Bli av med småhår som sticker upp överallt?

Jag har detta problemet att håret ser lite fnissigt ut typ, små hår sticker ut här och där. Och bebis hår runt pannan, ni kanske också har det?

Det jag använder för att förhindra friss och bebis hår runt pannan är att jag har ett Straight up Smoothing balm ifrån Amika. Detta kan man köpa på lyko.se! Jag lägger lite i handen och jämnar ut det på båda händerna, sedan drar jag händerna över håret så allt friss försvinner. Funkar SKIT bra! Sedan tar jag bara lite till och drar bort bebis håren ifrån ansiktet. Dessutom så blir håret riktigt riktigt mjukt av den produkten!

Sedan på VeckoRevyn så såg jag ett annat tips för småhåren. Då tar man en tandborste, sprutar hårspray på den och borstar bort småhåren!
Hoppas nu fått något tips.

20140126-202334.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Bli av med småhår som sticker upp överallt?”

 1. EpicMovies2014 skriver:

  Vad Blir Det För Video I Dag?

 2. Hanna skriver:

  Kan inte du visa hur man gör i en video, fattar inte hur man ska göra :/

 3. Anonym skriver:

  ska du klippa dig

 4. Noshitsherlock skriver:

  Kan du inte göra en video om det som hände under andra världskriget, alltså vad du tycker och så. Det är ju förintelsedagen idag:(

 5. :) skriver:

  ååh gud, har kämpat med att bli av med mitt bebishår, funderade nästan att klippa av dem innan. … :s

 6. Thelma Olsson03150 skriver:

  Bra tips! Blir det nån video idag?

 7. T-nice skriver:

  Hmm, ska nog testa ” tandbortstgrejen”!

 8. Ellen skriver:

  Bra tips, ska testa!
  Blir det nån video idag

 9. Märta skriver:

  Vad blir det för video idag?

 10. Thelma Olsson03150 skriver:

  Din senaste video var jätte bra. Kan du göra en morgon rutin imorgon? Kram<3

 11. Tina skriver:

  Tack för tipset mitt hår är också så❤️

 12. disqus_f9ZaFgjPYb skriver:

  Hej Lisa, du kanske inte har lika långt hår som jag har. Mitt hår är jätte lång ända ner till rumpan. Så jag vill inte ducha eftersom då blir mitt hår lockigt och det blir jobbigt när man har långt hår och lockigt, det är jobbigt också att platta.Så jag behöver verkligen hjälp Lisa. Vad som helst. Om jag har lockigt hår så blir der stora, små lockar och bli stor knut så jag inte kan borsta håret. Så hoppas att du förstår mig, kanske inte riktigt eftersom ditt hår är inte lika långt. Ja så hoppas att du gör en sån video. Jag är inte bra på att förklara, men hoppas att du förstår vad jag menar.

  1. Hawra cool skriver:

   Vet hur det tjens har oxå håret till rumpan det är as joooobigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *