Bio imorgon!

Hej,
Idag var jag med Sara igen och idag hade hon en kompis hos sig som heter Vendela och båda dom kom till mig så hängde vi. Vi gick runt med i Jörlanda, tex. till havet. Sedan var vi hos mig och oså.
Imorgon ska vi tre på bio, vi ska se Sune Bilsemester eller vad den nu heter Haha! Det aka bli väldigt roligt.
Imorgon tänkte jag göra en video Om Att Flytta. Att jag berättar hur det var, hur det kändes att flytta till ett ställe man inte kände till bla bla bla. Tycker ni det skulle vara kul? Sedan om ni har någon fråga om flytten kan ni skriva en kommentar och jag svarar på några av dom :) skulle ni vilja ha en sådan video?
Nu ska jag se på en serie (redan sätt en avsnitt men ska se ett till) och vi poppade popcorn, mums!

20140105-221807.jpg

44 kommentarer
 • manalking

  Ja gjör den videon

 • ema

  finns det en trappa i ditt nya hus?

 • Cicci

  Jag ska också på Sunes bilsemester! Med min kusin och kanske mamma.
  Ja jag tycker du ska göra videon ;)
  Fin bild! :)

 • Wiktora Fryc

  Gör videon!! :)) o Här kommer lite fråger som jag vill att du svarar på om du kan :) (till videon asså) E ditt rum på övervånigen?? Va du inte rädd om att du skulle träffa massa falska vänner när du flyttade till Jörlanda?? Tacksam om du svara :)

 • Alexandra

  Men snälla.. Sluta skryt om din flytt okej?

  • Alexandra

   Men snälla, hon skryter inte. Vi har följt henne i två år i Ödsmål och nu flyttar hon till Jörlanda. Hon är ju så underbar som vill berätta hur det kändes och så. Om jag hade varit så känd hade jag gjort det och det hade säkert du oxå.
   Och vi är inte samma person, så tro inte de :)

   Och en fråga, hur känner Lilly och dina andra vänner om att du flyttar och börjar i en ny skola?

  • Star Bell

   Lisa skryter inte!!

 • isabelle

  Kommer du åka till hammie och snuffies gravar?? Tacksam för svar

 • Sara

  Jag tycker att det är bra att du flyttar och du får en ny rum

 • Sara

  Jag tycker att du får en ny rum och att ditt rum ska bli stort så att du lägger dina saker(;

 • Tova Burén

  Har du bytt skola då du flyttat? Hur långt har du flyttat?

  • Coocie

   Hon har inte. Bytt skola :D

 • Smilla

  Tror du att du kommer trivas i nya huset?

 • Love<3

  Var det jobbigt att flytta!?<3

 • Märta

  Har sett den, och jag tycker den var rätt bra. Du borde se Hundraåringen som också går på bio nu, den är bara för grym!

 • anonym

  var det jobbig att flytta, hur känns det att lämna alla sina vänner, själv tjatar min mamma om att hon vill flytta till Stockholm och jag vet att Stockholm är fin men jag blir så sjukt ledsen när min mamma snackar om att hon vill flytta man vet aldrig om ska trivas i ett nytt skola jag blir jätte ledsen när jag tänker på att lämna alla mina vänner men jag vet inte varför för en dag kommer nån av mina vänner ändå flytta och lämna mig men jag blir ändå ledsen
  kändes det också för dig så först hur gjorde du så att du tänkte på det roliga och inte det sorgliga :( <3

 • Justme

  Om du fick välja hade du flyttat?:)
  http://blogg.improveme.se/beautyy/

 • jojjo berg

  Hur känns det att sova i det nya huset

 • Mathilda Jönsson

  Jag har precis flyttat och det känns sjukt konstigt för mig. Hur känns det för dig? saknar du ditt gamla hus/rum? om du hade fått flytta tillbaka till ditt gamla hus hade du gjort det då?

 • Anfisha

  Hej lisa, du vill väl ha schysta vänner? Tyvärr är en av dina vänner falsk. Jag hittade nämligen ida jonsson inte din syster utan din kompis som är 00:a. Hon la upp bland annat bilder där hon kysser sina kompisar och bla bla om du känner igen? Hon lika min fråga där jag skulle gissa hur gammal man var och typ sen bedöma 0-10. Hon blev SKIT SUR på mig när jag sa 01:a jag visste inte ens vem det var kollade bara på hennes profil bild. Hon skrev sen ”är du efter eller” ”dumhuve” och grejer bara för jag gissa fel. Tycker du borde tänka om om hon är snäll eller inte. Jag är INGEN hater och LJUGER INTE detta är det jag vet. Bli snälla inte sur på mig men jag tänkte skriva detta ifall du vill veta. Om du inte bryr dig är det okej asså liksom det är ju dina vänner och så<3

 • tommila s

  vilken serie kollar du på? (vet att det inte är den kommentaren du vela att vi skulle kommentera, men skulle vilja veta). :)

 • hjälp

  hahah min katt heter misslisibell :O

 • Sofie

  Hei :) ville bara fråga om sara, viste hon och hännes vän att du var misslisibell då ni treffades? För i såfall hur kan du lita på dem 100%? :) svara snälla!<3

  • Coocie

   WOW hon svarade på din fråga i videon
   Gud vad avvis jag blev!! :D

 • MissEmma03

  Tycker du att det är bra att du har flyttat nu när du har träffat Sara? <3 c:

 • elinstar_star

  Känns Sara som en person man kan lita på 100% ? (behöver inte svara på!)
  Ska ni bo i detta hus ett vist antal år och sen flytta igen?
  Det skulle vara jätte kul om du kolla min blogg ElinWallman.blogg.se
  Men kram!!!

 • Alma Olsen

  Jag gick på bio igår och såg Sune på bilsemester :D Men tro mig den filmen söööög se inte den :/ D:

 • ally

  Jag vill järna att du läger upp en sån video

 • Rebecca

  Tror verkligen att du har hittat en riktigt bra vän! Sara verkar toppen!

 • mila

  Gick på den i lördags sjukt bra bäst bäst bäst

 • Hilda

  ja

 • Star Bell

  Bra idè att göra en sån video! :)

 • Ida

  Hur långt flyttade ni?

 • js

  kommer du att byta tapeter eller måla om i ditt rum?

 • Hawra cool

  Var träffades du och sara

 • Elliesweetheart Johansson

  Ja det vill jag . Blev nu glad att flytta och kommer det att vara vitt i ditt rum eller kommer ni att måla eller tapetsera rummet :)

 • Coocie

  Lite frågirv om sara.
  Var hon en lisibell
  blev hon glad när hon såg dig
  visste hon vem du var

  • Cicci

   Undrar också de!! + går ni på samma skola lite -, tror hon visste vem misslisibell var.

   • Coocie

    Aa jag tror också det
    men hoppas att hon svarar på våra frågor i en video

 • Cicci

  Blev ingen bio för mig, illamående :(

 • Hawra cool

  Vad kul ska du till bio:)

 • Tilda

  vad ska du se för film

 • lisa

  ahh sara bla gillar inte sara hon e konstig

 • lisa

  sara är ser så kaxig hon fersöker vara cool