Få bort torra vinter läppar!

Hej, har ni läst det inlägget där jag skrev om hur bra vaselin är? HÄR är det om ni inte läst det.

Jag tänkte dela med mig om ett bra sätt att få bort torra vinter läppar som alla måste lida av på vintern.

Detta kan man göra när man vill och hinner, kvällen innan man lägger sig är ett förslag. Då tar man först elf’s lip exfoliator och den gör man så att man tar och applicerar den som ett läppstift på läpparna och sedan tar man ett finger och gör cirkel rörelser och läpparna blir otroligt mjuka.
Sedan kan man ta och blöta bort det ifrån läpparna och lägger på det grymma vaselinet!

Jag använder mig ofta av detta och mina läppar blir jätte mjuka!

20140124-165621.jpg

2 216 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *