Collage

Hej, en ny video har kommit upp så kolla in den!
Men här får ni ett outfit collage jag gjort :) jag tycker det är en outfit som är rätt chill outfit man kan ha kanske till skolan eller så, Gillar den riktigt mycket och vill själv ha en sådan tjocktröja!

20140115-174311.jpg

19 kommentarer
 • T-nice

  Jättesnygga outfit!!
  Den ksulle jag kunna ha till skolan!

 • alice

  vart gör du dina collage?

 • Snyggis

  Guh vad snyggt!! :):)

 • danniibannii

  sjukt snygg!!!

 • Saskia von Sydow

  Hur många dagar tog det tills dina kläder kom fram? och vilken asiatisk storlek tog du på dem?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Det gick väldigt fort! Runt en vecka kanske? Jag tog S.

   • mathilda

    Älskar dig jätte mycket du är så sjukt bra, snygg, cool och smal hur blir du så smal önskar jag viste så snälla svara även om jag vet att det ät svårt för dig så betyder det jätte mycket om du svararde!!!
    I LOVE I YOU:-D

    • Smilla

     Det där var en väldigt dum fråga. Hon har förmodligen bra ämnesomsättning och när hon rider så förbränner hon kalorier, och får muskler. Och så kanske hon inte proppar i sig chips, godis, nötter och äter massa nutella, chokladflingor, dricker oboy och skit?

   • Saskia von Sydow

    Tack! nu måste jag bara övertala mina dumma föräldrar som aldrig låter mig göra nåt på internet!:) du är bäst! men mina föräldrar tror att du bara tipsar om affärerna på internet för att de sponsrar dig…eller nåt! Men det gör du inte och det vet jag!

 • Saskia von Sydow

  asså på dresslink

 • mathilda

  Hejsan lisa du är mitt största fan har vart med och kollat på varenda fan trätt även om jag bor i Göteborg och varge varge gång jag är ledsen eller om det har hänt nåt så kollar jag på dig och då blir jag genast jätte glad igen och jag följer så klart dig på kik!! Jag vet att det är svårt för dig att svara men det skulle betyda så himla mycket alltså om jag hade sett ut som dig hade jag vart veldig nöjd!!!!! Jag har en fråga hur blir du så smal? Älskar dig sjukt mycket <3

  • Ebba Stefansson

   Det heter att du är hennes största fan inte att hon är ditt största fan…

 • Felicia Moa Magnusson

  Kan du göra en video där du visar hur man tar på löshår, jag vet att du redan har gjort men en update? Kram!

 • Jen Yang

  Kan du göra en updaterad löshårsvideo?

 • Lisa

  Snygg outfit! Jag undrade bara; hur mycket kostade frakten på dresslink och tillkom det någon tullavgift (”extra frakt” typ). Väldigt tacksam för svar :)

 • anonym
 • Thelma Olsson03150

  Snygga saker! <3

 • caroline svantorp

  Är det säkert att beställa från etsy? Tacksam för svar!

 • Michaela

  Snyggt