Misslisibell Till Norrland!

Japp, videon säger det. Jag Misslisibell ska till NORRLAND! Dom i filmteamet kommer där ifrån och har varit hos mig två gånger och filmat, Nu ville dom ha med mig upp! Det kommer bli så fränt och jag ska få flyga flygplan dit upp. Jag har inte flugit sedan jag var kanske fyra/fem år gammal så detta ska bli en grym upplevelse! I Norrland kommer jag få göra massa spännande saker!
Misslisibell I Norrland kommer inte vara en dokumentär som vi haft innan utan denna kommer vara i flera avsnitt!
Jag kommer vara där uppe under sportlovet i Februari :)

Såhär står det på jivamedia.se/misslisibell som information om detta fartfyllda äventyret jag ska på!

”Vad händer om man släpper lös en känd bohusläning i Norrland?
En realityserie om när den kända bloggaren och youtube:aren Lisa ”Misslisibell” Jonsson intar Norrland. Där hon kommer få uppleva den kalla och snöiga vintern med en del konstiga men roliga saker så som att äta palt till att åka skoter, bob och slalom.

Vi kommer få följa med henne i flera avsnitt där hon utforskar allt från ishotellet i Jukkasjärvi, sminkar sig samtidigt som hon åker pulka i en backe till att åka skridskor på det frusna havet runt Luleå. En fartfylld serie som blir svår att missa.”

Vi kommer ha en fanträff också, i Luleå! jag har inte haft någon fanträff långt norr ut så då slog vi till med en fanträff.

När: Onsdag 12 Februari 2014
Klockan: 17:00 – 18:00
Var: Strand Galleria Luleå

Ni som bor där uppe har nu chansen att träffa mig!! På fanträffen kommer det delas ut hårborstar där det står misslisibell på. Dessa borstar kommer ifrån Denman som är ett företag som gör olika borstar för frisörsalonger men nu kommer jag få dela ut grymma borstar till er!

Jag är så spänd över detta, kommer bli såå roligt! Peppar redan för fullt.

1 444 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *