• Hawra cool

  Hej Lisa jag älskar dej och har tittat på Dina videos I 2 år nu har alltid försökt kommentera men kan det inte men nut kan jag det hoppas du läser detta kan du filma I ikea när du shoppar och så snälla lisa jag skulle bli jätte GLAD men jag älskar dej och Bry dej inte om haters dom är Bara avensjuka fotset med det du gör FRÅN DITT STÖRSTA FÄN

  • josefine

   ja bra ide Hawra cool snälla lisa filma när du shopar på Ikea

   • Hawra cool

    Ja Eller hur men hoppas Bara att Lisa SER

 • Öznur

  Söt du är!
  Besök gärna min blogg: ozzis.blogg.se

 • Violetta

  Gud vad coolt att du ska till Norrland! Jag är glad för din skull! Verkar riktigt häftigt så man blir nästan lite avis. :D

  http://violettavc.wordpress.com/

 • josefine

  va ska hon till Norrland där bor jag

  • Hawra cool

   Ja ALLA säger det men Lisa har inte sagt något om det så kanske

 • Nelly Kylén

  varför så himla söt:*

 • Cicci

  Ok, 7/10

 • miriam

  snygg

 • Hawra cool

  Snyggt älskar dej LISA jonsson (misslsibell)

 • sabina

  gud vad fint

 • sabina

  I ♥ Lisa

 • malak

  så söt lisa
  snygg stil