Prov makes me crazy!

Idag i skolan hade vi först ett engelska prov. Man hade massa glosor och sedan skulle man skriva en mening till varje glosa. Sedan hade vi ett nationellt prov i Svenska, gick bra! Det var muntligt så det var inte så avancerat.

På en lektion fick vi ett uppdrag till ett nationellt prov vi har imorgon och vi fick bara förbereda oss på den lektionen och göra tankekarta oså. Man ska under tre minuter berätta om någon föreställning eller något man varit på. Jag kommer berätta mina tankar oså kring dokumentärerna och hur det gick till första gången jag fick en förfrågan! Spännande.

Ni förstår nog att jag inte hinner blogga lika mycket, så mycket läxor och prov! Sjukt._DSC0201

25 kommentarer

25 kommentarer på “Prov makes me crazy!”

 1. Linneah skriver:

  Min dag såg i princip exakt likadan ut ^^

 2. T-nice skriver:

  Hej!! Går också i 6:an.
  Jag har också mycket läxor och prov i skolan nu så vet precis hur det känns, men det är bara bra för dig om du tar en paus från bloggen under prov/läx tiden.
  Lycka till med alla prov!!

 3. Thelma Olsson03150 skriver:

  Förstår.Såå snygg och sööt du är Lisa! <3 Kram<3

 4. ellenbrappi skriver:

  Moa Murderess som jag tror att du gillar om jag minns rätt har gjort en video om där hon är jättesnäll mot dig Lisa<3

 5. robin skriver:

  jag har också skit mycket prov och det är skit tråkigt

 6. Triang skriver:

  Ska inte alla sexor i hela Sverige ha nationalprov samtidigt? Första nationella provet börjar den fjärde februari.

  http://www.triang.blogg.se

  1. ♥♥♥ skriver:

   Man har nationella prov i trean upp till 9:an och 1 2 3 ring oxå men aja :) jah hade nationellt prov i trean så..

   1. Triang skriver:

    Det vet jag, men det var inte vad jag syftade på. Alla som har nationella prov i en viss årskurs ska ha det samtidigt.

 7. Lovisa Lindström skriver:

  Alla sexor gör väll samma nationella prov? Kanske inte så smart då att du skriver ut här vad det är provet går ut på osv? :) Kram Lisa<3

 8. anonym skriver:

  Jag går oxå i 6:an, men börja inte de den fjärde feb. Våran lärare sa att hela sverige skulle sitta och göra nationella prov den fjärde feb, i svenska.. Hon sa att alla kommer sitta med penna å papper å göra de.. konstigt, ha ni verkligen haft ett RIKTIGT nationella prov? Vi gjorde också även sån där tankekarta idag, lätt som en plätt å sen skulle vi träna sån där om uppfiningar som hon sa att de typ skulle va nått liknande å så tränade vi.. Meen lyka til å hejdå! Själv hoppas jag mer på mig, ska gö mitt bästa och skiter i er andra. HEJDÅ! ¡ADIOS!

  1. Märta skriver:

   Jo, alla i Sverige börjar med nationella prov samtidigt. Konstigt!

   1. Liridona Thaqi skriver:

    Men det kanske bara är en förberedelse. För min lärare sa också att alla i hela Sverige sitter och gör nationella prov samtidigt

 9. anonym skriver:

  De skulle stå lycka till*

 10. tindra skriver:

  jag vill vara dig du är så himla söt

 11. Hanna skriver:

  Hej! Jag tror det är så att i 6:an så gör man 5 nationella prov. 2 i läsning, 2 i skrivning och ett muntligt. De i läsning och skrivning är exakt bestämda datum för medans det muntliga får varje lärare bestämma själv. Så jag tror att Lisa har gjort ett riktigt nationellt prov för vi ska ha vårat muntliga på måndag.

  Hejdå! <3

 12. Fyasaman S skriver:

  HAHAHA först skrev du ” prov make me crazy” sen rättade du det till makes hahaha lite fail på engelskan där!

 13. Liv skriver:

  Min lärare sade att alla 6:or i Sverige skulle göra nationella prov i svenska tisdagen och torsdagen v.6! Sjukt konstigt!

 14. Maja skriver:

  Vi ska med ha ett sådant nationellt prov om en föreställning, fast det ska vi ikte ha förens på tisdag-onsdag.

 15. Guest skriver:

  Hej! snart s ska jag ha nationella prov i sv. Det ska vara ett muntligt prov! jag tycker att det är väldigt jobbigt att redovisa inför klassen och jag har hört att på nationella prov redovisar man i grupp. Hur var det för dig redovisade ni i en grupp eller för hela klassen? Tacksam för svar!

 16. lisa skriver:

  Hej snart ska jag ha nationella prov i sv. Det ska vara ett muntligt prov! Jag tycker det är jobbigt att redovisa inför klassen. Jag har hört att man brukar redovisa i grupp på nationella proven. Hur var det för dig? behövde du stå inför klassen och redovisa eller i en liten mindre grupp?

 17. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and from now on every time a comment is added I am four emails using the same comment. Is there however it is possible to eliminate me from that service? Thanks!

 18. What are you saying, man? I recognize everyones acquired their own thoughts and opinions, but genuinely? Listen, your web site is cool. I like the hard work you put into it, specially with the vids and the pics. But, appear on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it appear like everybody here is stupid!

 19. Erich Isler skriver:

  you will have an ideal blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

 20. magnificent publish, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector don’t notice this. You should proceed your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *