Onsdag

Sitter på en lektion. Har tyska men vår ”riktiga” lärare kunde inte ha denna lektionen idag av en anledning så vi har en vikarie som inte kan Tyska så ni förstår ju problemet…. Man kan ju inte få hjälp med något uttal eller så.
Men när jag kommit hem så har mina Ikea saker förhoppningsvis kommit så då ska jag inreda det efterlängtade sminkbordet och hurtchen.

20140122-135401.jpg

13 kommentarer

13 kommentarer på “Onsdag”

 1. Frida skriver:

  Kan du visa i en video om dom kommer i dag vad du köpte

 2. Thelma Olsson03150 skriver:

  Okej kul.Blir det nån video på ditt sminkbord och så?
  Kram! <3

 3. nora skriver:

  Hej lisa!
  Tänkte höra om du tänkte lägga ut någon video på ditt smink bord. Så jag kan få inspiration till mitt nya rum

 4. Emelie Cederhag skriver:

  Kul! Längtar tills jag får se de!

 5. Julia skriver:

  Kan du snälla göra spellistor på youtube. Typ sminkvidios i en lista och post vidios i en o.s.v. för ibland vill man se en vidio men då måste man söka och ibland är det inte så lätt att hitta på vad man vill se på. Så snälla gör spellistor på youtube!!!!

 6. Hanna Persson skriver:

  Varför sitter du med mobilen på lektionen

  1. Julia skriver:

   De har ipadssom de sitter med

 7. Daniela Seppinen skriver:

  Kan du göra en ny smink kollektion?<3

 8. Kevin Kvist skriver:

  Roligt med tyska

 9. Lisasfan skriver:

  Kan du göra en onboxing (stav) Haul när du får de

 10. I just want to say I am just new to blogs and actually loved this web site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You certainly have great articles. With thanks for sharing your blog site.

 11. John Chow is definitely my idol, i think that guy is extra-ordinary. he is really talented**

 12. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *