Söndag!

Tjenare,

Då är det söndag och skolan börjar imorgon. Helgen har varit chill och jag och Ida har sätt på sagan om ringen 1. Vi hade tänkt att börja med 2:an idag!

Men idag ska jag städa mer i rummet och filma video och lite så ;)

Har ni kommit igång med skolan nu?? Det har jag, det går väll bra, man måste vänja sig lite haha. _DSC0151

 

11 kommentarer

11 kommentarer på “Söndag!”

 1. Filippa skriver:

  Finaste

 2. Emmy skriver:

  Jag började i skolan i onsdags :)

 3. Laura skriver:

  du är så sött och fin allt är bra med dig♥♥♥

 4. T-nice skriver:

  Jag började skolan i tisdags och nästa måndag har jag studiedag!

 5. sara skriver:

  jag går oxå i 6an så ska ha nationella prov är stressad ska oxå ha det

 6. Johanna skriver:

  Jag började sista terminen på gymnasiet i tisdags :) snart studenten, såå skönt :) ps, skulle du kunna tipsa om en fin studentsminkning i en video när det börjar närma sig? :)

 7. Sophia Boqvist skriver:

  Börja sista terminen på högstadiet i onsdags och har redan fått 4 läxor

 8. Alicia skriver:

  haha❤️ ❤️ är sämst för mig :( haha det går inte bra alls i matte eller SO fick f på båda :( på mina betyg :( men det har väll gått lite bättre bara 1% hehe försöker med matte men jag tror jag har kalkulexi eller hur man nu en stavar det

 9. article skriver:

  I simply want to say I am beginner to blogging and site-building and seriously enjoyed your blog. More than likely I’m going to bookmark your blog . You surely come with remarkable writings. Appreciate it for sharing with us your web-site.

 10. I really like your writing style, wonderful information, thankyou for posting : D.

 11. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *