Nya skor!

Jag hade ett par liknande som
Var så slitna och så små så jag köpte ett par nya.
Älskar dessa slags skor, så snygga och då sköna!

20140103-125941.jpg

33 kommentarer

33 kommentarer på “Nya skor!”

 1. Lisasfan skriver:

  Omg är först Lisa skulle du kunna kika mig snälla heter zelal 25 eller om det inte går tästa med 23 det skulle vart så snällt jag och min bff skulle komma till Ikea men sen så såg vi att du skulle dit på torsdagen och vi hade fixat massor av saker till dig men vi får väll hoppas på att det någon gång blir igen snälla svara

 2. Cindy! skriver:

  Snygga!

 3. emma skriver:

  så snygga skor men lisa när ska du visa din smink bord om du visar det och gör det så snäla snäla kan du seja min namn sej så att det var en tjej som vile vile att jag skulle göra det eller du kan seja vad du vill men snäka sej deta namnnet sej seher men när man ska seja min namn så sejer an sehär ok tack så helst mycket om du gör deta

  1. Cicci skriver:

   Varför ska hon säga ditt namn i en video?

   1. emma skriver:

    därför jag vill

    1. Cicci skriver:

     Men jag tycker faktiskt det är onödigt. Då ska ju hon tillslut sitta å ropa upp allas namn, så långtråkigt!

     1. emma skriver:

      ja men inte på alla namn på 4,5,6 personer

     2. Cicci skriver:

      Varför då? Skulle det kännas coolt eller hur menar du?

 4. Sophie skriver:

  snygga skor. men undrar bara vart du har köpt din mörk blå vinter jacka? <3

  1. Cicci skriver:

   Man kan väl köpa sådana jackor på olika ställen. Cubus, KappAhl

   1. Cicci skriver:

    Det var nog inte den du menade. Jag vet inte, är det ”häst-märket” gissar jag på Höks.

    1. Tuva Flygare. skriver:

     Ja hon har JH colektion (stavning) och den är köpt i någon häst affär som tex hööks. Jag har en sådan är så himla sjöna och älskar dig Lisa.

     1. Cicci skriver:

      Okej

     2. Cicci skriver:

      Rider du också?

     3. Tuva Flygare. skriver:

      Ja, du då?

     4. Cicci skriver:

      Nix det gör jag inte! Men hästar är jättefina, jag rider hos kusinen ibland ;)

     5. Tuva Flygare. skriver:

      Ok, kul

     6. Cicci skriver:

      Ok
      /Cicci

  2. Hawra cool skriver:

   Höks hon sa det I haul videon

 5. Cicci skriver:

  De passar dig. Man märker att du är kristen! (Det gör inget)

 6. Cicci skriver:

  Haha Lisa vi har olika katter, min vill INTE ha leksaker för när han är hemma ska han sova, busa med saker som inte är kattleksaker eller äta. Kattleksaker går väl ibland då.

 7. Ronja skriver:

  Snygga! Gillade detaljen med korset.

  http://www.ronjajasmine.blogg.se

 8. Cicci skriver:

  Här får du svar på om jag flyttat och hur det var.
  Jag var ungefär 5 år gammal och mamma var dagmamma så det var en kompis som gick och bar mattan med mig och min mamma, vi flyttade bara 300 meter ungefär. Jag tyckte faktiskt inte så mycket som jag minns om det, men förmodligen spännande. Jag var i alla fall inte ledsen. Vi firade med piggelin och jag var med och kollade när mamma och pappa byggde sängen, jag satt eller låg på pappas mage i soffan. Mina kusiner var där, jag bor fortfarande här/där och det är jättemysigt men ändå lite ”fult”, men vi ska renovera!! ;)

 9. Filippa skriver:

  Snygga! Riktigt bra val!!

 10. xandra004 skriver:

  Har några liknande men dom där är såååå mycket snyggare :D ;O

  1. Cicci skriver:

   Är det du som sitter i Eclipse gungan på bilden?

   1. xandra004 skriver:

    Aa :)

    1. Cicci skriver:

     Kul ;)

 11. Emberc skriver:

  Super snyggaaaaa!

 12. Sandra Viktorsson skriver:

  Snygga!!

  1. Cicci skriver:

   Snygg profilbild!

 13. Julia skriver:

  Vart köpte du dom ?

 14. Amanda Frisk skriver:

  Snygga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *