Allt under kontroll!

Som ni vet så gick min dator sönder idag, vet inte hur det gick till! Men det gick inte riktigt att laga imorgon ska vi åka och köpa nya delar till datorn så den funkar igen, och imorgon kommer även Syrran Hanna och hennes man och hälsar på och dom ska med till kcv. Så vi kommer inte bli helt klara med datorn imorgon, vi får se. Men det ska bli skit kull att träffa Hanna!
Imorgon fyller även syrran Ida 14 år och då blir hon fjortis! Äntligen kan jag reta henne lite extra haha för hon retar alltid mig och säger på skämt då (hoppas jag haha) att jag är fjortis så nu blir det hämnd! Syskon kärlek ni vet.

Men imorgon är det Fredag som ni vet att jag längtat till!
Hanna och hennes man kommer, dom följer med till kcv,
Ida fyller år,
Och vi ska köpa nya delar till datorn!

Godnatt på er grymma lisibells!

20140116-224705.jpg

866 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *