Första dagen

Då var första dagen i skolan efter jullovet avklarad!

Vi var på stenungsskolan som vi brukar på onsdagar. Där har vi NO/hemkunskap, MA, språk. Dagen gick bra, inga konstigheter. Vi har fått en tyska läxa (glosor). Till det använder jag glosboken.se för att träna på mina språkläxor och det funkar kanon, man lär sig väldigt snabbt!

Sedan har jag ätit, släppt ut kaninerna och filmat video som laddas upp nu.

20140108-184743.jpg

23 kommentarer

23 kommentarer på “Första dagen”

 1. Aline Sunnerdal skriver:

  Älskar dig Lisa ❤️

  1. Sara skriver:

   Samma här!❤️❤️❤️

 2. Triang skriver:

  Vi har skaffat en gemensam blogg. Gå in på http://www.triang.blogg.se

 3. Julia skriver:

  Jag använder också glosboken.se

  1. Julia skriver:

   Julia power

 4. Helena skriver:

  Heej! vad är det för video du ska lägga upp? kan du göra en room tour i ditt nya hus? älskar dig. kram :)

 5. Julia skriver:

  Jag använder också glosboken.se har användt det typ 2 år snart

 6. emma skriver:

  så fin du är:)

  1. Sara skriver:

   Visst e hon ♥️

 7. Haya Alsabti skriver:

  Hej Lisa jag har också tyska som språk och jag använder också glosboken.se

 8. Alva skriver:

  På din senaste postvideo så visade du bilden på mig, trots att det stog att jag inte ville + att du inte svarade på mina frågor

  1. henke skriver:

   Alva hon var tvungen att visa bilden på dej eftersom hon tyckte du var så söt :) sen hinner hon inte svara på frågorna i breven för typ alla har frågor!

 9. LLLLLLL skriver:

  LISA DU ÄR MED I ETT SPEL AKINATOR HETER DET, LADDA NER DET PÅ MOBILEN!

 10. Hawra cool skriver:

  Snyggt

 11. julia skriver:

  hej jag har en fråga! Jag har bråkat i skolanlite med en som är två år äldre än mig (jag är 13) Hon blev sur för att jag följde hennes kille på instagram och kallade mig ful eller aa hon sa ”du kan ändå aldrig få han med DET utseendet” Vad ska jag göra??

  1. Anyarin skriver:

   Var dig själv! Tror på den du är! Och man kan väl följa vem man vill på instagram!Och jag tycker att du ska strunta i den där tjejen….
   Hon är bara en som du känner……ingen mamma eller pappa. Hon få göra vad du vill”men bara inte gör något illa. Och det var inte du gjorde. Strunta i vad hon säger. Och är som du är. alla fina på sitt sätt!
   Det var ett tips!:)

   1. Anyarin skriver:

    oj, jag menar.
    Du få göra vad du vill*

 12. tuva skriver:

  såååå söt

 13. Cicci skriver:

  Kanon fin bild! ;)♥

 14. read more skriver:

  I simply want to say I’m newbie to weblog and honestly loved your web page. Most likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly come with amazing posts. Many thanks for sharing with us your web page.

 15. I’m impressed, I have to admit. Really rarely will i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you may have hit the nail to the head. Your concept is outstanding; the thing is something too few consumers are speaking intelligently about. We are very happy i always stumbled across this in my seek out something in regards to this.

 16. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *