Första dagen

Då var första dagen i skolan efter jullovet avklarad!

Vi var på stenungsskolan som vi brukar på onsdagar. Där har vi NO/hemkunskap, MA, språk. Dagen gick bra, inga konstigheter. Vi har fått en tyska läxa (glosor). Till det använder jag glosboken.se för att träna på mina språkläxor och det funkar kanon, man lär sig väldigt snabbt!

Sedan har jag ätit, släppt ut kaninerna och filmat video som laddas upp nu.

20140108-184743.jpg

20 kommentarer
 • Aline Sunnerdal

  Älskar dig Lisa ❤️

  • Sara

   Samma här!❤️❤️❤️

 • Triang

  Vi har skaffat en gemensam blogg. Gå in på http://www.triang.blogg.se

 • Julia

  Jag använder också glosboken.se

  • Julia

   Julia power

 • Helena

  Heej! vad är det för video du ska lägga upp? kan du göra en room tour i ditt nya hus? älskar dig. kram :)

 • Julia

  Jag använder också glosboken.se har användt det typ 2 år snart

 • emma

  så fin du är:)

  • Sara

   Visst e hon ♥️

 • Haya Alsabti

  Hej Lisa jag har också tyska som språk och jag använder också glosboken.se

 • Alva

  På din senaste postvideo så visade du bilden på mig, trots att det stog att jag inte ville + att du inte svarade på mina frågor

  • henke

   Alva hon var tvungen att visa bilden på dej eftersom hon tyckte du var så söt :) sen hinner hon inte svara på frågorna i breven för typ alla har frågor!

   • Alva
 • LLLLLLL

  LISA DU ÄR MED I ETT SPEL AKINATOR HETER DET, LADDA NER DET PÅ MOBILEN!

 • Hawra cool

  Snyggt

 • julia

  hej jag har en fråga! Jag har bråkat i skolanlite med en som är två år äldre än mig (jag är 13) Hon blev sur för att jag följde hennes kille på instagram och kallade mig ful eller aa hon sa ”du kan ändå aldrig få han med DET utseendet” Vad ska jag göra??

  • http://www.fotbollisthelife.bloggplatsen.se/ Anyarin

   Var dig själv! Tror på den du är! Och man kan väl följa vem man vill på instagram!Och jag tycker att du ska strunta i den där tjejen….
   Hon är bara en som du känner……ingen mamma eller pappa. Hon få göra vad du vill”men bara inte gör något illa. Och det var inte du gjorde. Strunta i vad hon säger. Och är som du är. alla fina på sitt sätt!
   Det var ett tips!:)

   • http://www.fotbollisthelife.bloggplatsen.se/ Anyarin

    oj, jag menar.
    Du få göra vad du vill*

 • tuva

  såååå söt

 • Cicci

  Kanon fin bild! ;)♥