Bli av med småhår som sticker upp överallt?

Jag har detta problemet att håret ser lite fnissigt ut typ, små hår sticker ut här och där. Och bebis hår runt pannan, ni kanske också har det?

Det jag använder för att förhindra friss och bebis hår runt pannan är att jag har ett Straight up Smoothing balm ifrån Amika. Detta kan man köpa på lyko.se! Jag lägger lite i handen och jämnar ut det på båda händerna, sedan drar jag händerna över håret så allt friss försvinner. Funkar SKIT bra! Sedan tar jag bara lite till och drar bort bebis håren ifrån ansiktet. Dessutom så blir håret riktigt riktigt mjukt av den produkten!

Sedan på VeckoRevyn så såg jag ett annat tips för småhåren. Då tar man en tandborste, sprutar hårspray på den och borstar bort småhåren!
Hoppas nu fått något tips.

20140126-202334.jpg

856 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *