Välkommen 2014!

Hej,
Jag har nyss varit i kyrkan så är påväg hem nu.
Igår var det nyår, vi åt pizza men jag tog kebab och vi kollade på raketer och det var riktigt nice! Vi sköt två skit stora raketer och ni har väll sätt bilderna här på bloggen på hur stora dom är? I alla fall, dom dånade verkligen! Det var riktigt häftigt.

Nu är det ett nytt år, 2014. Det känns som att detta året kommer bli grymt med massa nya äventyr. Hade ni nyårs löften? Jag har några för 2014.
* Att jag verkligen skiter i vad folk tycker och tänker om mig och det jag gör. Jag har gjort det innan men ibland har jag inte orkat liksom..
* Jag ska börja träna mer, beach 2014 liksom Haha ;)
* vara med dom som verkligen är äkta. Jag vill inte vara med om att bli utnyttjad igen! Bättre att ha få vänner som älskar en för den man är och inte tänker på att jag är Misslisibell en att man har många falska.

Jag hoppas i alla fall att ni fortfarande vill hänga med mig inpå 2014!?

20140101-115425.jpg

1 542 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *