Gosar i soffan!

Sitter och kollar program i Idas soffa i hennes rum. Är så sjukt trött, vet inte varför men på sista tiden har jag blivit väldigt utmattad. Men jag har varit i stallet idag och när vi stod på stationen för att vänta på bussen vi skulle ta hem så skulle den komma 18.03 men den kom 18.25 och vi stod och frös!

Så nu gosar vi i soffan till ett program!

20140121-194402.jpg

20 kommentarer

20 kommentarer på “Gosar i soffan!”

 1. Aline Sunnerdal skriver:

  Blir det någon video idag???

 2. Sibel Andic Badilli skriver:

  Dfa

 3. Julia skriver:

  Vidion?????

 4. Love<3 skriver:

  Hej kommer det någon video!!!!!!??????

 5. Astrid Eklöf skriver:

  bara undra om det kommer upp någon video idag? skulle vart kul om det gjorde det :):):)

 6. Hanna skriver:

  Har en liten fråga bara, på äldre videor så har du en liten glugg mellan framtänderna, och det har du inte längre. Har det typ ”växt” bort eller har du gjort något speciellt? :)

 7. manal skriver:

  Ehh.. inget hat men kommer videon upp den slössar min tid wtf is wrong iaf hoppas den kommer snart

 8. manal skriver:

  Hoppas att du svarar för jag väntar och det tar yttliggare på min tid men what ever
  Ps inget hat love you lisa ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

 9. Denise skriver:

  Lisa vart bor du nu och vart ska du flytta?

  1. Tilda skriver:

   Hon bor i Jörlanda och hon ska flytta till ett hus!

 10. Danielle skriver:

  Har du sett att Paow skrivit om dig i ett inlägg?: http://www.paow.se/alltsa-va#comment-form-title

  1. Wilma skriver:

   Jag har en fråga Lisa äter du midag eller tar du bara typ en macka ?? Snälla svara

 11. Wilma skriver:

  Äter du middag eller tar du bara en macka ?? Snälla svara

 12. anonym skriver:

  Hej! Jag har skickat brev till dig med lovisa (11år) jag skrev att du fick visa mitt foto i kameran.  Men jag har ångrat mig. Jag vill helst att du säger hennes kusin när du ska säga mitt namn också..kan du göra så? :) 

 13. feliia skriver:

  kolla in min blogg missfeliciagirl.blogg.se och kommentera också va ni tycker om den love u

 14. I just want to mention I am just newbie to blogging and site-building and absolutely loved your website. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have outstanding stories. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

 15. Appreciate it for this grand post, I am glad I discovered this web site on yahoo.

 16. Nice post. I understand some thing more challenging on distinct blogs everyday. It will always be stimulating to read content off their writers and rehearse a specific thing there. I’d would prefer to apply certain while using content in this little blog whether you do not mind. Natually I’ll offer you a link with your internet weblog. Many thanks sharing.

 17. What consultants normally are not actually saying on the subject of Ataşehir kurye plus the way this has an effect on you.

 18. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *