Välkommen 2014!

Hej,
Jag har nyss varit i kyrkan så är påväg hem nu.
Igår var det nyår, vi åt pizza men jag tog kebab och vi kollade på raketer och det var riktigt nice! Vi sköt två skit stora raketer och ni har väll sätt bilderna här på bloggen på hur stora dom är? I alla fall, dom dånade verkligen! Det var riktigt häftigt.

Nu är det ett nytt år, 2014. Det känns som att detta året kommer bli grymt med massa nya äventyr. Hade ni nyårs löften? Jag har några för 2014.
* Att jag verkligen skiter i vad folk tycker och tänker om mig och det jag gör. Jag har gjort det innan men ibland har jag inte orkat liksom..
* Jag ska börja träna mer, beach 2014 liksom Haha ;)
* vara med dom som verkligen är äkta. Jag vill inte vara med om att bli utnyttjad igen! Bättre att ha få vänner som älskar en för den man är och inte tänker på att jag är Misslisibell en att man har många falska.

Jag hoppas i alla fall att ni fortfarande vill hänga med mig inpå 2014!?

20140101-115425.jpg

31 kommentarer

31 kommentarer på “Välkommen 2014!”

 1. Ellen skriver:

  Hej Lisa!! Ibland ställer du frågor och sådant till oss. Men jag svarar ju liksom inte men det gör väl inget??

 2. Anyarin skriver:

  vilken sammanträffande! allt din löfte är det som jag ha som löfte med!

 3. Star Bell skriver:

  Hej Lisa!

  Såklart vi vill hänga med dig in på 2014!! Vi Lisibells som älskar dig! :) :) :)

 4. manda skriver:

  Hej Lisa jag har några frågor till dig svara gärna i en video:
  1.Favorit färg?
  2.favorit sminkmärke om du måste välja ett?
  3.Har du varit i Finland?
  4.Favorit godis?
  5.Gillar du chips?
  6.godis/chips?
  7.brun/mörk grön?
  8.Gillar du militär färgade kläder?
  9.Gör du armband eller halsband själv?
  Det var några frågor!Svara jätte gärna i en video :D Läs gärrna detta nedan i samma video före frågorna:
  Hej!Jag är en tjej på 11 år och värkligen älskar dig!Jag kollar på dig varje dag.Du är jätte söt och rolig!Skulle vilja träffa dig men kan inte för bor i finland!du har många fans och du är de flestas förebild även min förebild!Din blogg och kanal är super duper bra :)
  Kram:Amanda

 5. Hanna skriver:

  Vad händer med erat gamla hus nu ?

 6. Elin.A skriver:

  Såklart jag gör

 7. lelle skriver:

  Mitt nyårs löfte är

  1.våga säga det jag har inom mig /vara ärlig
  2.träna mer

 8. Coocie skriver:

  Jag har också de dära nyårslöfterna ;-)
  och självklart ska jag häng med dig till 2014 och alla år som du bloggar och gör videosar <3

 9. anna-cornelia. ♡ skriver:

  jätte bra löften Lisa! Såklart jag hänger med dig 2014 & alla andra år. ♡ är så stolt över hur du har utvecklats från lisa01j till misslisibell.

 10. lelle skriver:

  FRÅGOR TILL LISA
  Snälla/hoppas du kan svara i en video
  1 Ljus Lila/lime grön
  2Hur många gånger har du vait utomlands
  3Vilket ställe gillar du mest av alla ställen du varit på
  4/5Hade du velat åka skidjumping och hade du vågat det
  6Vad är ditt fovorit mönster
  7Hur har du ditt hår mest
  8tycker du inte det är jobbigt att flytta/flyttat
  9Vet du var ausås ligger
  10Vilket län bor du i e.x.skåne blekinge halland
  11Hur långt är det mellan ausås eller strövelstorp och där du bor ( om du inte vet kan du leta upp)
  Är en tjej på 10 år som älskar dig mina fröäldrar gillar inte att jag tittar hels hela tiden men jag måste för du är så bra hoppas du kan svara i en video mvh ett av ALLA DINA fans Leahsom kallars lelle

 11. Cicci skriver:

  Jag fortsätter läsa bloggen ;)

 12. Kappis skriver:

  – Att sluta äta så mycket godis och skit.
  – Umgås mer med hunden.
  – Försöka uppnå bättre betyg!
  – Inte vara så blyg och inte bry sig om vad andra tycker om en.

  – Träna mer.. Jag har såå dålig kondition.

  1. Coocie skriver:

   Jag skulle ALDRIG kunna klara mig utan godis! :D

   1. Kappis skriver:

    Jag vet, inte jag heller. Jag kommer aldrig klara av det. xD

 13. Maria skriver:

  Snälla kolla in min blogg… http://www.mariasbeauty.devote.se

 14. Becca Andersson skriver:

  Jätte bra löften Lisa! Du skrev verkligen inte bry dig om vad andra säger om dig! Du är jätte fin och det kan ingen ändra på! <3

 15. mila skriver:

  Inte äta godis ifall det är kalas kanske men nej.
  Träna mer.
  Göra ett stort hopp i simningen.
  Högre betyg i matte o no.

 16. Shaymaa Abu Warda skriver:

  Lisa jag önskar dig ett gott nytt år

  blogg: shaymaaslife.blogg.se
  kolla gärna in min blogg:9

 17. Shaymaa Abu Warda skriver:

  shaymaaslife.devote.se

 18. stella skriver:

  Hej lisa. Gott nytt år. En fråga bara. Hur många djur har du ?

  1. stella skriver:

   Svara gärna i en video
   :-) <3 ;-)

 19. elinalindrova skriver:

  Kan du inte göra en ”my fitness rutine”?:) skulle vara kul att se hur du tränar:)

 20. KramGoKirunaBo skriver:

  Tänk på alla djur som blev rädd när ni sköt dom stora raketerna. Jag skuter inte raketer för alla djur blir rädd bla min hund… nå jo.
  Btv gillar din blogg. Gott nytt år!

 21. Anonym skriver:

  Djuren blir inte särskilt glada då…. smäller inte raketer pga. det.

 22. Hedda skriver:

  Du tkr det var häftigt med dem stora smällarna? Min hund dog av skräck för raketerna 2012/2013 skiftet!!

  Men annars tkr jag du är väldigt grym Lisa!!

 23. I simply want to mention I’m all new to blogging and site-building and truly liked your web site. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You amazingly come with amazing posts. With thanks for revealing your blog.

 24. This design is spectacular! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 25. I had been honored to receive a call coming from a friend as he observed the important points shared in your site. Looking at your blog publication is a real great experience. Thank you for thinking of readers like me, and I desire for you the best of achievements for a professional surface area. resorts in cuba

 26. What the authorities might not be discussing on the subject of Ataşehir kurye plus the way this affects you actually.

 27. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *