12 kommentarer på “..♡..”

 1. Emelie Cederhag skriver:

  Lisa gå in på sydnytt på nätet sök Elever lär om nätpedofiler jag är med där. Jag har typ brunt långt hår och en vit tjock tröja som är stickad och blåa jeans! Please gå in och titta

 2. Ronja skriver:

  Vilka appar använder du? <3

 3. Youknowthat skriver:

  Var har du köpt skärmskyddet du har på mobilen

 4. Thelma Olsson03150 skriver:

  Är inte så bra på engelska.Blir det nån video idag? ;) Kram! <3

 5. Emelie Cederhag skriver:

  Idag fyller jag 16 år!

  1. Julia skriver:

   Grattis! Till en okänd person :)

 6. :) skriver:

  Den sista bilden var ju helt klart sann! :D

  ( kommer kanske ha en tävling på bloggen, vinn en länk, skriv gärna om ni vill ha tävlingen eller inte, Evelinasnails.devote.se )

  Förlåt Lisa om du hatar sådana här kommentarer, ta bort den isf

  Love u. :)

 7. Sofia skriver:

  Epicfaiil gjorde ett litet tal till dig om att du ska fortsätta med det du gör! http://www.youtube.com/watch?v=2hU3KNqXXu4

 8. I simply want to mention I’m all new to blogging and really loved your web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly have remarkable writings. Appreciate it for revealing your webpage.

 9. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Many thanks!

 10. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *