Collage

Hej, en ny video har kommit upp så kolla in den!
Men här får ni ett outfit collage jag gjort :) jag tycker det är en outfit som är rätt chill outfit man kan ha kanske till skolan eller så, Gillar den riktigt mycket och vill själv ha en sådan tjocktröja!

20140115-174311.jpg

22 kommentarer

22 kommentarer på “Collage”

 1. T-nice skriver:

  Jättesnygga outfit!!
  Den ksulle jag kunna ha till skolan!

 2. alice skriver:

  vart gör du dina collage?

 3. Snyggis skriver:

  Guh vad snyggt!! :):)

 4. danniibannii skriver:

  sjukt snygg!!!

 5. Saskia von Sydow skriver:

  Hur många dagar tog det tills dina kläder kom fram? och vilken asiatisk storlek tog du på dem?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Det gick väldigt fort! Runt en vecka kanske? Jag tog S.

   1. mathilda skriver:

    Älskar dig jätte mycket du är så sjukt bra, snygg, cool och smal hur blir du så smal önskar jag viste så snälla svara även om jag vet att det ät svårt för dig så betyder det jätte mycket om du svararde!!!
    I LOVE I YOU:-D

    1. Smilla skriver:

     Det där var en väldigt dum fråga. Hon har förmodligen bra ämnesomsättning och när hon rider så förbränner hon kalorier, och får muskler. Och så kanske hon inte proppar i sig chips, godis, nötter och äter massa nutella, chokladflingor, dricker oboy och skit?

   2. Saskia von Sydow skriver:

    Tack! nu måste jag bara övertala mina dumma föräldrar som aldrig låter mig göra nåt på internet!:) du är bäst! men mina föräldrar tror att du bara tipsar om affärerna på internet för att de sponsrar dig…eller nåt! Men det gör du inte och det vet jag!

 6. Saskia von Sydow skriver:

  asså på dresslink

 7. mathilda skriver:

  Hejsan lisa du är mitt största fan har vart med och kollat på varenda fan trätt även om jag bor i Göteborg och varge varge gång jag är ledsen eller om det har hänt nåt så kollar jag på dig och då blir jag genast jätte glad igen och jag följer så klart dig på kik!! Jag vet att det är svårt för dig att svara men det skulle betyda så himla mycket alltså om jag hade sett ut som dig hade jag vart veldig nöjd!!!!! Jag har en fråga hur blir du så smal? Älskar dig sjukt mycket <3

  1. Ebba Stefansson skriver:

   Det heter att du är hennes största fan inte att hon är ditt största fan…

 8. Felicia Moa Magnusson skriver:

  Kan du göra en video där du visar hur man tar på löshår, jag vet att du redan har gjort men en update? Kram!

 9. Jen Yang skriver:

  Kan du göra en updaterad löshårsvideo?

 10. Lisa skriver:

  Snygg outfit! Jag undrade bara; hur mycket kostade frakten på dresslink och tillkom det någon tullavgift (”extra frakt” typ). Väldigt tacksam för svar :)

 11. Thelma Olsson03150 skriver:

  Snygga saker! <3

 12. caroline svantorp skriver:

  Är det säkert att beställa från etsy? Tacksam för svar!

 13. Michaela skriver:

  Snyggt

 14. This Site skriver:

  I simply want to tell you that I’m all new to blogs and absolutely enjoyed this page. More than likely I’m want to bookmark your website . You certainly come with very good articles. Kudos for sharing your blog.

 15. you have got an important weblog here! would you like to make some invite posts on my blog?

 16. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *