Bio imorgon!

Hej,
Idag var jag med Sara igen och idag hade hon en kompis hos sig som heter Vendela och båda dom kom till mig så hängde vi. Vi gick runt med i Jörlanda, tex. till havet. Sedan var vi hos mig och oså.
Imorgon ska vi tre på bio, vi ska se Sune Bilsemester eller vad den nu heter Haha! Det aka bli väldigt roligt.
Imorgon tänkte jag göra en video Om Att Flytta. Att jag berättar hur det var, hur det kändes att flytta till ett ställe man inte kände till bla bla bla. Tycker ni det skulle vara kul? Sedan om ni har någon fråga om flytten kan ni skriva en kommentar och jag svarar på några av dom :) skulle ni vilja ha en sådan video?
Nu ska jag se på en serie (redan sätt en avsnitt men ska se ett till) och vi poppade popcorn, mums!

20140105-221807.jpg

2 184 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *