TV+is-te+rostad majs

Sitter i soffan och kollar på Ponnyakuten med is-te och rostad majs, riktig bra kombo!

20140126-191001.jpg

17 kommentarer

17 kommentarer på “TV+is-te+rostad majs”

 1. idablom skriver:

  kommer det någon video ida

 2. idablom skriver:

  idag menar jag

  1. EpicMovies2014 skriver:

   kanske Inte För Det Är Ganska Sent

   1. Julia skriver:

    I vilcke t land bor du i för jag tycker det inte är sent

 3. Julia skriver:

  Kan du göra spellistor på youtube, typ sminkningar i en listaa och hauls i en lista O.S.V snälla svara så jag inte behöver skriva det helatiden!

 4. Saskia von Sydow skriver:

  kommer det en video snart??
  ! snälla! jag väntar!!

  1. EpicMovies2014 skriver:

   Jag Tror Inte Att Det Kommer En Video Saskia von Sydow

  2. Julia skriver:

   Jag tror att det kommer en video för hon frågade ju villken vidio hon skule göra dom brukan vanligt vis komma från 19-21 tycker jag

   1. Julia skriver:

    Bor i finlad så jag måste se videon på morgonen för det är ju andra tider här

 5. Love<3 skriver:

  Kommer det någon video elr inte<3<3

  1. EpicMovies2014 skriver:

   Det Kommer Kanske Inte Kommer En Video Jag Vet Inte

 6. hästgodisen skriver:

  Hej Lisa! Jag är ett stort fan av dig. Fast du har en stor blogg, är du ändå liksom naturlig, vågar vara dig själv. Det är just därför jag tycker att du är världens bästa bloggare ❤ Hoppas du ser detta, om du gör det så tack. Jag kan knappt fatta att du läser detta just nu.
  Förresten. Jag och min kompis har en blogg, kolla gärna in den. Skulle betyda mega mycket

 7. Ellen skriver:

  Ja vissst är iste gott

 8. I just want to say I am just beginner to blogs and actually liked your web blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You surely come with really good article content. Kudos for revealing your website page.

 9. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 10. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *