Outfit!

Tröja – Gina
Jeans – dr denim
Planerna för idag är att jag är påväg till affären och sedan ska jag lägga upp en videon som jag filmade igår. (Follow me around)
Sedan ska jag väll fortsätta att packa upp!

20140103-111106.jpg

9 kommentarer
 • Amanda

  Har en blogg men vet inte vad jag ska blogga om skulle du kunna ge förslag?

  • Missvanessatjejen

   Vad heter din blogg???

   • Amanda

    amandagranberg.devote.se

 • Missvanessatjejen

  Video förslag
  Att du ska sminka dig så fult som möjligt ( look your worts challenge eller vad den nu heter.
  Sanning eller konsekvens video

 • Emma Sofia

  Hej, jag undrar om du inte kan göra ett länkbyte med en lite mindre blogg? Alltså en som inte har 10 000 läsare som typ sessies.se. Jag menar varför kan du aldrig gynna oss som inte har lika stor blogg som du? Skulle vara en sjukt snäll sak att göra tycker jag. Jag och min vän Emma har kontaktat dig flera gånger och undrat om du hade velat göra ett länkbyte med dig, men har dessvärre aldrig fått svar. Hade varit sjukt kul att få göra ett sådant med dig. Vi driver en mode och skönhetsblogg fullspäckad med tips. Vi tror du skulle tycka om den. Klicka in där nu, och kontakta oss gärna på mail :) Med vänliga hälsningar Emma och Sofia http://pes.blogg.se/

 • Cicci

  Snyggt 8/10 Snyggt skal 9/10
  Vart kan man köpa en sådan där tröja?? <3 Snälla svara någon :(

 • Cicci

  Det stod ;D Gina Tricot

 • Maria

  Hej Lisa
  vart har du köpt dina dr denim jeans ? :D

 • xandra004

  Hade dom jeansen idag med :p :)