Tack Moa!!

Hej!

Moa är en bloggare som bloggar på bloggen epicfaiil.se. Jag tycker om henne så mycket och hon är jätte fin och duktig! Jag prenumererar på henne på youtube och såg att hon lagt upp en video om näthat. Jag gick in och kollade och hon sa mitt namn och jag lyssnade ivrigt. Att jag fick reda på att en sådan stor bloggare trycker ner än som är cirka 7 år yngre är synd.

Att en som är så mycket äldre lägger upp videos som jag gjort och skriva hur fel det är att sminka sig är tråkigt. Jag gör det jag tycker är roligt och det gör denna bloggaren också ;)

Jag har gillat denna bloggaren men det är väldigt tråkigt att hon gjorde detta.

Tack Moa för att du gjorde denna videon. Folk kanske fattar hur jag blir utsatt av näthat.♥

1 537 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *