Skola

Just nu har jag en SV lektion. Vi hade ett prov inför nationella typ kan man säga och det var otroligt lätt. Men nu väntar vi på att alla ska bli klara så man får passa på att skriva lite!
Idag kommer en video om ”my every day makeup routine for school”. Det var ett tag sedan jag gjorde det så passade på imorse.

Vi gjorde en beställning ifrån Ikea här om dagen, Är såå taggad!! Det vi beställde var ett sminkbordet och en speciell hutch som många har på youtube med nio lådor! Så när dom kommer kan jag äntligen börja fixa med allt smink, hudvårds produkter och hårprodukter för just nu så har jag tre flyttlådor där jag har allt det.
Sminket i smink hutchen jag har nu, den tejpade vi bara under flytten så jag slapp packa ner allt det.Men är skiit glad att vi beställt det.
Sista lektionen är slöjd och vi har bytt nu så har träslöjd… Inget jag ser fram emot. Haha. Men när skolan slutar tar jag bussen hem och sedan ska jag väll redigera videon I guess.

20140113-124809.jpg

26 kommentarer

26 kommentarer på “Skola”

 1. Amina skriver:

  Hej! När slutar du idag?

 2. Frida skriver:

  Jag hade också träslöjd i dag

 3. Alva Pettersson skriver:

  Hej Lisa (misslisibell)!!!!
  Jag har nästan precis börjat kolla på dina videos och på din blogg. Jag älskar nu att komma hem efter skolan när jag inte har någon att vara med och titta på dina videos.
  Jag gillar också att du verkar vara så självsäker och siga vad du tycker och du verkar bara vara dig själv och det gillar jag också hos dig/KRAMAR Alva

 4. Lisasfan skriver:

  Hej Lisa älskar dig men jag såg på vfm att du hade kommenterat en video som heter Haul en tjej hade köpt en borste från Gina och du sa att den var av häst svans och sen så sa du jag är den riktiga Lisa vad heter du på snap så kan jag skicka en bild på mig men du sa att du inte ger din snap

  1. Lily skriver:

   Då är det fake

 5. lina jensen skriver:

  Får ni använda telefonerna på lektionerna

 6. Hanna Winbo skriver:

  Kan du göra en room tour makeup collection och mitt sminkbordet

 7. Thelma Olsson03150 skriver:

  Ska bli jätte roligt att se din nya video! <3

 8. Thelma Olsson03150 skriver:

  Kommer videon snart Lisa??? <3

 9. Bilge skriver:

  fin bild!

 10. Bilge skriver:

  gå gärna in p min blogg bilgis.blogg.se

 11. Maja skriver:

  Skulle bli väldigt glad om ni kollade in min blogg, har nyligen startat den så har inte så långa läsare. Den heter mittlivsommaja.blogg.se

 12. Johanna skriver:

  Vad har hänt med Juni skulle inte ni åka till LiseBerg?

 13. Vera skriver:

  kolla in min blogg! började den 13 januari:) http:/nattstad.se/Vera13

 14. Star Bell skriver:

  Vi har också bytt till träslöjd nu! :)

 15. karolina skriver:

  Kan du göra en sister tag ?

 16. Saskia von Sydow skriver:

  vet du var man kan köpa en bra ögonfransböjare?

 17. bell skriver:

  Stavas hurts, inte hutch

  1. Tilda skriver:

   Alla stavar fel

 18. Emmi svednes skriver:

  Det där är väldigt förolämpande åt sådana personer som inte har det lätt, du ville bara skryta. Nu kanske någon som inte hade det lätt på det där provet kommer att känna sig dålig och vara ledsen. Tänk innan du pratar.

 19. Lily skriver:

  Snälla det stavas hurts

 20. I simply want to say I’m beginner to weblog and honestly savored your web-site. Most likely I’m going to bookmark your site . You amazingly come with wonderful articles and reviews. Kudos for sharing with us your web site.

 21. inspiring insights you are sharing. I love the way you are sharing it. Is there any way I could get updated for more?

 22. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *