Outfit!

Vitt linne – KappAhl
Mörkblå Hoodie – Hollister
Jeans – dr denim

20140108-065430.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Outfit!”

 1. T-nice skriver:

  Godmorgon! Jättefin outfit!

 2. Lina skriver:

  God morgon jättefin outfit

 3. Fanny skriver:

  Åh vad fint, men jag undrar en sak. :) Vart beställer du dina Dr.denim och vart beställde/köpte du hollister tröjan? :)

 4. Matilda skriver:

  kan du göra hair tutorials med dina löshår? och visa hur du sätter på det och så? snälla jag tycker det är skit kul att kolla på sånt :) ha de gött haj

 5. tuva skriver:

  yeah snygg

 6. Aline Sunnerdal skriver:

  Snygg outfit

 7. wilma skriver:

  snyggt

 8. Frida Emilsson skriver:

  älskar byxorna! :)

 9. Märta skriver:

  När köpte/fick du hollister hoodien?

 10. Cicci skriver:

  Skönt! :)

 11. xandra004 skriver:

  Jag ska inte säga vad du ska göra och det bestämmer du själv. Men jag TYCKER du inte ska göra ”fjortistecknet” visst det är kul att leka fjortis men fjortisar är så ytliga och lite bara lite… Dum. Du är helt fantastisk men nån dag kanske någon tar dig på alvar och din värdighet sänks. Du är smart och jag känner inte dig men det verkar som att du skulle vara en underbar vän :)

 12. important site skriver:

  I just want to mention I am just newbie to weblog and really liked your blog site. Most likely I’m planning to bookmark your website . You absolutely have beneficial posts. Appreciate it for revealing your web site.

 13. An impressive share, I merely given this onto a colleague who had been doing a small analysis within this. And that he actually bought me breakfast since I discovered it for him.. smile. So ok, i’ll reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending time to talk about this, I’m strongly about this and love reading regarding this topic. If you can, as you grow expertise, would you mind updating your website with more details? It is extremely of great help for me. Massive thumb up for this text!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *