Last night!

Idag är det Tisdag och jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Jag vaknade, åt frukost, grejade med iPaden, vi började redigera headern, jag och syrran drog till ica för att köpa äpplen och nu hade jag tänkt redigera en post video för jag har fått RIKTIGT mycket post under flytten ;)

Det var kul att ni gillade den nya designen på bloggen! Jag hade en väldigt julig design innan och jag ville ha något som inte var för juligt och inte för vårig typ.

Imorgon börjar skolan igen. Det är väll lite A och O. Det ska bli kul att träffa kompisarna oså. Imorgon kommer jag vara på stenungsskolan som jag brukar på onsdagar._DSC0195

23 kommentarer

23 kommentarer på “Last night!”

 1. Star Bell skriver:

  Jag älskar dig Lisa! Den nya headern var super fin! :)

 2. Johanna skriver:

  Jag gillar din nya desingn:)

 3. Johanna skriver:

  Kan du inte typ lägga upp alla headers du har haft?:)

  1. Sara skriver:

   Bra ide;)

 4. ally skriver:

  Snygg desan!!!!!<3

 5. Hawra cool skriver:

  Lisa jag undrar varför du använder blush alltså rosh (stav) för du har red an röda kinder

  1. Sara skriver:

   Hon vill

   1. Hawra cool skriver:

    Bry dej inte vad jag säger fattar du :E

 6. Lovisa skriver:

  Hej Lisa (misslisibell)!
  Du skriver fortfarande på dina videos på youtube att man ska skicka post till ÖDSMÅL PRÄSTGÅRD, men nu när du har flyttat, var ska man skicka då? Och borde du inte ändra det?
  Kram, älskar dig

  1. Filippa skriver:

   Hon har skaffat något som heter eftersändning
   ( tror jag att det heter) och även om man skickar till hennes gamla adress så kommer det hem till hennes nya hus utan att dom som bor i hennes gamla hus märker der :)

 7. lina jensen skriver:

  hej lisa
  jag undrar vad som mennas med: A och O
  vad mennas med det ientligen?

  1. Ylva skriver:

   Lisa har lite fel om det. A och O är ungefär som ”det är det viktigaste”.
   Men jag tror hon menar att det är både bra och dåligt (men då kan man inte säga att det är A och O).

  2. Hawra cool skriver:

   Det menas nja ja nej såhära tvecksam

   1. lina jensen skriver:

    ok

 8. Maja skriver:

  Så himla fin liten tjej är du Lisa! Keep up the good work :)

  http://www.majabl.devote.se

 9. Emilia Welander skriver:

  Tycker inte heller att börja skolan efter lovet är världens roligaste grej men vi får hoppas att de blir kul XD

  http://www.milami.blogg.se

 10. sabri skriver:

  sabri.devote.se kolla in min blogg gärna ;)

 11. Sara skriver:

  Hej Lisa, Jag är ett skit stort fan av dig men jag undrar en sak… Nu har du flyttat ju men vad är då din adress om man ska skicka post?.. Tänkte skicka men hade inte adress så jag är riktig tacksam för svar..!! I love u

 12. Elsa Brasch skriver:

  Varför måste du flytta hela tiden???

 13. Helena skriver:

  Hej Lisa hur kan du vara så fin? när jag såg dig första gången kunna jag inte sluta titta på dig. du är så vacker. Kan du ha en fanträff i gbg?

 14. a knockout post skriver:

  I simply want to mention I am just all new to blogs and certainly savored this website. Probably I’m going to bookmark your blog . You really come with very good stories. Thanks a bunch for sharing your web page.

 15. I think other website proprietors should take this site as an model, very clean and excellent user friendly style and design. As well as the content. You are an expert in this topic!

 16. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *