Sen julklapp ifrån Julia

20140122-164137.jpg
Igår var jag hos Boppan med Julia, vi har inte träffat på flera flera månader och det var väldigt kul att träffas igen! Vi gav julklappar och jag fick en shower cream i Fresh Green och den luktar jätte gott och fräscht. Sedan en body mist ifrån The Body Shop, den har jag velat ha väldig länge för den luktar så gott så jag blev otroligt glad när jag fick den! Det är i doften Pink Grapefruit. Tack såå mycket Julia!

9 kommentarer

9 kommentarer på “Sen julklapp ifrån Julia”

 1. Thelma Olsson03150 skriver:

  Kul.Kommer det nån video idag? Kram<3

 2. Emilia Welander skriver:

  Har också den misten, luktar supergott elr hur?!

  http://www.milami.blogg.se
  Skulle betyda världen Girls!

 3. Love<3 skriver:

  Har oxå den body misten!! Älskar den!!!!!!!<3

 4. Elliesweetheart Johansson skriver:

  hej Lisa. Jag undrar om Cray Cray .se . Du sammarbetar med dom . Får man produkterna gratis eller måste du köpa dom . Är tacksam om du svarar för jag vet inte säker om jag kan sammarbeta med dom

 5. HANNA skriver:

  du har värkligen en riktig vän du!!!!♥♣

 6. Hanna skriver:

  Från och med IDAG börjar jag att blogga på riktigt igen.

  Det kommer att komma MASSA tävlingar nya samarbeten och massa roligt, och NI får vara med att bestämma, det ni vill se, de fixar jag!

  In och kommentera vad ni vill se på just MIN blogg!

  Videos? Boyfriend tags? Tävlingar?

  Finns massa, bara att tipsa nu, tillsammans ska vi bygga upp en jävligt bra blogg helt enkelt!

  KRAM! // http://www.hannaselenbrink.se

 7. I just want to tell you that I am beginner to blogging and site-building and really enjoyed your web-site. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with terrific stories. Regards for sharing your website page.

 8. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *