Tack Moa!!

Hej!

Moa är en bloggare som bloggar på bloggen epicfaiil.se. Jag tycker om henne så mycket och hon är jätte fin och duktig! Jag prenumererar på henne på youtube och såg att hon lagt upp en video om näthat. Jag gick in och kollade och hon sa mitt namn och jag lyssnade ivrigt. Att jag fick reda på att en sådan stor bloggare trycker ner än som är cirka 7 år yngre är synd.

Att en som är så mycket äldre lägger upp videos som jag gjort och skriva hur fel det är att sminka sig är tråkigt. Jag gör det jag tycker är roligt och det gör denna bloggaren också ;)

Jag har gillat denna bloggaren men det är väldigt tråkigt att hon gjorde detta.

Tack Moa för att du gjorde denna videon. Folk kanske fattar hur jag blir utsatt av näthat.♥

45 kommentarer

45 kommentarer på “Tack Moa!!”

 1. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Åh vad snällt av Moa att göra denna video till dig & jag håller med henne. Jag är en lisibell & älskar det du gör. Du är grym som klarar av allt näthat du får. Älskar dig sjukt mycket & fortsätt med det du gör! <3<3<3

 2. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Åh vad snällt av Moa att göra denna video till dig & jag håller med henne. Jag är en lisibell & älskar det du gör! Du är grym som klarar av allt näthat du får! Älskar dig sjukt mycket & fortsätt med det du gör! <3<3<3<3

 3. Tina skriver:

  Jätte modigt och snällt av henne att säga så❤️ Lisa alla vi finns för dig och du är världens bästa tjej❤️

 4. Tilda skriver:

  Jag tycker du fåt hat, STAY STRONG LISA! Jag tycker det är modigt av MOA som säger det här (är viktigt och säga). Det du får hat i % är nog 69% av 100% (gissar), 31% av alla ÄLSKAR värkligen dig. Vi är här i nöd och lust. Svara gärna på kommentaren som jag skickade/skrev nyss STAY STROOONG!

 5. Elin skriver:

  Tror det var Paulina danielsson som skrev om Misslisibell såg igår.

  1. lovisa skriver:

   det var Paow.se som skrev att Lisa gjorde fel

   1. Guest skriver:

    patetiskt, tänkte skriva det innan att det var paow, fast jaa, man är ju lite skräckis för vad människor skriver, Jag tycker att du borde köra ditt race lisa och det Moa sa stämmer så fruktansvärt bra. Lev för det du älskar.
    Ha det bra, ciao :D

 6. Kappis skriver:

  Åh så lågt av den där personen. Håller med om att hon inte skrev något taskigt. Men fattar inte hur en sån stor, vuxen bloggare kan lägga upp ett inlägg om en annan, dessutom yngre, person. Hon borde tänka sig för mer… Särskilt det där med rynk krämen. Inte bra att hänga ut folk sådär.

 7. Tova skriver:

  du LIsa snälla i nästa video imorgon den 24 januari fyller jag 11 år och jag vill så gärna att du ska säga grattis love you ps jag är ditt största fan och jag heter Tova

  1. Kappis skriver:

   Grattis i förskott Tova. :)

   1. Tilda skriver:

    Grattis

  2. ♥♥♥ skriver:

   Grattis

 8. Hanna skriver:

  Du är en av mina favo bloggare. Du betyder allt. Slua inte med det du gör för du är så bra på det! Jag tycker det är sjukt lågt att hänga ut en sån underbar person som du. Du får bestämma över ditt eget liv. Vi står ALLTID vid din sida!

 9. Star Bell skriver:

  Jag älskar dig jätte mycket Lisa!

  Fortsätt med det du gör!!
  Love you! <3<3<3<3<3

 10. xandra004 skriver:

  Åhhhh va sur jag blev när jag läste kommentarerna usch förstod inte att vuxna kunde skriva sånt… Stackars Lisa

 11. Julia skriver:

  När kommer kvälls och morgon rutinerna??? Snälla svara så jag vet att du ha läst!

 12. Angelika Carlsson skriver:

  Fortsätt med det du gör! <3 <3 Jag älskar dina videos jätte mycket och du är en jätte söt tjej!

 13. Anonym skriver:

  Vilken bloggare?

  1. disqus_YAaKSxqMLC skriver:

   Paow

 14. Anonym skriver:

  Himla schysst att lägga ut denna video!
  Jag håller med Moa – älskar dig Lisa! Fortsätt med det du gör – YOU ARE STRONG!!! <3

 15. Tyra Jangestig skriver:

  Gud va snällt av Moa. Lisa fortsätt blogga även om du får otroligt mycket hat;) Du är så stark så du klarar det. Ps jag äälskar din blogg <3

 16. Main Andersson skriver:

  Du är grym Lisa. Jag är 25år och kan säga att många i din ålder nu sminkar sig och vissa redan när dom är små då man vill leka med sin mammas eller systers smink. och kan säga att jag sminkade mig när jag var liten och det är inge fel på det.. Fortsatt att vara den du är och bry dig inte om alla idioter där ute. Du är grym

 17. Emelie Cederhag skriver:

  Tjenare Lisa!
  Du är grym!
  Ja Moa har abslout helt rätt, skit alla elaka dumma kommentarer. Jag blir och skit arg när folk skriver taskiga saker. Skit i dem bara och det vet jag att du gör Lisa!
  Moa detta gjorde du bra i Videon!
  Moa och Lisa ni är båda jätte Modiga

 18. ♥♥♥ skriver:

  Lisa you are strong!! ♥♥ love you.. SJUKT SNÄLLT AV MOA.♥ Moa har helt rätt strunta i andra gör de du gör du e så grym. Du är min frambild du & justin biber ♥♥♥♥ älskar dig!

 19. Felicia skriver:

  Hej lisa! Jag är 17 år och hittade din youtube kanal för två eller ett år sen.. Jag vill bara säga att jag tycker att du är grym på det du gör och jag blir glad av att se att du verkligen har hittat ditt stora intresse så tidigt ! Du gör verkligen kanon bra videos som man blir glad av att kolla på. Blir dock ledsen på alla negativa kommentarer. Jag vet att du inte riktigt bryr dig om dom men ändå! så är det inte rätt av dom att sitta o försöka trycka ner dig för du gör något som gör dig glad. Det är BRA att du inte lägger av utan bara fortsätter med att göra videos. Sett att det är många därute som har dig som förebild. Det tycker jag är skit bra för liksom.. Man kan nog inte ha nån bättre förbild än du. Du är sån otroligt stark,söt,snäll och underbar person! så sluta aldrig med det du gör för du gör det så himla bra! Blir faktiskt glad av att se personer som du som har fått ett sånt stort intresse för skönhet så tidigt i sitt liv.. Aja all lycka till dig och jag håller verkligen med Moa !! Du är bäst Lisa o glöm aldrig det! (:

 20. Lina Andersson skriver:

  Hej lisa, jag har inte varit på din blogg förut, men när jag såg videon på Moas blogg, och jag bara tycker om makeup, mode och smycken allt med det och göra, jag blev också riktigt arg när jag hörde henne prata om dig och att folk kommenterar så till dig till videos du gjort och för att du sminkar dig, jag kollade några videos nyss, och du är sjukt duktig, Det är skönt att du inte bryr dig om dem, va stark tjejen <3 jag och många till älskar dig, jag kan inte fatta att äldre personer är på dig. Bry dig inte. <3 Jag hoppas att du kommer fortsätta med detta med makeup. Jag kommer Prenumerera din youtube, och följa din blogg. Gå gärna in och kolla min blogg.
  Linahelenandersson,blogg.se

  Kramar och lycka till i framtiden tjejen

  1. Mican skriver:

   Fast Moa försvarade ju Lisa, det är ju inget att bli arg på…. eller vad menar du? Lisa sa tack till Moa.

   1. Mican skriver:

    Eller nu förstår jag vad du menar hehe ignorera min kommentar….

 21. Josefine - fantasias.blogg.se skriver:

  Blir så arg!!! Titta in på min blogg sen om du vill :-)

 22. julia skriver:

  jag älskar dig hoppas du har det bra där du bor och det är jag som skriver till dig så du vet tror du att du kan svara på sms:en

 23. julia skriver:

  ja nu kan alla haters vara snälla!

 24. :) skriver:

  haha men herregud. Sjukaste jag har hört i hela mitt liv.
  En vuxen människa som hackar på ett barn som har lyckats, så himla pinsamt. Denna värld blir ju sjukare och sjukare för varje dag som går. Finns massor som skapar youtube kanaler men stänger fort ner kanalerna igen på grund av HAT! Det man inte heller förstår är varför VUXNA människor sitter och skriver till någon som är dubbelt så liten, så trött på det. Man ser ju också om det är vuxna eller barn som skriver alltihop och det mesta är vuxna, kan man ens kalla dem för människor? Undrat det ett bra tag nu faktiskt. Fasiken, dumma hat, försvinn, gör världen en tjänst. ( … -.- … ) Sådana människor har inget liv.
  Kör ditt eget race och strunt i dessa pinsamma människor, hoppas att dem en dag lär sig hur man beter sig normalt och moget. Lev för det du älskar.
  Kram på dig och ha en bra fredag! :D

 25. Alma skriver:

  Hej jag blev så arg och så ledsen hur kan man ha det.
  Det hon gjorde det var fantastiskt och du är grym så jag vet inte vad jag ska säga.
  Men hon var stark och modig att verkligen göra det här det bästa näthat-videoblogg
  WOW säger jag bara!

 26. danniibannii skriver:

  gud vad bra sagt av henne!
  Du är bäst Misa<3:D

 27. Frida skriver:

  Hej, Jag håller med denna tjejen du har helt rätt! Men jag svär på att
  dom som skriver näthat sidor inte skulle våga säga ett ord om dom stod
  och pratade med dig irl. Ha det bra!

 28. Anna skriver:

  Lisa…käraste Lisa… Du har en så stor talang med att kunna ”stay strong”! Jag började gråta när jag såg det här. Jag älskar Dig!! Du är den bästa människan som finns och Det är Tjejen också! (Moa eller vad hon hette) Men Fortsätt med det du gör för du är Verkligen en del av mitt hjärta! Du förstår inte hur mycket jag älskar dig!!! Jag skulle heldre skära bort Mina ben eller att du skulle…Fast tappa en Victoria Secret!!! så mycket betyder du för mig! Jag älskar dig !

 29. Emma skriver:

  Jag trodde inte att Paow skulle göra något sånt mot en så mycket yngre tjej som du.

  Det är ju fan helt sjukt att en 20 åring sitter och hänger ut en 12 åring på internet inför så många m’nniskor, jag trodde inte ens vuxna människor höll på så.

  Men idioter som henne gör det ju. Ta inte åt dig Lisa, du är så mycket bättre och allt än hon ♥

 30. Emmy Gunn skriver:

  Fast hörni, Paow skrev ju inget elakt om Lisa, egentligen. Hon skrev bara sin personliga åsikt, som så många andra bloggare osv gör, du med Lisa. Och sen när fick man inte skriva vad man tycker?
  Det står i Paows inlägg att enligt henne verkar Lisa vara en jättesöt tjej och att hon redigerar grymt bra! Är det elakt tycker ni? Haha tycker iaf inte jag. Sen så börjar jag undra om ni som kommenterat här nere, verkligen läst inlägget som Paow skrev?
  Där stod det såhär:

  ”Jag tycker inte att det är något fel att visa upp vad man fått i Julklapp när man är mellan 8-100 år. Det är väl bara kul. Men alltså dessa 10 åriga tejer som gör ”tutorials” med hur dom sminkar sig, har en miljon produkter i håret, hur dom sköter sin hy för att inte få finnar. Tycker nästan att det är fel som föräldrar inte inte stoppa sina barn från att använda rynkkräm i typ 10 års ålder. Kolla bara vad te.x hon miss lisebell håller på med. Hon verkar vara en jätte söt tjej. Men hon är ett barn?? Ett barn ska inte sminka sig. Jag lekte med dockor tills jag var 12..

  Tycker ni inte att detta är konstigt?”

  Helt ärligt, tycker ni inte att det är lite för tidigt för att börja sminka sig i 1an, 2an, 3an? Vad ska man då med en foundation eller concealer till? Man slösar pengar och förstör dessutom huden, för du har ju inte direkt någontin att täcka.
  Ville bara skriva vad jag tyckte, och jag tycker inte alls att ni ska hata på Paow, inte så stor anledning heller.

  1. Elin Andersson skriver:

   Paow skriver ju att ”Misslisebell inte ska sminka sig”, och Paow har ingen rätt att skriva vad Lisa ska göra eller inte. Lisa är ett barn men hon är mognare för sin ålder än vad andra 12 åringar är. Lisa har smink som sin hobby och brinner för smink och hårstyling. Låt henne istället få göra vad hon vill !
   Alla ska kunna få gå sin egna väg och göra det de själva vill utan att någon ska kommentera det. Ärligt talat skadar det dig i att hon sminkar sig när hon är så ung?? – nej exakt .

 31. Martina [Eluminél] skriver:

  Hej tjejen!

  Såg Moas inlägg, blev sur. Nu är jag inte sur längre, för du har inte tagit åt dig av allt hat och då gör inte jag det heller! Tycker som Moa att det är sjukt härligt att du har hittat det du brinner för, och vem bryr sig om du är för ”liten” för smink. Jag sminkade mig själv som 11 åring så jag tycker inte det är ngt konstigt alls, men tro mig, du har mer koll än vad jag hade haha… den tiden då Youtube inte fanns och hjälpte en XD

  Keep on vlogging and blogging sweetiebear!
  Och om du i framtiden vill bli Makeup-Artist, go for it! En av de roligaste sakerna jag själv gjort:)

 32. Misslsibell ♥ skriver:

  Asså fattar ej varför vixna gör de dom ska ju anmäla dom !!!!!!!!!!!! >:(

 33. anchor skriver:

  I simply want to say I am just very new to weblog and truly savored your web-site. Probably I’m planning to bookmark your site . You definitely have tremendous well written articles. Regards for revealing your blog.

 34. Helpful info. Lucky me I found your website accidentally, and I’m stunned why this accident didn’t came about in advance! I bookmarked it.

 35. That is some inspirational stuff. Never knew that opinions could be this varied. Do you still feel this way?

 36. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *