Utmattad

Sitter och mumsar i mig sockerkaka, sååå gott! Skolan gick bra men mot slutet var jag så trött.. Men snart ska jag ut till kaninerna och sedan filma en video. Jag måste också göra min läxa för imorgon. Jag har redan kommit väldigt långt men en del kvar. Det är en engelska läxa för er som undrar.

Idag efter skolan när jag hoppade av bussen så gick jag över en parkering och då körde en bil förbi och öppnade fönstret i baksätet och skrek Hej Misslisibell!!! Det var skit roligt haha. Först fattade jag inte varför någon skrek det men så såg jag att det var ifrån bilen som körde förbi Haha!

Imorse fick jag en kommentar på en outfit bild jag la upp och den personen tyckte att jag bara använde märkes kläder nu. Men jag gjorde ju en haul video och visade nya saker som jag fick för grymma priser och vad ska jag göra med dom då, Lägga i en låda i källaren eller HAHA! Men självklart vill jag använda kläderna ifrån hollister osv. Jag fick dom för ett mycket billigare pris än om man köper dom på sidorna.
Och ni skriver att jag ska vara försiktig om det är fejk :)
Jag vet att det inte är fejk för jag har varit med om en gång då jag beställde på en hollister sida och det var visst fejk och jag fick massa konstiga kläder. Det var fel storlekar, motiv, färg osv. och kläderna var skit dåligt sydda med trådar som stack ut överallt så jag har bra koll nu på vad som är fejk HAHA!

Nej men nu har jag skrattat klart för den ”historien” och nu ska jag ut till kaninerna, vi hörs!

20140115-150002.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Utmattad”

 1. Sara skriver:

  Om jag såg dig så skulle jag hoppat av från bilden :o

 2. anonym skriver:

  Hej Lisa.
  Det som menas med fejk behöver inte bara vara det som du uttrycker nu.
  Det kan också vara piratkopior, vilket är troligtvis det du har nu eftersom det är köpta på ebay. Piratkopior innebär att kläderna ser exakt likadana ut med märket och allt, men de är skapade av en falsk marknad, alltså är nog dina kläder falska. Men det är fortfarande märkta, men det har fortfarande motiven, och det är inte märkerna som spelar roll på kläderna ellerhur?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Jag skulle inte bry mig och det var piratkopior :)
   Men säljarna jag köpte av hade väldigt bra betyd! :D

 3. Thelma Olsson03150 skriver:

  Kör hårt Lisa<3

 4. Dorisan skriver:

  Det som är själva grejen med att köpa piratkopior är att du stödjer den svarta marknaden och sedan är villkoren för de som jobbar i deras fabriker är inte bra över huvud taget. De tjänar kanske bara några kronor om dagen…. Vill du stödja det?

 5. Lovisa skriver:

  I hate to break it to you men fejk och kopior är exakt samma sak, ebay är en vidareförsäljningssida och det är egenpersoner som säljer på den, folket har alltså inte rätt att sälja hollisterkläder för pengar sååå mycket mindre än vad de egentligen är värda, så vida det inte är begagnade kläder vilket det inte verkar vara. Du använder fejk som något negativt medan det egentligen är ganska smart med tanke på att det är ekonomiskt för en, samtidigt stödjer du ju inte t.ex hollister med att du köper kopior på deras kläder.
  Det är absolut inget du gör fel med att satsa på det billiga alternativet men du ska samtidigt inte håna folk för att de använder ordet fejk mot dina kläder då de faktiskt inte är hollisters äkta. Gör research innan du försöker vara så säker på något. Du lär väl dig tillslut.

  1. anonym skriver:

   ursäkta lilla du, men jag har INTE påstått att fejk är dåligt någonstans.
   Läs ordentligt en gång till så får du se. Jag sa att det var kläderna och inte märkena som spelade roll för det är så det är. Men det står ingenstans att jag tycker ”fejk” är dåligt, så kom inte och påstå något som inte är sant.
   tack för mig. (och snälla använd inte engelska fraser i ett motargument då det blir mycket mer oseriöst eftersom att vårat officiella språk är svenska och inte engelska).

   1. Lovisa skriver:

    Hur vet du vad min officiella språk är?
    Säg inget innan du vet säkert..

    1. anonym skriver:

     Det vårat står för Sverige, och då är svenska det officiella språket.

 6. Aline Sunnerdal skriver:

  Men vad ska du göra med din gammla kläder då??

 7. Sara skriver:

  Kan du inte länka allt du köpte? :)

 8. read this skriver:

  I just want to mention I’m new to blogging and site-building and honestly liked you’re blog. More than likely I’m want to bookmark your blog . You surely have beneficial articles. Thank you for sharing your website page.

 9. It’s in point of fact a nice and helpful piece of info. I’m glad that you simply shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 10. I enjoy what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.

 11. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *