Bio imorgon!

Hej,
Idag var jag med Sara igen och idag hade hon en kompis hos sig som heter Vendela och båda dom kom till mig så hängde vi. Vi gick runt med i Jörlanda, tex. till havet. Sedan var vi hos mig och oså.
Imorgon ska vi tre på bio, vi ska se Sune Bilsemester eller vad den nu heter Haha! Det aka bli väldigt roligt.
Imorgon tänkte jag göra en video Om Att Flytta. Att jag berättar hur det var, hur det kändes att flytta till ett ställe man inte kände till bla bla bla. Tycker ni det skulle vara kul? Sedan om ni har någon fråga om flytten kan ni skriva en kommentar och jag svarar på några av dom :) skulle ni vilja ha en sådan video?
Nu ska jag se på en serie (redan sätt en avsnitt men ska se ett till) och vi poppade popcorn, mums!

20140105-221807.jpg

49 kommentarer

49 kommentarer på “Bio imorgon!”

 1. manalking skriver:

  Ja gjör den videon

 2. ema skriver:

  finns det en trappa i ditt nya hus?

 3. Cicci skriver:

  Jag ska också på Sunes bilsemester! Med min kusin och kanske mamma.
  Ja jag tycker du ska göra videon ;)
  Fin bild! :)

 4. Wiktora Fryc skriver:

  Gör videon!! :)) o Här kommer lite fråger som jag vill att du svarar på om du kan :) (till videon asså) E ditt rum på övervånigen?? Va du inte rädd om att du skulle träffa massa falska vänner när du flyttade till Jörlanda?? Tacksam om du svara :)

 5. Alexandra skriver:

  Men snälla.. Sluta skryt om din flytt okej?

  1. Alexandra skriver:

   Men snälla, hon skryter inte. Vi har följt henne i två år i Ödsmål och nu flyttar hon till Jörlanda. Hon är ju så underbar som vill berätta hur det kändes och så. Om jag hade varit så känd hade jag gjort det och det hade säkert du oxå.
   Och vi är inte samma person, så tro inte de :)

   Och en fråga, hur känner Lilly och dina andra vänner om att du flyttar och börjar i en ny skola?

  2. Star Bell skriver:

   Lisa skryter inte!!

 6. isabelle skriver:

  Kommer du åka till hammie och snuffies gravar?? Tacksam för svar

 7. Sara skriver:

  Jag tycker att det är bra att du flyttar och du får en ny rum

 8. Sara skriver:

  Jag tycker att du får en ny rum och att ditt rum ska bli stort så att du lägger dina saker(;

 9. Tova Burén skriver:

  Har du bytt skola då du flyttat? Hur långt har du flyttat?

  1. Coocie skriver:

   Hon har inte. Bytt skola :D

 10. Smilla skriver:

  Tror du att du kommer trivas i nya huset?

 11. Love<3 skriver:

  Var det jobbigt att flytta!?<3

 12. Märta skriver:

  Har sett den, och jag tycker den var rätt bra. Du borde se Hundraåringen som också går på bio nu, den är bara för grym!

 13. anonym skriver:

  var det jobbig att flytta, hur känns det att lämna alla sina vänner, själv tjatar min mamma om att hon vill flytta till Stockholm och jag vet att Stockholm är fin men jag blir så sjukt ledsen när min mamma snackar om att hon vill flytta man vet aldrig om ska trivas i ett nytt skola jag blir jätte ledsen när jag tänker på att lämna alla mina vänner men jag vet inte varför för en dag kommer nån av mina vänner ändå flytta och lämna mig men jag blir ändå ledsen
  kändes det också för dig så först hur gjorde du så att du tänkte på det roliga och inte det sorgliga :( <3

 14. Justme skriver:

  Om du fick välja hade du flyttat?:)
  http://blogg.improveme.se/beautyy/

 15. jojjo berg skriver:

  Hur känns det att sova i det nya huset

 16. Mathilda Jönsson skriver:

  Jag har precis flyttat och det känns sjukt konstigt för mig. Hur känns det för dig? saknar du ditt gamla hus/rum? om du hade fått flytta tillbaka till ditt gamla hus hade du gjort det då?

 17. Anfisha skriver:

  Hej lisa, du vill väl ha schysta vänner? Tyvärr är en av dina vänner falsk. Jag hittade nämligen ida jonsson inte din syster utan din kompis som är 00:a. Hon la upp bland annat bilder där hon kysser sina kompisar och bla bla om du känner igen? Hon lika min fråga där jag skulle gissa hur gammal man var och typ sen bedöma 0-10. Hon blev SKIT SUR på mig när jag sa 01:a jag visste inte ens vem det var kollade bara på hennes profil bild. Hon skrev sen ”är du efter eller” ”dumhuve” och grejer bara för jag gissa fel. Tycker du borde tänka om om hon är snäll eller inte. Jag är INGEN hater och LJUGER INTE detta är det jag vet. Bli snälla inte sur på mig men jag tänkte skriva detta ifall du vill veta. Om du inte bryr dig är det okej asså liksom det är ju dina vänner och så<3

 18. tommila s skriver:

  vilken serie kollar du på? (vet att det inte är den kommentaren du vela att vi skulle kommentera, men skulle vilja veta). :)

 19. hjälp skriver:

  hahah min katt heter misslisibell :O

 20. Sofie skriver:

  Hei :) ville bara fråga om sara, viste hon och hännes vän att du var misslisibell då ni treffades? För i såfall hur kan du lita på dem 100%? :) svara snälla!<3

  1. Coocie skriver:

   WOW hon svarade på din fråga i videon
   Gud vad avvis jag blev!! :D

 21. MissEmma03 skriver:

  Tycker du att det är bra att du har flyttat nu när du har träffat Sara? <3 c:

 22. elinstar_star skriver:

  Känns Sara som en person man kan lita på 100% ? (behöver inte svara på!)
  Ska ni bo i detta hus ett vist antal år och sen flytta igen?
  Det skulle vara jätte kul om du kolla min blogg ElinWallman.blogg.se
  Men kram!!!

 23. Alma Olsen skriver:

  Jag gick på bio igår och såg Sune på bilsemester :D Men tro mig den filmen söööög se inte den :/ D:

 24. ally skriver:

  Jag vill järna att du läger upp en sån video

 25. Rebecca skriver:

  Tror verkligen att du har hittat en riktigt bra vän! Sara verkar toppen!

 26. mila skriver:

  Gick på den i lördags sjukt bra bäst bäst bäst

 27. Star Bell skriver:

  Bra idè att göra en sån video! :)

 28. Ida skriver:

  Hur långt flyttade ni?

 29. js skriver:

  kommer du att byta tapeter eller måla om i ditt rum?

 30. Hawra cool skriver:

  Var träffades du och sara

 31. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Ja det vill jag . Blev nu glad att flytta och kommer det att vara vitt i ditt rum eller kommer ni att måla eller tapetsera rummet :)

 32. Coocie skriver:

  Lite frågirv om sara.
  Var hon en lisibell
  blev hon glad när hon såg dig
  visste hon vem du var

  1. Cicci skriver:

   Undrar också de!! + går ni på samma skola lite -, tror hon visste vem misslisibell var.

   1. Coocie skriver:

    Aa jag tror också det
    men hoppas att hon svarar på våra frågor i en video

 33. Cicci skriver:

  Blev ingen bio för mig, illamående :(

 34. Hawra cool skriver:

  Vad kul ska du till bio:)

 35. Tilda skriver:

  vad ska du se för film

 36. lisa skriver:

  ahh sara bla gillar inte sara hon e konstig

 37. lisa skriver:

  sara är ser så kaxig hon fersöker vara cool

 38. anonymous skriver:

  I just want to mention I’m newbie to blogging and site-building and honestly loved this web blog. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You amazingly come with tremendous articles and reviews. Cheers for sharing with us your web page.

 39. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 40. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my choice to read, however I truly thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you would fix should you werent too busy searching for attention.

 41. Whatever the leaders will never be mentioning concerning Ataşehir kurye and in what way it has impact on you.

 42. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *