt tårta och fick presenter :)

Finns det någon som skulle gjort ditt åt bättre? Jag känner att vissa saker var dåliga som man vill ändra vissa var perfekta men utav dom dåliga sakerna hade det inte blivit något bra efter så nej det finns inget som skulle gjort mitt år bättre.

Vem saknade du? Hammie & Snuffie!

De bästa nya människorna du träffade? Jag har träffat många nya personer, vissa var bra och vissa mindre.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? LET’S ROCK THIS YEAR! KOM IGEN, FOKUS PÅ RÄTT VÄG!

20131230-014732.jpg

1 099 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *