Två år på misslisibell

Idag firar jag två år på misslisibell! Helt galet att två år har gott och jag har över 140 000 grymma prenumeranter! Jag är så stolt att jag har så många fantastiska prenumeranter som peppar mig i alla lägen! När jag är ledsen, när jag är glad oså. creds till er!
Kommer en video sent ikväll där det är en challenge jag gjorde med Sara. Sara är en ny kompis som jag träffat när jag flyttade hit till Jörlanda och är med henne just nu så då filmade vi en challenge! Jag var med Sara igår också.

Nu idag har jag hoppat med Boppan i paddocken. Vi hoppade också med Jossan o Fantasia (fantasias.blogg.se) vi hoppade olika banor från lågt till 70-80 cm. Boppan var rätt seg i början med fick upp farten mot slutet!

Bild på mig och Sara ifrån igår.

20140104-182738.jpg

546 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *