Misslisibell Till Norrland!

Japp, videon säger det. Jag Misslisibell ska till NORRLAND! Dom i filmteamet kommer där ifrån och har varit hos mig två gånger och filmat, Nu ville dom ha med mig upp! Det kommer bli så fränt och jag ska få flyga flygplan dit upp. Jag har inte flugit sedan jag var kanske fyra/fem år gammal så detta ska bli en grym upplevelse! I Norrland kommer jag få göra massa spännande saker!
Misslisibell I Norrland kommer inte vara en dokumentär som vi haft innan utan denna kommer vara i flera avsnitt!
Jag kommer vara där uppe under sportlovet i Februari :)

Såhär står det på jivamedia.se/misslisibell som information om detta fartfyllda äventyret jag ska på!

”Vad händer om man släpper lös en känd bohusläning i Norrland?
En realityserie om när den kända bloggaren och youtube:aren Lisa ”Misslisibell” Jonsson intar Norrland. Där hon kommer få uppleva den kalla och snöiga vintern med en del konstiga men roliga saker så som att äta palt till att åka skoter, bob och slalom.

Vi kommer få följa med henne i flera avsnitt där hon utforskar allt från ishotellet i Jukkasjärvi, sminkar sig samtidigt som hon åker pulka i en backe till att åka skridskor på det frusna havet runt Luleå. En fartfylld serie som blir svår att missa.”

Vi kommer ha en fanträff också, i Luleå! jag har inte haft någon fanträff långt norr ut så då slog vi till med en fanträff.

När: Onsdag 12 Februari 2014
Klockan: 17:00 – 18:00
Var: Strand Galleria Luleå

Ni som bor där uppe har nu chansen att träffa mig!! På fanträffen kommer det delas ut hårborstar där det står misslisibell på. Dessa borstar kommer ifrån Denman som är ett företag som gör olika borstar för frisörsalonger men nu kommer jag få dela ut grymma borstar till er!

Jag är så spänd över detta, kommer bli såå roligt! Peppar redan för fullt.

110 kommentarer
 • Cornelia Öhman

  Åh! Jag bor i Luleå! Så kul det ska bli och se dig göra alla dom sakerna!

 • Ronja
 • Evelina Andersson

  Bor i Örnsköldsvik :'( Ja , man får väll åka upp :)

  • Evelina Andersson

   Det är min kompis profil :) heter inte detta å ser ej ut såhär :)

 • Stella

  Vad kul, Jag far till spanien!♥

  • Evelina Andersson

   Ha så kul Stella !

 • Elin.A

  Kan du inte ha fantäff i halland

 • T-nice

  Ååå, vad kul!
  Jag kan nt komma på fanträffen :(….. Men vilka dagar kommer avsnitten?
  Snälla Lisa svara!

 • kobama123

  Jaa äntligen ser fram emot det :)

  • martha

   lol

 • emiliakiruna

  Äntligen . Bor inte i Luleå , i kiruna. Lite högre upp. Men gick in och läste och det stod att du ska till icehotel. Och det är i Kiruna. Så då ska jag komma dit. <3 Shit detta gjorde verkligen mitt år ;) Som jag har längtat, i över två år. <3

 • Josefin Mavve Ottosson
 • Sanna Svanlöv

  Ja. ♥jag bor i Luleå! !!!♡

 • Alma Assra

  FAN VA CHILL! :O

 • Tilde

  Vart ska du vara? Snälla, säg att du ska vara i Hudiksvall?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Fanträff
   När: Onsdag 12 Februari 2014
   Klockan: 17:00 – 18:00
   Var: Strand Galleria Luleå

   • Tilde

    Ska du BARA vara i Luleå när du spelar in, eller kommer du vara i någon annan stag också?:):)//ett stort fan som undrar

    • Cassandra Viola Johansson

     Din bild skrämmer mig!!! :/ :/

   • Märta

    Fast på Jiva Medias beskrivning verkade det ju som att ni skulle vara runt på flera ställen i Norrland?

    • Kappis

     Fast hon kanske inte vill skriva det här. Jag menar, hon kanske inte vill att massa fans ska komma när hon har annat för sig och det är nog därför hon har fanträff en bestämd dag. :)

     • Märta

      Ja, jag förstår ju att hon har fanträff en bestämd dag, men nånstans måste hon ju ändå tillåta att det kommer fans även när det inte är fanträff ,eftersom att hon själv skriver i inlägget lite vart hon ska vara, exempelvis att hon ska utforska ishotellet i Kiruna. Då måste hon ju ändå vara berädd på att det kan komma folk även när hon håller på att filma!

 • Moa Petrova

  Jag bor i Norrbotten men när du kommer är jag i Thailand =(

 • Therese

  Hej! Vad roligt att du kommer till Luleå Norrland. ska du besöka Haparanda något? Haparanda ligger nära Findland. vore roligt om du svarade :)

 • Elina Björnhager

  Åh vad kul Lisa!! Kmr nån vuxen följa med dig eller åker du utan vuxen? Jag kommer kommer, men det tar 5 timmar men det är det värt!!!! Jag älskar dig Lisa<3 Du är min förubild<33

 • Märta

  Alltså Lisa, bara så du vet så täcker Norrland två tredjedelar av hela Sverige, så du är inte speciellt tydlig med vart du ska om du säger att du ska till Norrland, haha! Fast det är klart, i princip alla som jag känner som inte har någon som helst anknytning till något ställe mer norrut typ Stockholm, säger också bara Norrland, precis som att Norrland bara ligger allra längst upp i hela Sverige. Fast de sydligaste delarna av Norrland ligger väll bara typ 20-30 mil från Stockholm.

  • Therese

   Hon ska vara i LULEÅ! :)

   • Märta

    Inte bara, om du läser Jiva Medias beskrivning, så ser du att det står att hon ska vara på flera ställen, exempelvis Ishotellet i Kiruna. :) Och jag förstod vart hon skulle, det är bara det att jag stör mig lite på att folk som bor och bara har släkt på de sydligare delarna av Sverige tror att de är jättetydliga med var de ska bara de säger att de ska till Norrland. Absolut inget illa menat mot varken dig eller LIsa!

    • Therese

     Jag förstår dig! :) jag bor själv i Norrland ( Haparanda) och de flesta av mina släktningar bor Norrbotten i Haparanda. jag har kusiner som bor i skåne, Umeå, Ö-vik , Stockholm och Knivsta! och Jag undrar såklart om Lisa ska komma till Haparanda när hon är i Norrbotten.

 • Märta

  Ska dina föräldrar följa med, eller ska du åka själv? Jag har flygit flygplan själv.

 • Josefin Mavve Ottosson

  Kollar du på The vampire diaries? Om inte så måste du kolla! <3

 • Märta

  Kommer du vara något på de sydligare delarna av Norrland också? Jag själv bor i Skåne, men den största delen av min släkt bor i Hälsingland eftersom att pappa är därifrån. Vi brukar alltid åka upp till farmor och farfar på sportlovet, men eftersom att farfar är sjuk så vet jag inte om det blir så iår. Men hoppas verkligen det, så kanske jag får träffa dig!

 • Ninni Carlsson

  Grymt coolt att du har lyckats få så här många träffar på din blogg. Kan tyvär inte komma på fanträffen då jag bor ca 8 timmar där ifrån. Men om du skulle kunna ha det i Göteborg så skulle jag nog kunnat komma. Det känns som om du är värsta kändisen då folk åker till din fanträff även de bor 5 timmar ifrån…. Ja, men det är bara sååå grymt, jag hoppas verkligen att vi träffas någon gång. Bjuder på en bild jag redigerat själv. Sees!

  Mvh Ninni Carlsson

  • Ninni Carlsson

   Bilden kom ej upp sry….

 • Hilda

  gud vad kul!

 • Sara Svensson

  Kan du säga lite mer specifierat? Ska du vara i Norrbotten,Lappland, Västerbotten, Jämtland? Bor i södra Sverige men ska upp på lovet

  • Alva

   Hon skrev ju att hon ska ha en fanträff i Luleå och typ åka skridskor utanför Luleå samt utforska Jukkasjärvis ishotell :P <3

  • Märta

   Haha, det finns massa fler landskap i Norrland!

   • Sara Svensson

    Vet men tog bara några.

 • Love<3

  Å skulle så gärna vilja vara där men ska till London!!<3

 • Alva

  Palt är sjukt gott! <3 <3 Bor också i Luleå :P <3

  • Cornelia Öhman

   Jag vet! Så himla gott! Men hon kommer nog hata det.

   • Alva

    Haha tänkte också det! :)

    • Märta

     Ja, jag vet inte riktigt varför egentligen, men det känns bara som att en person som kommer så långt söder ifrån och inte alls är van vid sådan mat helt enkelt inte kommer gilla det från första ögonblicket, haha! Men jag tycker också att det är jättegott!

 • Ida

  Yes! Har drömt om detta! Bor jättenära Luleå, så ska verkligen komma på fan-träffen!

 • linnea

  du borde äta kolbullar också (typ de godaste som finns)
  fast nu är det ju inte så kallt/snöigt som det brukar vara så det blir ju inte ”samma” sak :p

  • Rebecca

   Menar ingenting illa alls med denna kommentaren bara så du vet! ;)
   Är det någon skillnad på köttbullar i norrland?

   • linnea

    Det står KOLBULLAR inte köttbullar. Kolbullar är nått helt annat!

    • Kappis

     Vad är kolbullar för något? :)

     • Nathalie Alie

      kolbullar är en pannkaka typ, med fläsk i. Jättegott :)

     • Kappis

      Jaha. :)

    • Rebecca

     Gud, förlåt! Måste ha varit riktigt trött, haha!

 • Frida

  När: Onsdag 12 Februari 2014

  Klockan: 17:00 – 18:00

  Var: Strand Galleria Luleå

  Åker till kanarieöarna den 12:de och vi åker på morgonen :( Bor i Luleå så hade såååå gärna träffat dig, men det går inte. :( Får väll hoppas på att du kommer dit igen någon gång. Blev så glad när jag såg att du skulle till luleå, men inte så glad när jag såg datumet på fanträffen :( Ha de så kul och ät mycke palt.

  Btw, har du sportlov den 12:de? Vi får de typ 24 elr något sånt här i Luleå!

  • Rebecca

   Göteborgsområdet har sportlov v. 7, så alltså den 10:e

 • Emmy

  Jag har aldrig åkt flygplan :/

 • anonym

  Jag bor uppe i norrbotten! Men inte i Luleå.. brukar va där å shoppa å sånt när vi behöver nya grejer/kläder.. Bor 2 timmar bort så jag kan inte komma om vi nu inte råka fa dit just då! :)

 • fanny

  hej misslisibell om du ser jag ska fråga min föreldrar om dom kan fara med mig till Luleå då för jag bor i kalix och det är typ 30 elr 40 min till luleå ;)

  • Cicci

   Det var ganska långt att ”fara förbi”
   Fast för mig 113 mil typ D:

   • Märta

    Var bor du?

    • fanny

     tror du jag tänker svara på det -.-

     • Märta

      Frågade inte dig -.-

 • Mia Karlsson

  hahaha, jag bor i NORRLAND!!

 • Emilia Welander

  Då får jag kolla från USA, hoppas att dem har bra uppkoppling där :)

  http://www.milami.blogg.se

  • Cicci

   Hur gammal är ´du? För på bilden ser det ut som 20-21 men du är säket 12-17

   • Emilia Welander

    Jag var 12 på bilden nu är jag 13

 • Cicci

  Lycka till!

 • Linnea

  jag bor i Luleå!:)

 • MissEmma03

  Kan du någon gång ha en fän träff längre ner i landet? :)

 • ellen

  haha jag var precis i Gällivare men jag tror inte du kommer få någon snö för vi åkte igenom umeå dock men där var det regn och rusk. var i Gällivare den 26 dec – 2 jan (=

  • Tilda

   Det ÄR snö i Luleå! Jag bor i en by utanför men min farmor bor i Luleå

  • Märta

   Fast nu ska hon ju inte åka upp förn i Februari, och jag läste att det verkar som att snön är påväg till Svealand och Norrland! =)

   • Ellen

    Eförsig men hoppas hon får uppleva känslan med Norrland det bästa hade ju varit om hon åkte den 26-2 till Gällivare för då hade vi hamnat på samma vagn! Plus att det är mer snö där osv.

  • Comx X

   Jag bor i Umeå, men min släkt kommer från Gällivare. MYYYCKET SNÖ!

   • Comx X

    Fösta dagen det var snö där den här vintern var det 4 decimeter, i gällivare alltså. ^^

    • Ellen

     Aa och det snöade jätte mycket när jag åkte hem. Jag bor i Strömstad och vi såg snö i två dagar sen regnade det och blåste jätte mycket så det försvann

 • Marie

  OMGOMGOMG JAG BOR I LULEÅ!! <3

 • amelie lundmark

  åhh heregud vad jag blev glad av det här inlägget jag bor i Luleå och har velat träffa dig jätte länge vilken butik ska ni stå utanför?? kommer alla få hårborstar elr är det dom som kommer först??

 • Alva<3

  När kommer du lägga upp vidion/vidiorna när du är i Norrland???

 • Comx X

  Aaaah, kan du inte fara till UMEÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAG BOR DÄREH!!!!!!!!!! ELLER GÄLLEVARE, GODA MYSIGA STÄLLET LIKSOM!!!

 • Comx X

  Umeå, Umeå, Umeå, Umeå, Umeå, Umeå, Umeå, Umeå UMEÅÅÅÅÅ SNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Comx X

  Umeå

 • Comx X

  UMEÅ!!!!!!!! :OOO

 • Comx X

  Sök på nya hotellet umeå på google bilder! Haha, gud vad fult nytt hotell… ^-^

 • Comx X

  Comfort hotel winn ^^

 • Comx X

  blöblöblö UMEÅ!

 • Anna

  Du borde skaffa en kategori på bloggen som heter typ ”misslisibell i Norrland” :) ska bli sjukt kul då du kommer upp hit,bor en timme bort från Luleå :)

 • Comx X

  VILL TRÄFFA DIG! KOM TILL UMEÅ SNÄLLA… ;3 Fast vi ska fara till Gällivare och då stoppar vi i Luleå! HIHIHIHI KOMMER BLI GRYMT KUL!! ^^

 • Sanna Svanlöv

  Jag bor i Luleå och ska komma!

 • Alma

  hej jag har börjat blogga. om ni vill titta ni så är ni väldigt snälla! kommer lägga upp hair tutorials, smink och mode. allt kan ni läsa om där! http://fashionlivet002.blogspot.se/

 • martha

  asså ska bli så kul jag bor i råneå, typ 30 min från luleå ska bli så kul att fåm se dig på rikt asså jag är så peppad älskar dig så mycket

 • martha

  jag menade få inte fåm

 • Hanna Lindgren

  När kommer du till Icehotel? Jag och mina kompisar bor här i jukkasjärvi och skulle vilja träffa dig :)

 • Yu Ping

  Jag bor i Norrbotten i Piteå! Jag skulle sjukt sjukt gärna vilja komma till din fanträff men jag kan inte!

 • Lovisa

  åå bor i Luleå!!!!! vad kul att du kommer dit upp

 • clara hultdin

  kom å åk slalom i malå!! bästa backen!!

 • Ollii

  bor i finland / torneå. o de ligger två timmar bort så jag kommer :D

 • Anonym

  Åh fan också… Nu när du endå kommer till Norrland så kan jag inte fara… Jag bor nämligen ÄNNU längre upp där det är snö till midjan, och där har vi ett eget språk också, jag bor i Pajala :) Och så bastar vi! Snälla kom till Pajala, det är bara 2 timmar bort, skulle betytt så mycket ♥

 • Aline Sunnerdal

  Kom till Stockholm och ha en fanträff någon gång!! Skulle bli super super super super super glad om du sa att du skulle ha en fanträff i Stockholm

 • Donia

  Kan du nångon göra en fan träff i Göteborg nångon jag skulle bli sjukt glad och mina vänner skulle och så det ♥♥♥♥♥♥♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Hanna

  Sportlovet är i mars

  • Sara Svensson

   I Småland, Västra Götaland, Bohuslän m.m är det lov v 7

 • anonym

  Wow.. Jag bor oxå i Pajala. Super bästa stället. Kan inte komma för att det är två h dit. Vi prata faktiskt lite speciellt än va andra pratar!

 • anonym

  Sjukt mkt snö här i Pajala.. Kallaste hitills vi har haft nu på vintern är -39°.. När du kommer så kommer du få en chock kanske.. Ni ha ju inge snö å här snöar de för fullt just nu! Är less på snö vi har nog mycket..

 • disqus_XJojiLswYu

  VI i norrland har sportlov i mars..

 • ditt FAN!!!

  såklart jag kommer är från luleå och ÄLSKAR dig!!!!!!! LISA

 • Linneah

  SNÄLLA Lisa, kan du inte komma till Jämtland någongång? Jag skulle så sjukt gärna vilja träffa dig men eftersom jag bor i Jämtland så går det inte :(

 • Rebecka Antonsson

  Nej gud vad kul! Bor i Luleå, ska bli sjukt, sjukt, sjukt kul att se/träffa dig! Roligt att du kommer hit, hoppas du inte drunknar i all snö XD

 • signe lindberg

  okej men jag har dans då :( snälla kan det inte vara 7 till 8?

 • elsa niman

  När är det lisa ?

 • Tilde Frick

  Kan du ha en fänträff i Borlänge snälla skulle vilja träffa dig!

 • Elin sörman

  vart ska du ha din andra fanträff du kanske skulle kunna göra en fanträff i tumba det skulle vara jätte kul! ;)