Fasansfulla skridskoåkningen!

Idag på förmiddagen i skolan ska vi åka skridskor. Hmm… Jag har åkt skridskor två gånger i mitt liv så vi får väll se om jag bryter benet eller inte? Men det ska faktiskt bli väldigt kul!
Imorgon har jag ett SO prov, man ska kunna alla EU länder, vart dom ligger, deras huvudstäder och sedan lite andra frågor på det. Träna träna träna!
Nu ska jag äta och fixa resten för skridskoåkningen och sedan drar jag till skolan.

20140127-065250.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Fasansfulla skridskoåkningen!”

 1. Thelma Olsson03150 skriver:

  Lycka till! <3

 2. Hanna Karlsson skriver:

  Jag hade ett prov i alla Europas länder och huvudstäder i höstas och jag går i 5:an!

  Lycka till!<3

 3. Star Bell skriver:

  Lycka till! <3 <3<3<3

 4. Märta skriver:

  Ähh, du behöver inte vara orolig, skridskor är jättekul!

 5. Tina skriver:

  Hahah en sån tröja hade jag också idag nice

 6. Sandra Viktorsson skriver:

  vad heter du på snap? :D

 7. Denise Möller skriver:

  Lycka till, vad heter du på snap?

 8. Emilia skriver:

  Vad heter du på snap? <3

 9. I just want to mention I’m newbie to blogs and definitely loved this page. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You surely come with outstanding articles and reviews. Regards for revealing your web page.

 10. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Appreciate it

 11. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *