Utmattad

Sitter och mumsar i mig sockerkaka, sååå gott! Skolan gick bra men mot slutet var jag så trött.. Men snart ska jag ut till kaninerna och sedan filma en video. Jag måste också göra min läxa för imorgon. Jag har redan kommit väldigt långt men en del kvar. Det är en engelska läxa för er som undrar.

Idag efter skolan när jag hoppade av bussen så gick jag över en parkering och då körde en bil förbi och öppnade fönstret i baksätet och skrek Hej Misslisibell!!! Det var skit roligt haha. Först fattade jag inte varför någon skrek det men så såg jag att det var ifrån bilen som körde förbi Haha!

Imorse fick jag en kommentar på en outfit bild jag la upp och den personen tyckte att jag bara använde märkes kläder nu. Men jag gjorde ju en haul video och visade nya saker som jag fick för grymma priser och vad ska jag göra med dom då, Lägga i en låda i källaren eller HAHA! Men självklart vill jag använda kläderna ifrån hollister osv. Jag fick dom för ett mycket billigare pris än om man köper dom på sidorna.
Och ni skriver att jag ska vara försiktig om det är fejk :)
Jag vet att det inte är fejk för jag har varit med om en gång då jag beställde på en hollister sida och det var visst fejk och jag fick massa konstiga kläder. Det var fel storlekar, motiv, färg osv. och kläderna var skit dåligt sydda med trådar som stack ut överallt så jag har bra koll nu på vad som är fejk HAHA!

Nej men nu har jag skrattat klart för den ”historien” och nu ska jag ut till kaninerna, vi hörs!

20140115-150002.jpg

1 326 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *